Skoči na vsebino

Trapasta vprašanja

sokrates

Recommended Posts

npr.: da ma kdo roj. dan 15.8.2956 kamot bi lahko namest tega pisal 15.lev.2956...

al 6.10.xxx = 6.tehnica.xxx ... Al ja?

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Deli na socialnih omrežjih

pa še zmer so eni datumi, ko tud ne štima. 23.9. ni nujno, da je 23. devica, ali pa 21.5. bik, itd.

tko, da ja, trapasta vprašanja....

lol... ni cudn, da je vecina odg.tud trapastih :inocent: x:Dx

k 23.9 tko ni devica... ampk bi blo, ce bi ze blo 23.tehnica... ceb nas te logike ucil od malega bi blo to samoumevno kt dihanje... x:Dx

alan: kdor je rojen 15.8 je mnda se zmer lev... :vio:

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Guest mačona
Že, ampak 15. lev ne ustreza 15. 8., če se ne motim.

kako da ne? :eek: valda Lev. Rak ni, Devica ni, lahko je samo vmes. razen če je kakšna nova logika kje ali pa tisti horoskop Binge Bonge nek italijanski ... xnckrivx x:Dx

KDO se je spomnil, da je naša največja odgovornost v lajfu, odgovornost do tega, kar drugi mislijo, da bi morali narediti?

Si človek zasluži nobelovo nagrado, ker je uspel zmesti kar nekaj življenj ... :xx!:

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

x:Ix ko si dovolj močno želiš

Zakaj ljudje ne slišijo drug drugega :wOOt:

Ker imamo ušesa ob strani glave, ne na čelu... x:Dx x:Dx x:Dx :wOOt:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

smo lahk brez imena? xrolleyesx

Saj SMO brez imena... xDDx

Ime nam dajo drugi... x:Dx

Da nas lahko prepoznajo... xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Guest mačona
saj to glih me bega. xscratchx zakaj je miza miza? kdo ji je dal ime miza? kaj pa če bi temu, kar imenujemo miza, nekdo dal ime jabolko? še preden ji je dal ime miza?

bi bla pac miza jabolko.. in jabolko tovornjak in tovornjak hrast in (lejga hrasta kok drvi) hrast didziruj... x^x x:Dx

Da nas lahko prepoznajo... xsrcx
pol smo bol tezko brez (ceprav smo brez) :xx!:

bi bla pac miza jabolko.. in jabolko tovornjak in tovornjak hrast in (lejga hrasta kok drvi) hrast didziruj... x^x x:Dx

pol smo bol tezko brez (ceprav smo brez) :xx!:

Jaz sem lahko brez imena... xDDx

Drugi rabi moje ime, da me lahko pokliče... x:Dx

In če me brez imena ne more, to ni moj problem... x:o)x x:Dx

Jaz sem lahko brez imena... xDDx

Drugi rabi moje ime, da me lahko pokliče... x:Dx

In če me brez imena ne more, to ni moj problem... x:o)x x:Dx

in ce bi ti bil tist, k bi rad koga, k je lahko brez imena poklical, kako bi ga potem? :inocent: x:Dx

Lahko bi bilo tudi: Sem šel včeraj na kapičin klub, vzel kapico in jo jahal skoraj štiri ure.. :eek: :inocent:
a bi blo trapasto vprasanje, ceb vprasala, ceb se zrd maconinega vprasanja, odprla nova tema...? (kolk vprasanj je sploh v tem vprasanju? :inocent: ) nda, z drugacnimi poimenovanji, razumljivimi izkljucno te tistemu, ki bo pisal... x:Dx

in ce bi ti bil tist, k bi rad koga, k je lahko brez imena poklical, kako bi ga potem? :inocent: x:Dx

a bi blo trapasto vprasanje, ceb vprasala, ceb se zrd maconinega vprasanja, odprla nova tema...? (kolk vprasanj je sploh v tem vprasanju? :inocent: ) nda, z drugacnimi poimenovanji, razumljivimi izkljucno te tistemu, ki bo pisal... x:Dx

Ja, potem bi bil to pa moj problem... x:Dx :vragec: x:px xsrcx

Glede drugega dela tvojega posta - zanimivo vprašanje... :eek: x?x

Zakaj sploh rabimo imenovat stvari... x?x x:Dx

In drug drugega?

Odpri temo... :palec:

Če slučajno že kaj podobnega obstaja bo že Tina povedala... x:Dx

Glede drugega dela tvojega posta - zanimivo vprašanje... :eek: x?x

Zakaj sploh rabimo imenovat stvari... x?x x:Dx

In drug drugega?

Odpri temo... :palec:

Če slučajno že kaj podobnega obstaja bo že Tina povedala... x:Dx

ne vem, js lih to v bistvu sprasujem.... :o|o: drugac pa hvala za vzpodbudo... x:)x sm zaenkt zakljucila z odpiranjem novih tem... x:px ze tk je cel smorn povsod po mal :eek: x:Dx
Ja, potem bi bil to pa moj problem... x:Dx :vragec: x:px xsrcx
no no no... x:Dx nisem vprasala, cigav problem bi bil... :sori: ampk sm vprasala, kako bi ga potem poklical, ce bi tist k bi ga rad poklical lahko bil brez? tko x^x x:Dx

no no no... x:Dx nisem vprasala, cigav problem bi bil... :sori: ampk sm vprasala, kako bi ga potem poklical, ce bi tist k bi ga rad poklical lahko bil brez? tko x^x x:Dx

Saj v tem je štos... x:Dx :vragec:

Ker ne vem kako bi ga poklical... :eek: xrolleyesx x?x

In zato bi bil problem, moj.... :vragec: xrolleyesx x:Dx

meni pa ni jasno ... kako so lahko besede simboli ... zakaj mizi rečemo ravno miza in ne jabolko? xscratchx

hehe mačona jest sem se ze nekajkrat ujela, da sem razmisljala zakaj je hisa hisa in ne blok recimo...... zakaj more bit prow hisa :D

butast uglaunm :D

Uspeh je drznim zagotovljen!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...