lea 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 je trapasto to, da se mi zdi kup ljudi trapastih ali sem jaz trapasta Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 je trapasto to, da se mi zdi kup ljudi trapastih ali sem jaz trapasta verjetno vse po mal... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 verjetno vse po mal... Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 rubrika: 10 danes najbolj aktivnih clanov... jih sprejema pa kr 20 Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Kaj je ta tekočina, ki jo bruham, ko nimam več kaj bruhat? Je živo rumena, podobno gosta kot kak sirup (recimo od pomaranče za mešat z vodo), gladka in ogabno grenka. In ni žolč.... in ni vesoljska tekočina po tem, ko so me ugrabli vesoljci in zamenjali moje zemeljske vitalne organe in tekočine z vesoljskimi... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Kaj je ta tekočina, ki jo bruham, ko nimam več kaj bruhat? Je živo rumena, podobno gosta kot kak sirup (recimo od pomaranče za mešat z vodo), gladka in ogabno grenka. In ni žolč.... in ni vesoljska tekočina po tem, ko so me ugrabli vesoljci in zamenjali moje zemeljske vitalne organe in tekočine z vesoljskimi... JE žolč... :xx!: Iz lastnih izkušenj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Kaj je ta tekočina, ki jo bruham, ko nimam več kaj bruhat? Je živo rumena, podobno gosta kot kak sirup (recimo od pomaranče za mešat z vodo), gladka in ogabno grenka. In ni žolč.... in ni vesoljska tekočina po tem, ko so me ugrabli vesoljci in zamenjali moje zemeljske vitalne organe in tekočine z vesoljskimi... To so ti sprogramirali v glavi da misliš da ni ker drugače njihov experiment ne bi uspel Mogoče so pa samo iskali zemeljsko devico za poskus razmnoževanja izven svoje galaksije tako sem jaz zašel v vašo Rimsko cesto sicer pogrešam rodni planet (s tremi lunami, vijolično, zeleno in belo s plavimi prstani , in nekaj viharnimi sateliti, katerih nevihte nudijo prekrasen light show, še posebno ob meteorskem dežju skorajda neverjetno romantično ), ampak ................ tudi tukaj ni slabo vsaj na trenutke ne Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Faaaaaaak Onix!!! Ti si en od NJIH!!! :OO!: Spomnem se treh lun... , laser showa pa pri najboljsi volji ne... Alef, teta wikipedia pravi, da je žolč temno zelen in da se zliva v črevo in ne v želodec. Čeprav jaz tud ne vem, kaj bi še lahko bilo. No, kakorkoli, bolše mi je Ob tejle nočni in dnevni agoniji sem odkrila zanimivo dejstvo, da coca- cola pomaga pri zastrupitvah s hrano (ja sumim, da je zastrupitev) al pa pri slabosti, ki spremlja mačka. Uvijek slatka koka kola...lalala Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Faaaaaaak Onix!!! Ti si en od NJIH!!! :OO!: Spomnem se treh lun... , laser showa pa pri najboljsi volji ne... Alef, teta wikipedia pravi, da je žolč temno zelen in da se zliva v črevo in ne v želodec. Čeprav jaz tud ne vem, kaj bi še lahko bilo. No, kakorkoli, bolše mi je Ob tejle nočni in dnevni agoniji sem odkrila zanimivo dejstvo, da coca- cola pomaga pri zastrupitvah s hrano (ja sumim, da je zastrupitev) al pa pri slabosti, ki spremlja mačka. Uvijek slatka koka kola...lalala Stric Alef pa pravi da ima teta Wikipedia sicer prav, ampak po ustreznih pripravah in aktivnostih(o podrobnostih raje ne bi... :xx!: ) žolč lahko pride nazaj v želodec in potem še više gor. Preverjeno. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 :xx!: Fej, nesnaga! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Sm mogla it kr po objavah prevert, če je to naša stara devica in je. Kje si bla tolk časa, bejbi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 :xx!: Fej, nesnaga! Naslov teme je Trapasta vprašanja... Taki so tudi odgovori... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Yo pičica ! Pa sej sm skoz kej naokol, sam ponavad nimam nič kej pametnga za napisat, pa sm raj tih. No, sej če pa že kej napišem, je pa to v temi Trapasta vprašanja Stara devica...ne slisi se prevec imenitno, seksualno stimulativno pa še manj Ja, ne, kulska tale tema...Legitimne traparije al kako bi se rekl. Tema kjer je zaželjeno trapat. No, sam smo obdelal tud kar nekaj izjemno intelektualnih dejstev... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 Yo pičica ! Pa sej sm skoz kej naokol, sam ponavad nimam nič kej pametnga za napisat, pa sm raj tih. No, sej če pa že kej napišem, je pa to v temi Trapasta vprašanja Stara devica...ne slisi se prevec imenitno, seksualno stimulativno pa še manj Ja, ne, kulska tale tema...Legitimne traparije al kako bi se rekl. Tema kjer je zaželjeno trapat. No, sam smo obdelal tud kar nekaj izjemno intelektualnih dejstev... Ej, ful te nikjer ne zasledim več, no. Kr naenkrat te je zmanjkal, pa polhn novih je pršlo... Fajn te je brat po dolgem času. Še kej prid. Pa tud, če te bo sam zanimal, zakaj je zemlja okrogla (k v resnic ni, a veš?). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 Ej, ful te nikjer ne zasledim več, no. pejt k veterinarju de ti shnof pregleda.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 Ej, ful te nikjer ne zasledim več, no. Kr naenkrat te je zmanjkal, pa polhn novih je pršlo... Fajn te je brat po dolgem času. Še kej prid. Pa tud, če te bo sam zanimal, zakaj je zemlja okrogla (k v resnic ni, a veš?). Ja, res ni! Kocka je... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 zemlja je ploshchata zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Ej, ful te nikjer ne zasledim več, no. Kr naenkrat te je zmanjkal, pa polhn novih je pršlo... Fajn te je brat po dolgem času. Še kej prid. Pa tud, če te bo sam zanimal, zakaj je zemlja okrogla (k v resnic ni, a veš?). jap res je...zemlja ni okrrogla, ampak ima malo jajčasto obliko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 jap res je...zemlja ni okrrogla, ampak ima malo jajčasto obliko Menda je bolj kot hruška... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Ni ne. Po tanovih ugotovitvah je zgori izbočena, spodi pa vdrta. Da vode vn ne stečejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Menda je bolj kot hruška... jaz pa ja vem kaka je zemlja, č sm pr 13ih letih cel atlas vesolja prebrala ....sj ga bom mogla še 1x, ampak d ima zemlja bolj jajčasto obliko ve vsaka budala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Zemlja je votla....tko kot praline bonbon ...se pravi polnena z rdečo lavo Je pa tko kot voda ne more biti ne kvadratna ne hruškasta ..itd....ker nenehno diha , se premika....je živa ...včasih ima vsega polen kufer ...pa mal bruha ... ja tega še ne piše v enciklopediji... ti si genij Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Elipsoid je... zaradi gravitacije drugih planetov Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 ti si genij res si ja Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Sprašujem tiste, ki vedo... Kje dobiti v Lj centalin, če ga v trgovini z blagom nimajo??? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.