Skoči na vsebino

Trapasta vprašanja

sokrates

Recommended Posts

Thanx, stara! x8Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

Ali morajo temnopolte ženske uporabljati drugačen puder kot belke ? :inocent:
ni mus... x:Dx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

• 1 month later...
Moj odgovor bi bil. Svizci so krivi! x:o)x

http://www4.slikomat.com/07/1203/lo2-svizec.gif

glede na-to, da si se dokaz zravn pripopala... bil lahk to bil cist zadovoljiv odgovor! :palec: x:Dx x:Dx

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Moj odgovor bi bil. Svizci so krivi! x:o)x

http://www4.slikomat.com/07/1203/lo2-svizec.gif

he he, sem se nasmejala danes x:o)x

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

zato ker se jo odpira ZADAJ x:px

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

to da si pokvarjenka pa že vemo x:Dx

aaaaa...

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

OK

jst grem pa na drevo :8):

x:)x

Fernando Pessoa

:o|o:

no jaz pa čokolado vedno od spredaj začnem jesti.

Plezati na drevo je pa vedno užitek... xDDx si višje pa dalj se vidi... xDDx

ma, ne verjamem... čokolado ješ od strani...

če je pa sprednji del zgoraj ali spodaj pa ne vem x:Dx

ženske in prostorska predstava x:Dx xnckrivx

evo, pršu z drevesa... zeebbeeeeeeeeee x:px

mysti... važne so ideje pa dobra volja... jebeš čokolado x;)x (ok... v prenesem pomenu mislem sam x:Dx )

Fernando Pessoa

Priznam ... nimam je. Pa še orientacija na nuli. Mene bi se lahko z lahkoto znebili. Nekam me odpeljete, pustite in ne najdem nikoli več poti nazaj. sam ne to povedat mojemu bodočemu. x:o)x x:o)x Za vsak slučaj.

kaj... :eek: tolk luštna punca pa sama x?x

ma jst res ne vem kaj je s temi tipi zdej... :vragec:

a sam še filozofirajo al kaj x:Dx

@strelka: o da.... mate prednosti... jst bi biu takoj ženska B) :lol:

Fernando Pessoa

xDDx

Ja, verjamem, sam kolko čas bi zdržal... x:px bit ženska....

x;)x

Zdaj pa vprašnje ...zakaj namazan kruh vedno pade na nanmazano stran.... x:)x

zaradi gravitacije... na tisti strani je težji x;)x

dokaz: ne namaži ga in boš vidla, da pade na nenamazano stran :D

a ne bi blo ajnfoh... zjutri bi se dve uri spraševala kaj oblečt, pol bi mal s kakšno frendico na kavi čvekala ker tip iz kmetije je in in ker out, pa da jst na kmetijo itak, da ne bi šla... ne, ke pa ne... da bi bla pa mera polna bi šla pa še mau u deema pogledat, če majo kej nouga... :onfire: x:Dx

izi, ko srbsk pasul... x:px

pa še vprašanje... zakaj pravijo kupite to in to in prišparali boste toliko in toliko, če pa je vsakomur jasno, da bo samo zapravljal za nepomembne stvari x?x

tko, mal ... decembrsko obarvano x8Dx

Fernando Pessoa

zakaj pravijo kupite to in to in prišparali boste toliko in toliko, če pa je vsakomur jasno, da bo samo zapravljal za nepomembne stvari x?x
zato, k to pac ni vsakomur jasno! :o|o:

jasno? :inocent: x:Dx

pa ti k jim ni... ni cudn, da se obnasajo... kt nevem, james bond na redd bulih... xrolleyesx x:Dx

zakaj se ni snegaaaaaaaaa...? :sori:

Guest Mačona
dokaz: ne namaži ga in boš vidla, da pade na nenamazano stran :D

pa še vprašanje... zakaj pravijo kupite to in to in prišparali boste toliko in toliko, če pa je vsakomur jasno, da bo samo zapravljal za nepomembne stvari x?x

xsmx

enostavno. ker PRIŠPARAŠ. najprej moraš kupit. šele na ta način prišparaš tok in tok centekov. x:Dx ali pa ostaneš budalo, ker nisi kupil njihovega izdelka in - prišparal. x:Dx

ampak pi.ka jim materna, vsak dan po 86 reklam v nabiralnik, gggrrrrrrr, madona, kok papirja gre to in barve in ... :mad2: kot da budale ne znamo sami prit do trgovine. kot da moramo najprej primerjati cene, šele nato se lahko odločimo za racionalen nakup. kot da je danes šoping celi podvig. za kretenčke nas majo na vsakem koratu, uuuu grrrrrr. :xx!:

nč ne bom komentirala.

ja, sam še filozofirajo ;)

sej se bojo/mo pobolšal x;)x

ima nade za nas x:Dx

Fernando Pessoa

zakaj je klorofil zelen?

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

zakaj je klorofil zelen?

da se lepš vid na rdeči podlagi x:o)x

(si nism mogla, da ne bi to napisala :inocent: )

If we don't know where we are going, we will probably end up somewhere else. ~L. J. Peter

Fantasy is an exercise bicycle for the mind. It might not take you anywhere, but it tones up the muscles that can. Of course, I could be wrong.

~Terry Pratchett

Zakaj svet vidimo tako, čeprav v resnici ni tak kot ga vidimo ... XD

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

da vidimo razliko?

:palec: :vio:

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

Zakaj svet vidimo tako, čeprav v resnici ni tak kot ga vidimo ... XD

Saj ga sploh ne vidimo, to je vse iluzija... x:o)x x8Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...