lia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 kako preprečiš, da ti nehajo v rit lezt Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 ker imajo ti odtenki največjo energijo in jih naše oko v temi najlažje zazna... v vsesplošnem pomanjkanju svetlobe... najvecjo energijo imajo ti odtenki? hvala... in zdj se mi iz tega odgovora spet pojavlja se pa se (pre)trapastih vprasanj kako preprečiš, da ti nehajo v rit lezt nastavi jim trebuh Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Zakaj toliko ljudi kadi, ko pa je stvar draga, nezdrava, smrdečal,... where's the catch? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 where's the catch?in smoke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 ni treba....nagnala sn jih delat je pa dobra ideja, lahko jim nastavim tudi pest Zakaj toliko ljudi kadi, ko pa je stvar draga, nezdrava, smrdečal,... where's the catch? iz užitka da ne voham zaudarjajočih teles in lastnega gnitja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Zakaj toliko ljudi kadi, ko pa je stvar draga, nezdrava, smrdečal,... where's the catch?da kao pomiriš živčnost - v bistvu si pol še bolj živčen, zjutraj grreš vn na čik kao užitek pred zajtrkom - vse, kar si nakoplješ, je razbijanje srca ..., ker ti je dolgčas in zato začneš filozofirati in z vlečenjem dima koncentriraš misli - in včasih celo je point v tem. ................................................................................................. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 skratka dihalne vaje? hmm sem razmišljal danes zjutraj, kako je Duša pa Dihanje povezano skp že od antike, pa tko naprej pol pa z dimom direkt v dušo dihat... blazno sumljivo se mi zdi pol kajenje ... hehja no vi kar vi kar,... mmm a nebi no nehali? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 dušo spustiš pa je ... ne, nehali pa ne bi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 aja, El Nino, ali pa, če ti razložim tako:če si lahko predstavljaš, da si nekje zunaj, brskaš po torbi, najdeš cigarete, ognja pa ne ... iščeš, ognja nikjer ... tako, da ob misli, kaj pa če si ga pozabil ali zgubil, v okolici pa nobene žive duše, ki bi mela ogenj, postaneš rahlo ... kaj pa vem, kaj mene popade ... rahla panika ... ker rabim nikotin. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 kako preprečiš, da ti nehajo v rit lezt Malo čudno postavljeno vprašanje (ma itak so tukaj "trapasta vprašanja", tako da vse ok)... Ampak najbrž si hotela vprašati, kako preprečiti, da ti drugi lezejo v rit (ali kako narediti, da ti nehajo lezt v rit).Odg.: Daj si čep v rit... Zakaj toliko ljudi kadi, ko pa je stvar draga, nezdrava, smrdečal,... where's the catch?Zato, da uničujejo te drage, nezdrave in smrdeče cigarete. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 V koliko imate trapasta vprašanja, j bo ta tema kot nalašč za vas. In moje I. vprašanje je: ALI OBSTAJAJO KAKŠNE TABLETKE, KI ODŽENEJO ZALJUBLJENOST?? Namreč že dva tedna hodim naokoli kot cota, stiska me v trebuhu in milo gledam v telefon in ga prosim, da zazvoni............. sokrat JE NAŠA VLADA DOVOLJ IZOBRAŽENA DA SE ZAVEDA SVOJE NALOGE? Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 JE NAŠA VLADA DOVOLJ IZOBRAŽENA DA SE ZAVEDA SVOJE NALOGE?Ne - ker izobrazba ne pripomore k zavedanju o tem, kakšno nalogo ima človek. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 a ste že odkrili te tabletke proti zaljubljenosti, pogosto bi mi prišle prav... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 111111111 x 111111111 = 12345678987654321 ravno tolk? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 podnev ni videt (tolk al pa sploh nc) zvezd kt ponoc... ka "lahk" zato recemo, da podnev NI zvezd? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Zakaj toliko ljudi kadi, ko pa je stvar draga, nezdrava, smrdečal,... where's the catch? Cigarete rešujejo osnovni eksistenčni problem človeka... nekaj moraš počet, drugače pošiziš In potem nekateri drkajo tiste palčke po rokah in vlečejo sladostrastni dim vase, drugi se naslanjajo po šankih, spet tretji grejo k lovcem, četrti si omislijo žensko in jo pretepajo, peti imajo rajši otroke in jih ponosno vzgajajo itd. in oh in sploh. Odvisnosti in navad na obeh bregovih na kupe... ene so malo bolj škodljive (tanatos), druge spet malo manj (libido)... vse nas pa pospremijo do prahu... Asche zu AscheStaub zu Staub ... Zakaj je svet okrogel Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 trapasto vprašanje? ni trapastih uprašanj, je trdla moja biuša... pol pa me je do besede spustila Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 a ste že odkrili te tabletke proti zaljubljenosti, pogosto bi mi prišle prav... proti zaljubljenosti ne rabiš tabletkkkkkkkkk Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 proti zaljubljenosti ne rabiš tabletkkkkkkkkk počakaš na jutro??? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Cigarete rešujejo osnovni eksistenčni problem človeka... Zakaj je svet okrogel tle misls svet (kot kaj?) al zemljo? za svet pojma nimam... za zemljo pa se manj, sam mnda ni okrogla ampk elipsasta pa minister za zdravje opozarja (bljak pa ti fajni ministri), da, da, da aja, da kajenje skrajsuje cigarete Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 tle misls svet (kot kaj?) al zemljo? za svet pojma nimam... za zemljo pa se manj, sam mnda ni okrogla ampk elipsasta pa minister za zdravje opozarja (bljak pa ti fajni ministri), da, da, da aja, da kajenje skrajsuje cigarete Ali neuživanje alkohola in nekadilstvo res podaljšuje življenje?Ali življenje potem samo zgleda daljše.... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 tle misls svet (kot kaj?) al zemljo? za svet pojma nimam... za zemljo pa se manj, sam mnda ni okrogla ampk elipsasta pa minister za zdravje opozarja (bljak pa ti fajni ministri), da, da, da aja, da kajenje skrajsuje cigarete Atom je baje okrogel, zemlja je okrogla, vesolje je okroglo (ok, sferično)... moje kolo je okroglo Ko smo ravno pri kolesu, t.j. premikanje z najmanj upora... ampak v naravi nima nobeno živo bitje kolesa Sklep: Evolucija ni nič popolnega... Bog ne obstaja Akhm... minister pa kar prav opozarja Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Cigarete rešujejo osnovni eksistenčni problem človeka... nekaj moraš počet, drugače pošiziš In potem nekateri drkajo tiste palčke po rokah in vlečejo sladostrastni dim vase, drugi se naslanjajo po šankih, spet tretji grejo k lovcem, četrti si omislijo žensko in jo pretepajo, peti imajo rajši otroke in jih ponosno vzgajajo itd. in oh in sploh. Odvisnosti in navad na obeh bregovih na kupe... ene so malo bolj škodljive (tanatos), druge spet malo manj (libido)... vse nas pa pospremijo do prahu... Asche zu AscheStaub zu Staub je reku in ostal živ ... Zakaj je svet okrogel Od vrtenja se je obrusil, vsi nepotrebni vogali in štrleče pritikline so se izpilile v večtisočletnem plesu...vse kar izstopa evolucija izloči Vse kar dobro je okroglo, klementine, breskvice in linški poškoti Ali neuživanje alkohola in nekadilstvo res podaljšuje življenje?Ali življenje potem samo zgleda daljše.... samo zgleda Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Vse kar dobro je okroglo, klementine, breskvice in linški poškoti samo zgleda Potem bom pa raje še naprej kadil pa kakšen pir al pa štamperl zvrnil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 zakaj bi blo enostavno, ce je lahko tko komplicirano??? :xx!: Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.