Skoči na vsebino

Trapasta vprašanja

sokrates

Recommended Posts

am...kaj pa....

no eno vprasanje...

samo eno...

Koliko?

Koliko mascob vsebuje recept za krofe...?

:D

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Deli na socialnih omrežjih

Recept za krofe nič x:Dx Sam tut ne vem kolk jih smeš pojest naenkrat xrolleyesx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

x:Dx

misel

duša

x:px x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Zweistein x:px x;)x

Fernando Pessoa

pripravljalno-uvodni rigor mortis. x^x
kje si pa rigor mortis nasu...? x:Dx :palec:

Koliko mascob vsebuje recept za krofe...?

:D

90% sem, da je 100% nic mascobe... x:Dx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Če si predstavljaš, da živiš v vesolju in ne na zemlji, potem ni nič navzgor al navzdol... voda in še marsikaj pa teče vedno tja, kamor jo vleče kakšna sila... moja roka jo npr. velikokrat vnese k ustom x:Dx x:px x;)x

Če rabi luna recimo okol 27 dni da obkroži zemljo, pa recimo da je to en mesec... potem bi bilo logično, da imamo 12 luninih mrkov na leto... temu pa mislim, da ni tako. Zakaj ne x?x xrolleyesx

Fernando Pessoa

Hidravlični oven-črpalka na vodni padec

izkorišča vodni udarec, deluje sunkovito, odvisna od razmerja višin padcev med izvirom in črpalko x:Dx x:Dx x:Dx

pr nas smo mrknjeni 365x na let xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Hidravlični oven-črpalka na vodni padec

izkorišča vodni udarec, deluje sunkovito, odvisna od razmerja višin padcev med izvirom in črpalko x:Dx x:Dx x:Dx

pr nas smo mrknjeni 365x na let xcivx

jest sm n oni pojav mislu ki se v rastlinah dogaja....

ovna je pa ;lowk naredu in je res bistrouma iynajdba x:Dx

Ma mogoče ta tema ni ravno prava za to vprašanje, ampak, I have to :)

Kako veš (ste vedeli), da si našel pravega/-o zase? Pa ne mislim, kakšnih idealov tle postavljat (podobe pravi/a ne idealiziram), sam zanima me - ste bli 100 % al ste moral mal pomislit. Če se komu da odvgovorit, bi rada slišala vaše mnenje, pa zgodbice ... ;)

mejte lep večer

Kako veš (ste vedeli), da si našel pravega/-o zase? Pa ne mislim, kakšnih idealov tle postavljat (podobe pravi/a ne idealiziram), sam zanima me - ste bli 100 % al ste moral mal pomislit. Če se komu da odvgovorit, bi rada slišala vaše mnenje, pa zgodbice ... ;)

mejte lep večer

ja ... seveda se samo na številko ne moreš zanest ... moraš ga probat ...

v njem mi noga ni drsela, hkrati pa sem še vedno lahko pomigal s prsti ... in ko sem pogledal v ogledalo nisem čutil le estetskega užitka, pač pa celo kanček ponosa ... takrat sem vedel ... bil sem 100% da je pravil ... bil je desen, a ker sta bila v paru sem vzel tudi levega, jasno ...

amarilis, upam, da ti bo moj nasvet pomagal x;)x

Pesem.si

Kdor ne pesni, bere pesmi :)

Ma mogoče ta tema ni ravno prava za to vprašanje, ampak, I have to :)

mejte lep večer

Ah... zgodbic ni velik... men so ble vse prave... če ne bi ble, ne bi blo nič first of all... kdaj veš x?x ... ko te pusti in gre z mlajšo veš, da ni bil pravi... pa na smrtni postli, ko si rečeš "ma, vse bi isto naredila", veš da je bil pravi x;)x

nema tu garancije... če na znaš plavat moraš skoćit v vodo... x:Dx x:px x;)x

I know... I know... I'm on-shore too x:Dx

Fernando Pessoa

• 4 weeks later...
no... ce je rastlinsko olje narejeno iz ratslin, koruzno iz koruze... itd... iz cesa je pol baby olje? x:Dx

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

x:Dx x:Dx

pa sej si bliz...

sam iz bejbiju kakšnih žvali... :xx!: x;)x

Fernando Pessoa

x:Dx x:Dx

pa sej si bliz...

sam iz bejbiju kakšnih žvali... :xx!: x;)x

jeap... tok bliz, da nism vidla kako dalec sem mela oz. se mam :vragec: x:Dx

pa jao... x:Dx

k je v tetrapakih mleko... ampk, kdo je bil pa prvi, ki je pogledal kravo in si reku, da bo stisnu tiste cudne roza visece stvari in spil kr bo pac iz njih priteklo? :inocent:

aja no... al pa isto za ohrovt brsticni... ki mim grede, zgleda zelo cudno..., kdo je bil prvi, k se ga je odlocu pobrat, ga skuhat (cudno... k vonj ima se bolj cudn kt pa zgleda) in pol najboljse od vsega, ga clo dal v usta? x:px

sreca, sm v temi: trapasta vprasanja x:Dx xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...