kapica 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 zakaj ludeki v preplahu zganjajo paniko? (vsaj v filmih) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Si dajo duška. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 zakaj ludeki v preplahu zganjajo paniko? (vsaj v filmih) zato, ker jim režiser tako reče Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 zakaj ludeki v preplahu zganjajo paniko? (vsaj v filmih) ker so neumni in ko en začne paničariti, ga vsi posnemajo. najprej je preplah, potem je panika ... kaj sledi? katastrofa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Da se povrbemo k znanosti , točneje, k astronomiji. Baje, da ugotavljajo maso zvezd po gravitacijskem privlaku, ki ga izvajajo na sosednja telesa. Samo, če vprašamo kako ugotavljajo gravitacijsko silo zvezd, pa pravijo, da pač izpeljejo iz njihove mase. Kwa je zdej to Nekaj podobnega - kaj je bilo prej, kura ali jajce? zakaj ludeki v preplahu zganjajo paniko? (vsaj v filmih) V filmih - če se ne bi drli ne bi bilo smešno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Alef a ne moreš spat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Alef a ne moreš spat Gre, gre... Ena runda mi je že ratala... Ena pa po kosilu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Gre, gre... Ena runda mi je že ratala... Ena pa po kosilu... a še nisi po kosilu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 joj, ne vem, kaj je z mano...sem spal od 12.00 do 15.00, potem sem se pa ustrašil, da ne bom zamudil na pevske vaje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 zakaj ludeki v preplahu zganjajo paniko? (vsaj v filmih) Zato, da grejo men na neki, pa da lohk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 zakaj še nimam rajzefibra Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Najprej po slovensk povej, kaj je to, pol ti bom pa razložila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 pred potovalna mrzlica kot da je štaješčina čist drugi jezik Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ajaaaaaaaaaaaaaaaaaa...sej bi lohk vedla. Kdaj greš? V soboto? No, v petek zvečer. Ni za kej. Prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 zakaj še nimam rajzefibra jaz mam pa vedno fernveh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ajaaaaaaaaaaaaaaaaaa...sej bi lohk vedla. Kdaj greš? V soboto? No, v petek zvečer. Ni za kej. Prosim. ma jutr pop grem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Ha, pol pa...jutr zjutri, k boš pakirala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Jst mam eno trapasto vprašanje, za katerega pred kratkim sploh nisem vedla kam ga dat - sem ga dala v bluzenje No zdej bom izkoristila / ZAKAJ SLADOLEDNE PALČKE NISO IZ PLASTIKE, SAJ LES FULL SKOMINE DELA KO HOČEŠ DO KONCA POLIZAT SVOJ SLADOLEDEK DOL... te ves užitek mine Zato, kr se na leseni sladoled lepš zatakne gor kot bi se na plastični Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 zakaj še nimam rajzefibra ker v London it, je tako časovno kot finančno le še sprehod, ne več Reise Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ker v London it, je tako časovno kot finančno le še sprehod, ne več Reise jano glede na to da me bo let prišu cenej kot karta je to res Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Hmmmm ... sprašujem za bratca ... tole ima pri fiziki za nalogo Nariši etalone za kilogram in meter ali nalepi fotografiji! kaj naj bi to bilo Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 aha, saj mi je že približno jasno: vir - Slovar tujk: etalon: precizno narejen vzorec mere, ki služi za preverjanje prav takšnih mer, ki so v uporabi ( npr. etalon mere za dolžino - meter); pramera, osnovna mera Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 tanci pa nc drugega ne pise??? hehehe... kera cudna... kr neki je to... etalon je drugac vzorec (natancen) mere (v tem primeru: meter) al utezi (v tem primeru: kilogramsko)...narise ta vzorec na nek papir pa prilima kot fotografijo??? :xx!: ja to bo... v visokih stolpncah, nda... ko majo tuc cez 100 nadstropij, zakaj ne dajo v pravila kot nujno opremo v stanovanju na 1 druzinskega clana 1 PADALO??? isto v podjetjih, ki imajo pisarne 3875689356 nadstropij nad "trdimi tlemi"... 1 padalo na 1 zaposlenga... aja pa + rezerva... ful manj smrtnih nesrec bi blo... vsaj, ce bi se kaksno letalo skresalo notr, neb blo treba izbirat al se vrzes na beton al pa pocakas, da se zraven "zrusis" oz. pogoris... bi padalo vzel pa poletel, velik boljs je u bistvu met za neki casa zlomljeno nogo al pa kej od tega... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 kapica s tabo se tut cist strinjam mene pa ze od zmeraj zanima kolko števil obstajazmerj k sm uprasala sico je ta rekla neskoncno ampak nekje mora bit konec Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 jeap... v + al pa - neskoncnosti tam, ko se ti konca domisljija Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.