Skoči na vsebino

Trapasta vprašanja

sokrates

Recommended Posts

pa ne mi rect, da je ta tema zrd vprasanja od dvo-glavega cloveka cist zamrla? :C: x:Dx

shit ej, zgleda je to najbolj trapasto vprasanje kar jih premore clovek?? x:o)x

pa ne no... dejte mi povedat, kam gre ponoc svetloba, ko uganes sveco, luc??????????

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Deli na socialnih omrežjih

za to bi mogu bit Nino pooblaščen, da razloži...

samo jest mislim, da je svetloba le močno skoncentrirana toplotna energija, ki se mora nonstop hraniti z dovodom "hrane", da se ustvarja...pri žarnici je to elektrika, pri sveči je vosek. Ko prekineš dovod hrane, zmanjka osnove za ustvarjanje toplotne energije, zato se proces transformiranja v toploto prekine. Toplote zmanjka, in ker zmanjka toplote, ni več svetlobe, ker je svetloba le posledica toplote. Preostalo svetlobo-toploto, ki je bila tik pred prekinitvijo ustvarjanja toplote, absorbirajo različne snovi, kot so zidovi, pohitšvo itd, s katero se te snovi tudi ogrevajo...

to je moje skromno mnenje

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

če črna luknja požira vso maso, kako to, da ne požre vesolja celega...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

• 2 weeks later...

huh, ta je pa komplicirana...

predvidevam, da je eden od odgovorov ta, da je po vsem vesolju dokaj enakomerno razporejenih veliko črnih lukenj, in vsaka s svojo privlačnostjo poskrbi, da je vesolje vseskozi v ravnovesju, saj nobena od lukenj ni dovolj močna, da bi s svojo privlačnostjo premagala druge črne luknje in jim speljala vase "njihov" kos vesolja...

ko bi pa obstajala samo ena črna luknja v vesolju, bi bila pa seveda možnost, da požre celo vesolje, čeprav ne vem, kje bi imela plac, da pospravi vso maso x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Evo Svetloba.... svetloba se absorbira na okoliških površinah... skratka "obleži" naokrog...

Črne luknje :D vesolje se širi, vesolje se širi zeeelo hitro, približno s 10x hitrostjo svetlobe, gravitacija pa deluje "le" z 1x hitrostjo svetlobe, tako se vesolje zelo hitro oddaljuje od črnih lukenj tudi te lezejo narazen in ni bojazni da bi pojedle celo vesolje, saj se to prehitro premika proč :D je pa seveda bojazen, da kako galaksijo poje črna luknjica to se pač dogaja v razvitem vesolju ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ah, vse to kar ste povedal, so vas oz. ste se naučili v šoli ali kje drugje prebrali,slišali... kaj pa sami dejansko mislite o tem???

ja to je to...same NEdokazane teorije.. x:o)x

lp

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>ah, vse to kar ste povedal, so vas oz. ste se naučili v šoli ali kje drugje prebrali,slišali... kaj pa sami dejansko mislite o tem???

ja to je to...same NEdokazane teorije..  x:o)x

lp

Well seal :D fotoefekt je rahlo zelo dokazana teorija že že skor celo stoletje, torej za vprašanje kam izgine svetloba... ni problema dokazano...

Črneluknje bodo seveda še dolgo predmet debate, ampak precej osnovna astronomija potrjuje, da pač ne bo vesolje padlo v črne luknje vsaj ne vse, tako kot če iztreliš predmet dovolj hitro stran od zemlje ne bo več padel nazaj na zemljo... xnckrivx kar je tudi dokaj dokazano ;)

to si sam mislim, čeprav seveda sem prebral, so me naučili... ampak si tudi sam tako mislim, ker mi je tako logično in razumljivo, da je tako...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 2 weeks later...

mene pa zanima kaj je to mesto žensk...

klele gledam u kudu je ena predstava v okviru mesta žensk pa ne vem, če je pametno z mojim matijem se ke odpravt...

nasvettttttt...prosimmmmmm...

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

<{POST_SNAPBACK}>V koliko imate trapasta vprašanja, j bo ta tema kot nalašč za vas.

In moje I. vprašanje je:

ALI OBSTAJAJO KAKŠNE TABLETKE, KI ODŽENEJO ZALJUBLJENOST?? :2src:

Namreč že dva tedna hodim naokoli kot cota, stiska me v trebuhu in milo gledam v telefon in ga prosim, da zazvoni.............

sokrat xsrcx

Ziujo, a puznas ta pregovor:

Za bolezen so zdravila,

za ljubezen jih pa ni!

Ziujo

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

<{POST_SNAPBACK}>mene pa zanima kaj je to mesto žensk...

klele gledam u kudu je ena predstava v okviru mesta žensk pa ne vem, če je pametno z mojim matijem se ke odpravt...

nasvettttttt...prosimmmmmm...

:vio:  :vio:  :vio:

Malo pozno, ampak za drugo leto..

Mesto žensk je mednarodni festival sodobnih umetnosti in predstavlja umetnice z vsega sveta... Mesto žensk..

Mene pa neki zanima... Dobila zdajle un .pps od kao D. Coppe rfielda.. ko ti pokaže 6 kart in si moraš eno zamislit in pol ti pokaže katero si si izbral.. Kako točno to naredi???

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Dobila zdajle un .pps od kao D. Coppe rfielda.. ko ti pokaže 6 kart in si moraš eno zamislit in pol ti pokaže katero si si izbral.. Kako točno to naredi???

Ko ti prvic pokaze karte, pa drugic>>> drugic ni niti ene karte iste kot prvic in s tem jasno da ne tudi tiste, ki si jo zbrala.

Lahko si pa na list napises vse prej, pa vse pozneje, ce meni ne verjames x^x

Pa res!!! x:Dx x:Dx x:Dx hehehe, d best x:Dx Kul fora :palec:

Na koncu pa itak še tko na hitro karte pokaže, da se ne moreš neki ful poglabljat x:o)x

thanx x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Mene pa zanima, zakaj je folku tak feeling masturbirat v javnosti, v avtu in ob tem gledat mimoidoče in se trudit, da bi te le-ti opazili...

In to so čist navadni ljudje...verjetno z družinami, prijatelji...Men se vseen zdi tako obnašanje odklonsko.

A mogoče kdo na forumu to počne oziroma koga pozna, ki to počne...

Al pa kakorkol, če mi lohk kdo pojasni ta pojav- še posebej njegovo številčnost... (ne mine mesec, ko me ne bi vsaj enkrat kdo presenetu z onetom v tresoči roki) :xx!:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

...najbolj bedasto vprasanje mi je zadnjic zastavil en kiropraktik ki ga na videz poznam... sem ga srecal na ulici pa sva eno rekla in vmes sem jaz mal clenke na roki "pokal"(to precej pogosto pocnem) in me on debelo pogleda pol pa rece:"Ja kaj pa pocnes, a si znoru, a si ti tut zobe sam plombiras???" ...jaz sem mislu da me bo pobralo od smeha... x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Jz tud pokam členke...znam na dva načina....

Zakaj to ne bi blo v redu?

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

odziras dnar kiropraktikom... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:lol:

Dear Human,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...