aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 še enga kandidata sem najdla... mogoče pride... on pa mal več ve.. mu bo zih zanimivo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 16. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>še enga kandidata sem najdla... mogoče pride... on pa mal več ve.. mu bo zih zanimivo... Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 sem si ful želela... pa me žal ne bo. grem na pogreb enkrat mi bo uspelo pa pridem. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Irina 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Hej, sem ena od tečajnic (začetnic) pri Miheli in moram reči, da ful dobr predava, in naša skupina je sploh SUPER. Osnovo pa le moraš imeti, da lahko sodeluješ. Kar korajžo, smo sami fajn človeki tam.LP irina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 18. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2005 Torej danes ob 18: 00 do 20:30, v OŠ v Črnučah, na Črnuški cesti bom vodila delavnico interpretacij rojstne karte. Vse dobro,Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 uživajte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem si ful želela... pa me žal ne bo. grem na pogreb enkrat mi bo uspelo pa pridem. moje sožalje aiwa in ne dvomim, da ti bo kdaj drugič uspelo prit sicer pa: predavanje bo do 20:30 in potem bomo najverjetneje -kakor še zmeraj do sedaj zavili v Trzin v daMattia in še kako rekli, kdor želi, naj nas poišče, mislim, da nas je težko zgrešiti, ker smo sami taki Uranovci ... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Bilo je lepo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 19. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2005 Torej na petkovem predavanju smo se ukvarjali z razlago določene natalne karte in namen smo imeli obdelati karto preko vseh življenjskih področij. Jaz sem naredila spisek vprašanj in smo iskali odgovore v karti, ki sem jo tudi jaz prvikrat videla in o osebi nisem nič vedela. Tako , da je bilo vse spontano.Zahvaljujem se veliki udeležbi astroradovednežev. Naslednji petek, bomo nadaljevalji, kjer smo ta petek ostali. Kljub temu se nam lahko pridružite tudi drugi astroradovedneži, ker nam je ostalo še veliko vprašanj, na katera bomo iskali odgovore. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 22. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2005 Mihela Malečkar Kogovšek k.d.Cvetlična pot 3,Horjul organizira in vodi DELAVNICO INTERPRETACIJ ROJSTNE KARTE 3. DEL V tokratni delavnici nadlajujemo z vajami branja rojstne karte. Osredotočili se bomo na eno karto novega slušatelja ( nadaljevali z odgovarjanjem na vprašalnik) in poskusili razkriti njihovo zgodbo. Korak za korakom, področje za področjem. Delavnica bo v petek 25. 2. 2005, ob 18:00 in bo trajala do 20:30, v novi OŠ v Črnučah, na Črnuški cesti, učilnica 28. Cena delavnice je 3. 000 SIT. To bo zadnji del te delavnice. Hkrati vas obveščam, da bom v marcu, natančno 5. 3. 2005 med 11:00 in 13:30, na Mavrični soboti vodila delavnico karmične astrologije. Cena delavnice bo zelo ugodna, 1.500 SIT. Kot nekak uvod v vikend seminar na isto temo. Lepo vabljeni. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Mihela, kar tu pred vsemi ti predlagam,kaj pa če bi ta petek vseeno še imela predavanje,npr. ker je Neptunast čas:kaj o idealih in zablodah Neptuna?Vem, da ti taka tema "leži" in zakaj ne?ali kajkoli drugega... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mihela, kar tu pred vsemi ti predlagam,kaj pa če bi ta petek vseeno še imela predavanje,npr. ker je Neptunast čas:kaj o idealih in zablodah Neptuna?Vem, da ti taka tema "leži" in zakaj ne?ali kajkoli drugega... Ne Stanka, ta sklop predavan je zaklučen. Lahko pa se vidimo na Mavrični soboti, tam bom imela delavnico. Tema je tudi zanimiva, karmična astrologija. Bom videla kdaj bom zopet organizirala sklop samostojnih predavanj ali kako delavnico, bom sporočila. Sedaj se mi odpirajo druge stvari. V marcu bom najverjetneje vodila Osnove astrologije, tečaj pri Emi Kurent v njeni šoli Stella in pa tečaj v moji organizaciji Tečaj karmične astrologije. Ampak mi se še vedno lahko organiziramo na astročveku, enkrat ali dvakrat mesečno. Kar tako za zabavo. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.