Skoči na vsebino

Trapasta vprašanja

sokrates

Recommended Posts

Guest mačona
a še zmer ste pri matematičnih vprašanjih? nikoli mi ni bilo jasno, oz. nisem vedela, kaj si naj predstavljam pod "minus neskončno"? a je to sploh možno? to se da po moje najlaže predstavljati z vesoljem, neskončnim prostorom. samo kako, če gre v minus? :blink: :ochko: :OO:
Deli na socialnih omrežjih

pa ne macona sej smo bli ze pri PADALIH kot obvezno opremo tud x:Dx x:px

hehehe... pravis: da si najlazje predstavlja z vesoljem........samo kako x:Dx

poslusi x:Dx x:px : isto je, PLUS je zrcalna slika MINUSA... + privlaci -... ja... ne... mas npr.: 2 k je pozitivno st. al pa das spredi - pa je negativno... oboje je pa enako oddaljeno od 0..., ce mas pa na bancni kartici kaksen limit pa tud verjetno ves kak je dobeseno it v minus x:Dx x;)x eh ne me resno vzet xcivx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Guest mačona

ne maram teh zrcalnih slik, ne mi prodajat fint o bančnih limitih in plusih ... :vragec:

sama si bom naredila svojo teorijo, povezano z vesoljem ... takih čip teorij ne vzemem resno. x:Dx x:px

Vprašanji niti nista toliko trapasti, mogoče sta bolj trapasta odgovora..

Kaj je pogum ?

Če prideš domov koma pijan in rečeš ženi/punci: Sleči se pra.ica, ti si naslednja.. :inocent:

Kaj je vztrajnost ?

Če gledaš kurje oko tako dolgo, da ti začne mežikat.. x;)x

kriza, ta prvi... to je pogum? :eek: x:Dx al pa, da prdnes ko imas drisko :xx!: :vio:

hehe ta drugi... sam to uno kurje jajce, ne tisto kruje jajce x:Dx

Em....kaka je ženska oblika besede 'kupec'?

Lih tko mi je na pamet prišlo....zdej pa spat ne bom mogel..... x:Dx

upam, da si se vseen naspal? x:Dx :palec:

Ženska oblika besede kupec je Nabavna direktorica! x^x x:Dx :palec: Beat this! :vragec:
loool... pikica xDDx

je mozno, da so izumli goljufije s pomocjo compov se preden so iznajdli sam comp? xrolleyesx

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Em....kaka je ženska oblika besede 'kupec'?

Ne rabi posebne besede, to je že v genih in se šteje pod besedo "ženska".

Aha, nekaj me zanima. Kako se reče prebivalkam norveškega glavnega mesta in zakaj za Zorana Jankoviča mislim, da je hudič v človeški podobi?

Če ma kdo denarja odveč vzamem.

Človekovo umiranje se začne z rojstvom...

"Človek je na smrt bolan že ko se rodi" Kierkegaard

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Človekovo umiranje se začne z rojstvom...

to drzi... :palec:

in koliko mlad lahko umre clovek od starosti? x:Dx x;)x

Mislim, da je človek dovolj star že ko se rodi, da umre...Ja, morbidno...Sam, kurc... :vio:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

• 4 weeks later...

Posuši?

Zakaj potem človek ne umre, ko se samo zmoči? :inocent:

In vendar, če imam X jabolk in jih pomnožim z nič (=jih z ničemer ne pomnožim), jih imam še vedno X. Ali pa morda izginejo? xnckrivx

P.S.: Res ni ideja o tem izvirno moja, a me prav tako zanima. x^x

Ne Alan... če imaš ničkrat X jabolk, nimaš nič jabolk. Nikamor ne izginejo, ker jih sploh nimaš. Ničkrat je pač nič, nada, niente, nicht... xnckrivx ni-ni...

Mene pa čudi, kako lahko nimaš nič jabolk... :ermm:

Če minus(-) in minus(-) dasta plus(+), potem če nečesa nimaš(-) nič(-), bi moral nekaj imeti(+). x?x

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...