Skoči na vsebino

Trapasta vprašanja

sokrates

Recommended Posts

V koliko imate trapasta vprašanja, j bo ta tema kot nalašč za vas.

In moje I. vprašanje je:

ALI OBSTAJAJO KAKŠNE TABLETKE, KI ODŽENEJO ZALJUBLJENOST?? :2src:

Namreč že dva tedna hodim naokoli kot cota, stiska me v trebuhu in milo gledam v telefon in ga prosim, da zazvoni.............

sokrat xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

Sokrates najprej odgovor na tvoje vprašanje... x;)x

Takšne tabletke obstajajo, finta je samo v tem, da delujejo nekak obratno...na takojšen konec zaljubljenosti delujejo, če jih ne jemlje(š)...ne pa, če jih jemlješ... x:px

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>V koliko imate trapasta vprašanja, j bo ta tema kot nalašč za vas.

In moje I. vprašanje je:

ALI OBSTAJAJO KAKŠNE TABLETKE, KI ODŽENEJO ZALJUBLJENOST?? :2src:

Namreč že dva tedna hodim naokoli kot cota, stiska me v trebuhu in milo gledam v telefon in ga prosim, da zazvoni.............

sokrat xsrcx

Hehehehehe,Sokrat,ke ti je pamet-otišla u šoping zgleda x:Dx x;)x Zalublen,parkrat si ga z vrati prščipn, pa te bo tko bolel,da boš pozabu, na lubezen,boš sam na kur.ca lohlk mislu! x:Dx :vragec:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>Kakšna je temperatura v vesolju?  xrolleyesx

2.73 Kelvina.... :D hihi povprečna vsaj, drgač maš pa vse živo po večini pa tolk mrzlo da že peklenščki dajejo gor bunde....

glede ljubezenske tabletke pa ... :D sokrat sokrat.... najd si kšno drugo.... al pa zapeljuj tole na vse pretege, pa sveda ji bodi zvest pa to, pa sej znaš ane :inocent: ah točno :D triple nima slabe ideje z vrati... ;) sicer pa preprosto reči si da nisi več zaljubljen, in pojd počet kaj pametnega, če to ne deluje probi še enkrat... in še enkrat in še enkrat... in če še ne bo nič, :D mislim ej kako je ne moreš zapelat...? :o|o: ni meni čist jasno... sej ti pa ja to znaš.... da ni mal drgač usmerjena....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...