Skoči na vsebino

Napoved za 5. teden

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 55
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
saj jaz tud kao nekaj 'nedeljsko' v lajf hodim. xDDx

Aja, sem pozabila komentirat - alergije, to pa ni tolk fajn...
Sam bodo se, najbrz, v tem tednu... :||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Alergije :o|o:
Se ne spomn da bi jih meu kdaj, razen ko sem mali biu, pa em tono ospena pojedel, tako da me je zacel trebuh srbeti :xx!: shit teli antibiotiki.
Eni pravjo (predvsem ezoteriki), da so alergije tudi zaradi neprimernega delovanja spolne cakre?? :inocent: le ta pa je povezana z fizicnim kontaktom, podzavestjo, sanjami..
--------
[quote name='oona' date='6. Feb 2005 ob 21:16']V začetku tedna sem imela full eno alergijo na rokah od dlani do ramen..alergija na koga morda? :inocent:
Rasploženje izmenjajoče, v glavnem kar pozitivo in jess..Mars je šel končno v kozoroga... :2src:[/quote]

[quote name='free' date='6. Feb 2005 ob 23:20'][post="368290"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Alergije  :o|o:
Se ne spomn da bi jih meu kdaj, razen ko sem mali biu, pa em tono ospena pojedel, tako da me je zacel trebuh srbeti  :xx!:  shit teli antibiotiki.
Eni pravjo (predvsem ezoteriki), da so alergije tudi zaradi neprimernega delovanja spolne cakre??  :inocent:  le ta pa je povezana z fizicnim kontaktom, podzavestjo, sanjami..
--------[/quote]
Kva, kva? :eek: A misliš, da me je kdo po rokah...mazal ?x:Dx x:px :vragec:

Sam trebuh me pa ni srbel. x:Dx :palec:
Dum spiro, spero.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...