pomlad 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>2.73 Kelvina.... hihi povprečna vsaj, drgač maš pa vse živo po večini pa tolk mrzlo da že peklenščki dajejo gor bunde....Recimo, da zdej kej vem... Hvala Ninčk Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Kako nehat bit zalublen? Hehe, čas, čas, čas in še enkrat čas....zaceli rane in prinese pozabo...ampak počaaaaaaaaaaaaaaaaaasi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 No, jaz ima pa eno res malo trapasto vprašanje, eno takšnih, ki se jih postavljala že od malega odraslim okoli sebe, da so dobivali sive lase, ker sem očitno bila preveč zahtevna.Torej. ali mi kdo zna povedati, kaj sta dve "kroglici", do katerih prideš, če se z jezikom pomakneš navzdol ob notranji strani dlesni? Torej? Čemu, vraga, tole služi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, jaz ima pa eno res malo trapasto vprašanje, eno takšnih, ki se jih postavljala že od malega odraslim okoli sebe, da so dobivali sive lase, ker sem očitno bila preveč zahtevna.Torej. ali mi kdo zna povedati, kaj sta dve "kroglici", do katerih prideš, če se z jezikom pomakneš navzdol ob notranji strani dlesni? Torej? Čemu, vraga, tole služi? Kje? Jst jih nimam... Za žonglirat po ustih, če ti je dowgcajt... kake mam dons. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 js jih tudi nimam Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 jah mene pa zanima čemu služi tista vrečica na začetku rgla ko ti dol visi ko boksarska vreča? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>js jih tudi nimam Ma, kaj ste friki, ali kaj? Morajo bit na svojem mestu! Notranja stran spodnje dlesni, navzdol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jah mene pa zanima čemu služi tista vrečica na začetku rgla ko ti dol visi ko boksarska vreča? Eh, gledam, kakega rgla, pa skapiram, da grla. Temu sranju se reče jeziček, se mi zdi, ne vem čemu bi služil, razen če govoriš nemško, se ti trese pri tistem njihovem r-ju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 hihi men je pa zabavna stvar tko mal za lizat hehe ma kr dobr okus Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jah mene pa zanima čemu služi tista vrečica na začetku rgla ko ti dol visi ko boksarska vreča? A niso to mandli? hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Ej Nino, me prav zanima kako ti lahko tako daleč jezik stegneš Ma niso mandli, tist tudi še zaenkrat mam Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 A si nag, če bi mel gate na glavi?Kaj pa sončna očala na nosu? Al si pomanjkljivo oblečen.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 x<{POST_SNAPBACK}>zanimivo... kako poskrbiš da zaljubljenost mine... pojma nimam... zakaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Moje vprašanje pa naj bi bilo to...! Gdaj bo konec vojn, lakot in trpljenja otrok, žensk, družin nasplošno ??? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Ko sem bla mejhna sem postavljala vsakemu eno samo butasto vprashanje... 'Kdaj bosh pa ti umrl?'... noben mi do dons ni znal odgovort na njega... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, jaz ima pa eno res malo trapasto vprašanje, eno takšnih, ki se jih postavljala že od malega odraslim okoli sebe, da so dobivali sive lase, ker sem očitno bila preveč zahtevna.Torej. ali mi kdo zna povedati, kaj sta dve "kroglici", do katerih prideš, če se z jezikom pomakneš navzdol ob notranji strani dlesni? Torej? Čemu, vraga, tole služi? LOL.... kok si me nasmejala.... ....sicer ne vem kakšen je pravi odgovor, samo mogoče pa je izvodilo kake slinavke? Podjezične.... ali podčeljustne... Tole bi blo treba prow vprašat. Hočem vedet. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Zakaj so vsi planeti.... okrogli? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj so vsi planeti.... okrogli? zato, k bi drgach tale smeshek precej trapast v kvadrat zgledu zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Ko sem bila pa jaz majhna, pa nikoli nisem postavljala nobenih vprašanj. Spomnim se pa enega ampak ne mojega, npr. zakaj je margarina rumena? Meni se je to zdelo kot otroku pri parih letih butasto vprašanje, čeprav ne bi znala nanj odgovorit... Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Jm pa Ninota počakava. On to vse obvlada NIIINNNOOOOO Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jm pa Ninota počakava. On to vse obvlada NIIINNNOOOOO nino te slish k anglezhi na shpk zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> nino te slish k anglezhi na shpk zlomk nč poj Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nč poj bo zdej....je lih mashino zakurblu zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Ni neumnih vprašanj..so samo neumni odgovori pozdravček Sokrates..hm travce....proti zaljubljenosti....kislica vsakdan dve požvečit potem pa mine (neumen odgovor..moj ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.