Skoči na vsebino

Trapasta vprašanja

sokrates

Recommended Posts

:) ker imajo ti odtenki največjo energijo in jih naše oko v temi najlažje zazna... v vsesplošnem pomanjkanju svetlobe... :)
najvecjo energijo imajo ti odtenki? hvala...

in zdj se mi iz tega odgovora spet pojavlja se pa se (pre)trapastih vprasanj :sori: x:Dx

kako preprečiš, da ti nehajo v rit lezt :vragec:
nastavi jim trebuh :inocent:

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx ni treba....nagnala sn jih delat x;)x

x;)x je pa dobra ideja, lahko jim nastavim tudi pest x:o)x

Zakaj toliko ljudi kadi, ko pa je stvar draga, nezdrava, smrdečal,... :) where's the catch?

x:Ix iz užitka x:px

da ne voham zaudarjajočih teles in lastnega gnitja xcivx :vragec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest mačona
Zakaj toliko ljudi kadi, ko pa je stvar draga, nezdrava, smrdečal,... :) where's the catch?

da kao pomiriš živčnost - v bistvu si pol še bolj živčen, :o|o:

zjutraj grreš vn na čik kao užitek pred zajtrkom - vse, kar si nakoplješ, je razbijanje srca ..., :O:

ker ti je dolgčas in zato začneš filozofirati in z vlečenjem dima koncentriraš misli - in včasih celo je point v tem. :vio:

................................................................................

................. :8):

:) skratka dihalne vaje? :P hmm :) sem razmišljal danes zjutraj, kako je Duša pa Dihanje povezano skp :D že od antike, pa tko naprej :) pol pa z dimom direkt v dušo dihat... :) blazno sumljivo se mi zdi pol kajenje :P :)... :) hehja :) no vi kar vi kar,...

:) mmm a nebi no nehali?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest mačona

aja, El Nino, ali pa, če ti razložim tako:

če si lahko predstavljaš, da si nekje zunaj, brskaš po torbi, najdeš cigarete, ognja pa ne ... iščeš, ognja nikjer ... tako, da ob misli, kaj pa če si ga pozabil ali zgubil, v okolici pa nobene žive duše, ki bi mela ogenj, postaneš rahlo ... kaj pa vem, kaj mene popade ... rahla panika ... ker rabim nikotin. :sori:

kako preprečiš, da ti nehajo v rit lezt :vragec:
Malo čudno postavljeno vprašanje (ma itak so tukaj "trapasta vprašanja", tako da vse ok)... Ampak najbrž si hotela vprašati, kako preprečiti, da ti drugi lezejo v rit (ali kako narediti, da ti nehajo lezt v rit).

Odg.:

Daj si čep v rit... x:Dx x:Dx x;)x

Zato, da uničujejo te drage, nezdrave in smrdeče cigarete. :madpro:

V koliko imate trapasta vprašanja, j bo ta tema kot nalašč za vas.

In moje I. vprašanje je:

ALI OBSTAJAJO KAKŠNE TABLETKE, KI ODŽENEJO ZALJUBLJENOST?? :2src:

Namreč že dva tedna hodim naokoli kot cota, stiska me v trebuhu in milo gledam v telefon in ga prosim, da zazvoni.............

sokrat xsrcx

JE NAŠA VLADA DOVOLJ IZOBRAŽENA DA SE ZAVEDA SVOJE NALOGE?

podnev ni videt (tolk al pa sploh nc) zvezd kt ponoc... ka "lahk" zato recemo, da podnev NI zvezd? xcivx

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Cigarete rešujejo osnovni eksistenčni problem človeka... nekaj moraš počet, drugače pošiziš x:Dx In potem nekateri drkajo tiste palčke po rokah in vlečejo sladostrastni dim vase, drugi se naslanjajo po šankih, spet tretji grejo k lovcem, četrti si omislijo žensko in jo pretepajo, peti imajo rajši otroke in jih ponosno vzgajajo itd. in oh in sploh. Odvisnosti in navad na obeh bregovih na kupe... ene so malo bolj škodljive (tanatos), druge spet malo manj (libido)... vse nas pa pospremijo do prahu...

Asche zu Asche

Staub zu Staub

...

xrainbowx

Zakaj je svet okrogel x?x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Cigarete rešujejo osnovni eksistenčni problem človeka...

xrainbowx

tle misls svet (kot kaj?) al zemljo? za svet pojma nimam... za zemljo pa se manj, sam mnda ni okrogla ampk elipsasta xrolleyesx

pa minister za zdravje opozarja (bljak pa ti fajni ministri), da, da, da aja, da kajenje skrajsuje cigarete

tle misls svet (kot kaj?) al zemljo? za svet pojma nimam... za zemljo pa se manj, sam mnda ni okrogla ampk elipsasta xrolleyesx

pa minister za zdravje opozarja (bljak pa ti fajni ministri), da, da, da aja, da kajenje skrajsuje cigarete

x:Dx x:Dx x:Dx x:px :palec:

Ali neuživanje alkohola in nekadilstvo res podaljšuje življenje?

Ali življenje potem samo zgleda daljše.... x:Dx x?x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Atom je baje okrogel, zemlja je okrogla, vesolje je okroglo (ok, sferično)... moje kolo je okroglo x:Dx Ko smo ravno pri kolesu, t.j. premikanje z najmanj upora... ampak v naravi nima nobeno živo bitje kolesa :eek: Sklep: Evolucija ni nič popolnega... Bog ne obstaja x:Dx x:px x;)x

Akhm... minister pa kar prav opozarja x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Cigarete rešujejo osnovni eksistenčni problem človeka... nekaj moraš počet, drugače pošiziš x:Dx In potem nekateri drkajo tiste palčke po rokah in vlečejo sladostrastni dim vase, drugi se naslanjajo po šankih, spet tretji grejo k lovcem, četrti si omislijo žensko in jo pretepajo, peti imajo rajši otroke in jih ponosno vzgajajo itd. in oh in sploh. Odvisnosti in navad na obeh bregovih na kupe... ene so malo bolj škodljive (tanatos), druge spet malo manj (libido)... vse nas pa pospremijo do prahu...

Asche zu Asche

Staub zu Staub

x:Dx je reku in ostal živ xcheersx

...

xrainbowx

Od vrtenja se je obrusil, vsi nepotrebni vogali in štrleče pritikline so se izpilile v večtisočletnem plesu...vse kar izstopa evolucija izloči x:o)x

Vse kar dobro je okroglo, klementine, breskvice in linški poškoti xsuperx :fool:

x:Dx x:Dx x:Dx x:px :palec:

Ali neuživanje alkohola in nekadilstvo res podaljšuje življenje?

Ali življenje potem samo zgleda daljše.... x:Dx x?x

:palec: xsuperx xsurprisex samo zgleda x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Vse kar dobro je okroglo, klementine, breskvice in linški poškoti xsuperx :fool:

:palec: xsuperx xsurprisex samo zgleda x;)x

x:Dx x:Dx x:px

Potem bom pa raje še naprej kadil pa kakšen pir al pa štamperl zvrnil... x:px x:Dx

xcheersx xsmokex x:Dx xsrcx :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

• 1 month later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...