oona 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Mal sem mogla internet skenslat pa v life mal... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2005 saj jaz tud kao nekaj 'nedeljsko' v lajf hodim. Aja, sem pozabila komentirat - alergije, to pa ni tolk fajn... Sam bodo se, najbrz, v tem tednu... :|| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Alergije? Dej nehi, jaz sem hitro našla vzrok v enem uvoženem jogurtu, samo ne vem. Včasih imam alergijo na ljudi tud. Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2005 saj... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Alergije Se ne spomn da bi jih meu kdaj, razen ko sem mali biu, pa em tono ospena pojedel, tako da me je zacel trebuh srbeti shit teli antibiotiki. Eni pravjo (predvsem ezoteriki), da so alergije tudi zaradi neprimernega delovanja spolne cakre?? le ta pa je povezana z fizicnim kontaktom, podzavestjo, sanjami.. -------- [quote name='oona' date='6. Feb 2005 ob 21:16']V začetku tedna sem imela full eno alergijo na rokah od dlani do ramen..alergija na koga morda? Rasploženje izmenjajoče, v glavnem kar pozitivo in jess..Mars je šel končno v kozoroga... [/quote] free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 [quote name='free' date='6. Feb 2005 ob 23:20'][post="368290"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Alergije Se ne spomn da bi jih meu kdaj, razen ko sem mali biu, pa em tono ospena pojedel, tako da me je zacel trebuh srbeti shit teli antibiotiki. Eni pravjo (predvsem ezoteriki), da so alergije tudi zaradi neprimernega delovanja spolne cakre?? le ta pa je povezana z fizicnim kontaktom, podzavestjo, sanjami.. --------[/quote] Kva, kva? A misliš, da me je kdo po rokah...mazal ? Sam trebuh me pa ni srbel. Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.