Skoči na vsebino

ASTROLOŠKA PREDAVANJA

Recommended Posts

Pozdravljeni, sem astrologinja Mihela, diplomirala sem na šoli astrologije Stella in tam poučujem astrologijo tri leta.

Odločila sem se za sklop samostojnih predavanj.

Ta petek bom imela predavanja na temo središčnih točk. Tokrat bom pokazala kako se lahko uporablja središčne točke v prognostiki.

Veliko bomo delali na primerih.

Predavanje bo ob 18:00 do 20:30 na novi OŠ v Črnučah, v petek,4. 2. 2005 v učilnici 28.

V primeru, da so ob prihodu v šolo vrata zaklenjena, pokličite 031- 255- 619.

Vsi lepo vabljeni. Cena predavanja je 3.000SIT.

Če želite, da bi obravnavali vaše osebne primere, se mi javite na OS ali na telefon da se dogovorimo.

Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Mihela, cestitke, upam, da ti bo dobro laufalo! :palec: xyesx

Hvala.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

Mihela, žal mi je, ker danes izgleda ne bom mogla prit

in vem, da boš spet naredila eno fenomenalno predavanje!

Upam, da boš to predavanje še kdaj ponovila

in da takrat pridem.

Dobro se imejte :vio:

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Ja, osvezujem mal, da boste videli, morda koga zanima.

Mihela veliko ve o -zelo zanimivih- srediscnih tockah ali midpointih, tako da bo ziher fajn. :palec:

Dobr predavaj, Mihela! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tudi ta petek, 11. 2. 2005, vas lepo vabim na delavnico interpretacij rojstne karte.

Delavnica je namenjena vsem tistim, ki imate neko osnovno astrološko znanje, pa si želite vaditi razlage rojstne karte.

Torej delali bomo na primerih in če se boste udeležili te delavnice, mi lahko sporočite vaše podatke, da bomo gledali in analizirali tudi vaše primere.

Torej v novi OŠ v Črnučah, v učilnici 28, od 18.00 do 20.30, cena delavnice je 3.000SIT.

Lepo vabljeni.

Vse dobro,

Mihela

dnevni horoskop

uuu zanimivo... nimam sicer kej preveč znanja... sej lih zato bi blo fajn kej več zvedet. samo mam ravno predavanja... bo za razmislit..

srečno mihela!! :palec:

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>uuu zanimivo... nimam sicer kej preveč znanja... sej lih zato bi blo fajn kej več zvedet. samo mam ravno predavanja... bo za razmislit..

srečno mihela!! :palec:

Hvala.

dnevni horoskop

Rada bi vas samo spomnila, da danes vodim astrološko predavanje, če koga zanima.

Vse dobro,

Mihela

dnevni horoskop

Dobila navdusen sms od Stanke, kratko 'porocanje', da je bilo dbest, da so obravnavali se nekaj znanih ljudi, med njimi Toma Cruisa (rak) in oprah (vodnar) itd.

Celo me je klicala in povabila, pa ... mi ni zneslo.

Vseeno Stanka - najlepsa ti hvala za povabilo in jaz SPET nisem prisla. :|

Ampak enkrat pa bom. xDDx x;)x

Skratka, me veseli slisat, da je bilo kul, da ste se imeli fajn in upam, Mihela, da bos organizirala se veliko dobrih predavanj! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hvala Marsa,

no moram priznati, da smo tokrat bolj malo interpretirali karte znanih in veliko bolj nas navadnih smrtnikov.

Zdi se mi, da le več vemo mi sami o sebi, kot o znanih ljudeh.

Moj namen v prejšnji delavnici je bil, da bi slušatelji sami prišli do odgovorov. Tako da ni bilo ravno navadno razlaganje, ampak sem jih povedala neko dejstvo iz življenja natusa, ki so ga morali najti v karti.

Šlo mi je predvsem za to, da so videli, kako so ene stvari zelo jasno in enostavno izpisane v karti, ker se mi zdi, da radi kombliciramo.

Tudi 18. 2. , v petek, bom zopet organizirala delavnico interpretacij rojstne karte, poskušala bom najti nek nov koncept, vendar bom še vedno poudarila samostojno delo slušatelejv.

Torej tisti, ki imate že nekaj znanja o astrologiji, pa bi radi le še vajo in potrditev, usmeritev, lepo vabljeni v petek. Čas, prostor in cena so isti, poglejte si zgoraj.

Tudi tokrat velja, če se pridružite tečaju in želite , da interpretiramo tudi vašo karto, pošljite rojstne podatke.

Vse dobro,

Mihela

dnevni horoskop

kaj pa uni k nimamo lih kej preveč pojma? tud lahk pridemo? x:Dx x:px ta petek pa imam čas. samo bi mi blo ful fajn če bi lahk skom šla... ne poznam črnuč... :fiju: x:Dx

aja! kam pošlem svoje podatke? x:)x

Aiwa,

tako nekako, bolje je , da imaš nekaj znanja, da boš lažje sledila. Lahko prideš, pa če boš imela občutek, da ne moreš imeti koristi od tega predavanja, pač zapustiš predavanje prej. ( ti ne bom računala)

Jaz ne učim teorije na teh delavnicah, njihov namen je, da teorijo uporabimo v praksi. Da slušatelji sami pridejo do zaključka in da potem povemo zakaj nekaj tako in ne drugače.

Kar se Črnuč tiče, je enostavno priti do te šole, ko greš po obvoznici proti Novim Jaršam, izstopiš v odcepu za Črnuče, krožno križišče in greš proti Črnučam, drugi odcep iz krožnega križišča ven. Potem greš ravno ( proti Trzinu, Domžalam). V drugem križišču zaviješ levo proti Črnučam in potem drugi semafor, desno na Cesto Cenera Štuparja ( je označena) in od tam, prva ulica levo, Črnuška cesta. Takoj ko prideš na to ulico na levi strani vidiš šolo, ne moreš zgrešit. Potem pa v prvo nadstropje, učilnica 28.

Svoje podatke lahko pustiš tu na OS, ali mi jih pošlješ na astrommk@volja.net.

Vse dobro,

Mihela

dnevni horoskop

vem bolj malo... skoraj nič, ampak se hitro naučim in kapiram. sploh pa se je veliko lažje in hitreje naučit na primerih... sej pridem enkrat, dvakrat... in prej k slej mi bo kej jasno, ne? hi hi x;)x

<{POST_SNAPBACK}>vem bolj malo... skoraj nič, ampak se hitro naučim in kapiram. sploh pa se je veliko lažje in hitreje naučit na primerih... sej pridem enkrat, dvakrat... in prej k slej mi bo kej jasno, ne? hi hi x;)x

Astrologija ni tako enostavna.

Ne želim te odganjati, vendar mislim, da ali podcenjuješ astrologijo ali precenjuješ sebe.

Neko osnovno znanje moraš meti, moraš poznati vsaj simbole, kaj predstavljajo planeti, hiše in znaki, ter naravo aspektov.

Bolj ti predlagam, da se odločiš za moje dopisne tečaje, so zelo poceni in hkrati te veliko naučijo.

Vse dobro,

Mihela

dnevni horoskop

<{POST_SNAPBACK}>xscratchx  xyesx

povej mi kej več. dopisni tečaji.. kje..  koliko časa, cena...

me zelo zanima.

Na moji spletni strani www.kogovsek-as.si je vse razloženo, pod astrološke dopisne delavnice.

Imam delavnico astrosklepanja, njen namen je, da pripravi učenca, da sam povezuje in sklepa. Pride 5.izmenjav, cena je 15.000SIT.

Vendar so tudi te delavnice dokaj zahtevne in če si popolni začetnik , bi ti morala prilagoditi program.

Mislim, da je sedaj to delavnico najhitrejša učenka naredila v dveh mesecih. Tudi učenci, ki so hodile k meni na osnove so delavnico sprejel kot zahtevno, a koristno.

Drugi program je dopisna delavnica interpretacij rojstne karte, ta je daljša. Tu pride do 13. izmenjav. in stane 36.000SIT. Je nekako nadaljevanje prve. Nauči te razlagati različna področja natusovega življenja. Postopoma, področje za področjem.

Vse dobro,

Mihela

dnevni horoskop

a si opazila Mihela, da ti je Marsa temo podvojila?

da hkrati vse objave potekajo tu v Obvestilih in tam v Malih oglasih,

pridna Marsa, se bosta mogli pomeniti za kako kompenzacijo...

Sicer pa se bosta itaq ta petek videle, ne Marsa? x;)x

Sem rekla, da te ta teden že prej začnem nagovarjat, da prideš :vio:

Aiwa, veš kaj, ti kar pridi in bova skupaj sedeli in ti sproti še kaj razložim,

saj vseeno kje dobiš prvi vtis kako se povezuje v astrologiji in se potem odločiš kako boš naprej... glavno je to, da te zadeve zanimajo

Prejšnji petek si Mihela res fino zastavila, najprej vprašanje, potem malo premora za premislek (ampak oprosti, ker smo klepetulje vseeno komentirale vmes) potem pa razlaga. Hvala tudi, ker si dala tudi mojo karto za primer, zanimivo je, ker sam svojo karto gledaš na en način in včasih ne upoštevaš več, da je to živi organizem, ki se spreminja, ki ima svoje smeri razvoja in sam vidiš kaj drugega bolj poudarjeno, nek drug vpliv pa zapostavljaš. Kakor ko gledaš eno sliko in sam vidiš le modre odtenke, oranžnemu pa ne posvečaš pozornosti. xcivx x;)x

Uživajte lunatki, čim več lepih debat tule!

in čimmanj gripe, ki baje zdaj razsaja naokol

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

stanka me je prepričala. ful rajš mam osebni stik... sej pravim... bom mogla pač večkrat pridet da mi bo kej jasno... mi bo že kdo pomagal. sploh pa me zelo zanima... pa če ne bo šlo... še vedno lahko kakšno dopisno nardimo.

ti bom kar tule dala moje podatke... če bi slučajno mojo karto pogledali

7.11.1981 ob 12ih v Kranju. Še kaj?

Lep pozdravček!!! vesel pozdravček

Hvala Marsi, hvala Stanki,

super Aiwa, potem se v petek vidimo.

Vse dobro,

Mihela

dnevni horoskop

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...