sokrates 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 V koliko imate trapasta vprašanja, j bo ta tema kot nalašč za vas. In moje I. vprašanje je: ALI OBSTAJAJO KAKŠNE TABLETKE, KI ODŽENEJO ZALJUBLJENOST?? Namreč že dva tedna hodim naokoli kot cota, stiska me v trebuhu in milo gledam v telefon in ga prosim, da zazvoni............. sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Kakšna je temperatura v vesolju? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Sokrates najprej odgovor na tvoje vprašanje... Takšne tabletke obstajajo, finta je samo v tem, da delujejo nekak obratno...na takojšen konec zaljubljenosti delujejo, če jih ne jemlje(š)...ne pa, če jih jemlješ... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2005 Zvezdica, kaj pa kak napitek??? Sigurno ga kaka teta zna naredit' iz kakih travc???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Sokrat, pust napitke, sam reč ji, naj neha une tabletke jemat...pa te bo prec minilo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sokrat, pust napitke, sam reč ji, naj neha une tabletke jemat...pa te bo prec minilo... Astra Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sokrat, pust napitke, sam reč ji, naj neha une tabletke jemat...pa te bo prec minilo... Astra ma ASTRA, jst do tja še prišel nisem.............noče dat!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma ASTRA, jst do tja še prišel nisem.............noče dat!!! Napiš željo v Zlato ribico! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2005 a da nej da, al da nej mene mine?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Nč da mine!!!! Zaljubljenost je the best!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Noče dat... hm, pametna punca, pametna... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Ane,ane....jz tud tko pravim! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 ...jo najde nazadnje, ki bila mu je kos.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 zanimivo... kako poskrbiš da zaljubljenost mine... pojma nimam... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>...jo najde nazadnje, ki bila mu je kos.... bitka je morda zgubljena - ne pa vojna............. Sokrat Vztrajni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>bitka je morda zgubljena - ne pa vojna............. Sokrat VztrajniTako se govori!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>zanimivo... kako poskrbiš da zaljubljenost mine... pojma nimam... Veliko krat mine, tako da se zaljubiš šeenkrat v drugo osebo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Kje je konec sveta? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje je konec sveta? evo konchn si najdu temo zase zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 A nje a nje Sm mislu, da mi boš odgovoru.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>A nje a nje Sm mislu, da mi boš odgovoru.... na to vprashanje ti samo tvoja kolegica andreja lahko odgovori zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje je konec sveta? ...tam kjer se konec začne.... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Kje je konec sveta...a ni to tam nekje na Arktiki? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>V koliko imate trapasta vprašanja, j bo ta tema kot nalašč za vas. In moje I. vprašanje je: ALI OBSTAJAJO KAKŠNE TABLETKE, KI ODŽENEJO ZALJUBLJENOST?? Namreč že dva tedna hodim naokoli kot cota, stiska me v trebuhu in milo gledam v telefon in ga prosim, da zazvoni............. sokrat Hehehehehe,Sokrat,ke ti je pamet-otišla u šoping zgleda Zalublen,parkrat si ga z vrati prščipn, pa te bo tko bolel,da boš pozabu, na lubezen,boš sam na kur.ca lohlk mislu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kakšna je temperatura v vesolju? 2.73 Kelvina.... hihi povprečna vsaj, drgač maš pa vse živo po večini pa tolk mrzlo da že peklenščki dajejo gor bunde.... glede ljubezenske tabletke pa ... sokrat sokrat.... najd si kšno drugo.... al pa zapeljuj tole na vse pretege, pa sveda ji bodi zvest pa to, pa sej znaš ane ah točno triple nima slabe ideje z vrati... sicer pa preprosto reči si da nisi več zaljubljen, in pojd počet kaj pametnega, če to ne deluje probi še enkrat... in še enkrat in še enkrat... in če še ne bo nič, mislim ej kako je ne moreš zapelat...? ni meni čist jasno... sej ti pa ja to znaš.... da ni mal drgač usmerjena.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.