kapica 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 npr.: da ma kdo roj. dan 15.8.2956 kamot bi lahko namest tega pisal 15.lev.2956...al 6.10.xxx = 6.tehnica.xxx ... Al ja? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 npr.: da ma kdo roj. dan 15.8.2956 kamot bi lahko namest tega pisal 15.lev.2956...al 6.10.xxx = 6.tehnica.xxx ... Al ja?Že, ampak 15. lev ne ustreza 15. 8., če se ne motim. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 pa še zmer so eni datumi, ko tud ne štima. 23.9. ni nujno, da je 23. devica, ali pa 21.5. bik, itd.tko, da ja, trapasta vprašanja.... Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 komu na cast imajo dnevi le 24 ur? Nam na čast! Ker če bi jih imeli več, bi morali več ur delati! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 pa še zmer so eni datumi, ko tud ne štima. 23.9. ni nujno, da je 23. devica, ali pa 21.5. bik, itd.tko, da ja, trapasta vprašanja.... lol... ni cudn, da je vecina odg.tud trapastih k 23.9 tko ni devica... ampk bi blo, ce bi ze blo 23.tehnica... ceb nas te logike ucil od malega bi blo to samoumevno kt dihanje... alan: kdor je rojen 15.8 je mnda se zmer lev... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Že, ampak 15. lev ne ustreza 15. 8., če se ne motim.kako da ne? valda Lev. Rak ni, Devica ni, lahko je samo vmes. razen če je kakšna nova logika kje ali pa tisti horoskop Binge Bonge nek italijanski ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 kako da ne? A je 1. 8. prvi dan sonca v levu? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 KDO se je spomnil, da je naša največja odgovornost v lajfu, odgovornost do tega, kar drugi mislijo, da bi morali narediti? Si človek zasluži nobelovo nagrado, ker je uspel zmesti kar nekaj življenj ... :xx!: Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 A je 1. 8. prvi dan sonca v levu? uuupsyyyy. dolgo sem rabila, da sem poštekala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 ko si dovolj močno želiš Zakaj ljudje ne slišijo drug drugega Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 ko si dovolj močno želiš Zakaj ljudje ne slišijo drug drugega Ker imamo ušesa ob strani glave, ne na čelu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 smo lahk brez imena? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 smo lahk brez imena? Saj SMO brez imena... Ime nam dajo drugi... Da nas lahko prepoznajo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 meni pa ni jasno ... kako so lahko besede simboli ... zakaj mizi rečemo ravno miza in ne jabolko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 zato ker je miza miza in japko japko Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 saj to glih me bega. zakaj je miza miza? kdo ji je dal ime miza? kaj pa če bi temu, kar imenujemo miza, nekdo dal ime jabolko? še preden ji je dal ime miza? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 bi bla pac miza jabolko.. in jabolko tovornjak in tovornjak hrast in (lejga hrasta kok drvi) hrast didziruj... Da nas lahko prepoznajo... pol smo bol tezko brez (ceprav smo brez) :xx!: Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 bi bla pac miza jabolko.. in jabolko tovornjak in tovornjak hrast in (lejga hrasta kok drvi) hrast didziruj... pol smo bol tezko brez (ceprav smo brez) :xx!: Jaz sem lahko brez imena... Drugi rabi moje ime, da me lahko pokliče... In če me brez imena ne more, to ni moj problem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Jaz sem lahko brez imena... Drugi rabi moje ime, da me lahko pokliče... In če me brez imena ne more, to ni moj problem... in ce bi ti bil tist, k bi rad koga, k je lahko brez imena poklical, kako bi ga potem? Lahko bi bilo tudi: Sem šel včeraj na kapičin klub, vzel kapico in jo jahal skoraj štiri ure.. a bi blo trapasto vprasanje, ceb vprasala, ceb se zrd maconinega vprasanja, odprla nova tema...? (kolk vprasanj je sploh v tem vprasanju? ) nda, z drugacnimi poimenovanji, razumljivimi izkljucno te tistemu, ki bo pisal... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 in ce bi ti bil tist, k bi rad koga, k je lahko brez imena poklical, kako bi ga potem? a bi blo trapasto vprasanje, ceb vprasala, ceb se zrd maconinega vprasanja, odprla nova tema...? (kolk vprasanj je sploh v tem vprasanju? ) nda, z drugacnimi poimenovanji, razumljivimi izkljucno te tistemu, ki bo pisal... Ja, potem bi bil to pa moj problem... Glede drugega dela tvojega posta - zanimivo vprašanje... Zakaj sploh rabimo imenovat stvari... In drug drugega?Odpri temo... Če slučajno že kaj podobnega obstaja bo že Tina povedala... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Glede drugega dela tvojega posta - zanimivo vprašanje... Zakaj sploh rabimo imenovat stvari... In drug drugega?Odpri temo... Če slučajno že kaj podobnega obstaja bo že Tina povedala... ne vem, js lih to v bistvu sprasujem.... drugac pa hvala za vzpodbudo... sm zaenkt zakljucila z odpiranjem novih tem... ze tk je cel smorn povsod po mal Ja, potem bi bil to pa moj problem... no no no... nisem vprasala, cigav problem bi bil... ampk sm vprasala, kako bi ga potem poklical, ce bi tist k bi ga rad poklical lahko bil brez? tko Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 no no no... nisem vprasala, cigav problem bi bil... ampk sm vprasala, kako bi ga potem poklical, ce bi tist k bi ga rad poklical lahko bil brez? tko Saj v tem je štos... Ker ne vem kako bi ga poklical... In zato bi bil problem, moj.... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 meni pa ni jasno ... kako so lahko besede simboli ... zakaj mizi rečemo ravno miza in ne jabolko? hehe mačona jest sem se ze nekajkrat ujela, da sem razmisljala zakaj je hisa hisa in ne blok recimo...... zakaj more bit prow hisa butast uglaunm Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 kak to, da je svetloba ponoc ravno v crno-modro-sivih odtenkih? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 ker imajo ti odtenki največjo energijo in jih naše oko v temi najlažje zazna... v vsesplošnem pomanjkanju svetlobe... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.