emmzi 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 no en uprasane...k me ze cel lajf muč pa se zdj ne vem...a kdo ve iz kolkih ceglou je nasa bajta narjena...? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 preštej jih.... Lahko pa izračunaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 no en uprasane...k me ze cel lajf muč pa se zdj ne vem...a kdo ve iz kolkih ceglou je nasa bajta narjena...? kak to, da tega ne ves? mislim, no, to bi pa ja mogla vedet Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 ja kaj js morm ce ne vem sam prestet jih pa tut nemorm... grem js anjprj bajto na rentgen poslt pa bom pol prestela loh.. Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Taktika premeri višino pa širino hiše ...no potem pa približno ugotovi dimenzije cegla-opeke... približek boš dobila ok cegel gor ali dol brez grušta pa strehe Kaj bi mi brez domišlije... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 se mi ne da kompliciratbom ostala nevedna do konca lajfa...se ne bom sekirala...baje boli ce se sekiras... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 se mi ne da kompliciratbom ostala nevedna do konca lajfa...se ne bom sekirala...baje boli ce se sekiras... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 se mi ne da kompliciratbom ostala nevedna do konca lajfa...se ne bom sekirala...baje boli ce se sekiras... Boli ja, pa še nerodn je z sekiro okol hodit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Mene zanima če racam v hladnih dneh kruh škodi ali ne? Pa še zanima me kaj je smisel življenja in če NLP-ji res obstajajo? Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 zakaj ženske ne razumemo moških?? moj taxist mi je na to vprašanje odgovoril tako:-ker bi bile potem na svetu same lejzbike... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 kak to, da je svetloba ponoc ravno v crno-modro-sivih odtenkih? Bi reku da ma to mogoce kake veze s tem, da je nebo podnevi modre barve ceprav je vesolje crno.Ce se prav spomenem gre za nek modri efekt.Primer k ga vsi poznate je, ko recimo hoces zamesat tempere tako, da imas rumeno in zelis dobit temno rumeno.Rumeni bi logicno dodal malo crne.Rezultat je rumena, ki je sicer temnejsa, ampak vlece na zeleno. Kot ce dodas rumeni modro.Ce hoces to popravit, da dobis res temno rumeno moras dodati nevtralno toplo barvo in to je oker. Seveda v pravem razmerju.Enako kot velja pri mesanju barvnih snovi, velja tudi pri barvnih svetlobah.Se pravi kadar koli se v naravi mesajo barve (barvne svetlobe) vedno pride do tega efekta, saj ni nikogar, ki bi dodal oker oz. kero drugo toplo bravo Zato vse vlece na modro. Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Bi reku da ma to mogoce kake veze s tem, da je nebo podnevi modre barve ceprav je vesolje crno.Ce se prav spomenem gre za nek modri efekt.Primer k ga vsi poznate je, ko recimo hoces zamesat tempere tako, da imas rumeno in zelis dobit temno rumeno.Rumeni bi logicno dodal malo crne.Rezultat je rumena, ki je sicer temnejsa, ampak vlece na zeleno. Kot ce dodas rumeni modro.Ce hoces to popravit, da dobis res temno rumeno moras dodati nevtralno toplo barvo in to je oker. Seveda v pravem razmerju.Enako kot velja pri mesanju barvnih snovi, velja tudi pri barvnih svetlobah.Se pravi kadar koli se v naravi mesajo barve (barvne svetlobe) vedno pride do tega efekta, saj ni nikogar, ki bi dodal oker oz. kero drugo toplo bravo Zato vse vlece na modro. zanimivo... nikol se nisem "am jemala", kj pocnem, da dobim temno rumeno barvo... in ce bi kr tko iz glave bleknila, bi najprej dodas crno... pa ce si natancen jeap, vlece na zeleno... svasta glede narave so pa vse te tople in tud nevtrale (se prav oker) barva, vsaj pred nocjo prisotne... pol pa kt bi jih kdo, ne dodal, ampk kr pogoltnu... pa vseen je lepo Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 zakaj ženske ne razumemo moških?? moj taxist mi je na to vprašanje odgovoril tako:-ker bi bile potem na svetu same lejzbike... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ima bolezen razum? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Pameten taksist ni kej Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ima bolezen razum? Dejmo tole probat logično razčlenit...Bolezen = Ljubezen (in obratno, Ljubezen = Bolezen - baje )V ljubezni in vojni je vse dovoljeno, kar je čudno, nesmiselno, se pravi, brez razuma.... Če ti dve točki seštejemo, pomeni, daBOLEZEN JE BREZ RAZUMA! Ni za kej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Bolezen ... nekaj te boli in ti je slabo Ljubezen ... tko te podžiga da bi najraj kr vsem povedal da maš nekoga rad Al pa gremo to razrešit. Poletje. 30 stopinj. Ženska ma oblečne take napol prozorne bele hlače in eno majčko. Ker je vse tko napol prozorno se pa še vidi tud mal sexy spodnje perilo, kar je ql. In če reče en moški ženski tko kako ma dobro R in J potem mu ta reče da on misli samo na S in na nič drugega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Bolezen = Ljubezen Ta stavek je brezveze in so ga izumili pesniki, ki pač niso našli druge rime. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Ta stavek je brezveze in so ga izumili pesniki, ki pač niso našli druge rime.A ne Jan Plestenjak Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 A ne Jan Plestenjak Še noben poet ni našel druge rime razen "Pobje sz vasi" ki so peli:Lubezn je breznnot zlejtiš še prejdn poumiš. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Ta stavek je brezveze in so ga izumili pesniki, ki pač niso našli druge rime.Šment, pa je šla moja teorija po gobe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 razlika med zupnikom in psihiatrom? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 razlika med njima je...da vsak po svoje popači resnico posameznika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 razlika med zupnikom in psihiatrom? Eden brez drugega ne moreta. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 nekaj (trapastih) vprasanj ameriskih advokatov, postavljenim pricam med raznimi sodnimi razpravami... 1.) "Povejte nam doktor, je res, da ko clovek umre v spanju, se tega ne zave do jutra?" 2.) "Vas najmlajsi sin, dvajsetletnik, koliko je star?" 3.) "Ste bili prisotni, ko so vas fotografirali?" 4.) "Ste bili sami, ali ni bil nikogar?" 5.) "Ste vi ali vas mlajsi brat, padli v vojni?" 6.) "Ali vas je ubil?" 7.) "Koliko sta bili vozili oddaljeni v trenutku trcenja?" 8.) "Bili ste tam, dokler niste odsli, je tako?" 9.) "Kolikokrat ste izvrsili samomor?" 10.) "Torej, otrok je bil spocet 8.avgusta?""DA.""In kaj ste vi poceli v tem trenutku?" 11.) "Ona ima tri otroke, ali ne?""DA."Koliko je fantov?""NOBEDEN.""In deklic?" 12.) "Pravite, da stopnice vodijo dol v klet?""DA.""Ali se je mozno po teh stopnicah povzpeti tudi navzgor?" 13.) "Kako se je koncal vas prvi zakon?""S SMRTJO.""Cigavo?" 14.) "Kako bi opisali to osebo?""BILA JE SREDNJE RASTI Z BRADO...""Je bil to moski ali zenska?" 15.) "Doktor koliko obdukcij ste opravili na mrlicih?""VSE OBDUKCIJE DELAM NA MRLICIH!" 16.) "Ste kvalificirani, da dajete urin?" 17.) "Doktor, preden ste priceli z obdukcijo, ste preverili pulz?""NE.""Ste preverili krvni pritisk?""NE.""Dihanje?""NE.""Torej je mozno, da je bil pacient se ziv, ko ste zaceli obdukcijo?""NI MOZNO.""Kako ste tako prepricani doktor?""KER SO BILI NJEGOVI MOZGANI V POSODI Z FORMALINOM NA MOJI MIZI.""Ali ni mogoce, da je pacient poleg tega, vseeno bil ziv?" mislim.... .... ... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.