devica 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Thanx, stara! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Sprašujem tiste, ki vedo...Kje dobiti v Lj centalin, če ga v trgovini z blagom nimajo??? v ljubljani pa metra in/ali elna na gosposvetski. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Ali morajo temnopolte ženske uporabljati drugačen puder kot belke ? ni mus... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 nočko Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 Moj odgovor bi bil. Svizci so krivi! http://www4.slikomat.com/07/1203/lo2-svizec.gif glede na-to, da si se dokaz zravn pripopala... bil lahk to bil cist zadovoljiv odgovor! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 Moj odgovor bi bil. Svizci so krivi! http://www4.slikomat.com/07/1203/lo2-svizec.gifhe he, sem se nasmejala danes Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 zato ker se jo odpira ZADAJ Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 to da si pokvarjenka pa že vemo aaaaa... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 OK jst grem pa na drevo Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 no jaz pa čokolado vedno od spredaj začnem jesti. Plezati na drevo je pa vedno užitek... si višje pa dalj se vidi... ma, ne verjamem... čokolado ješ od strani... če je pa sprednji del zgoraj ali spodaj pa ne vem ženske in prostorska predstava evo, pršu z drevesa... zeebbeeeeeeeeee mysti... važne so ideje pa dobra volja... jebeš čokolado (ok... v prenesem pomenu mislem sam ) Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 Priznam ... nimam je. Pa še orientacija na nuli. Mene bi se lahko z lahkoto znebili. Nekam me odpeljete, pustite in ne najdem nikoli več poti nazaj. sam ne to povedat mojemu bodočemu. x:o)x Za vsak slučaj. kaj... tolk luštna punca pa sama ma jst res ne vem kaj je s temi tipi zdej... a sam še filozofirajo al kaj @strelka: o da.... mate prednosti... jst bi biu takoj ženska Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 Murphyjev zakon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 Ja, verjamem, sam kolko čas bi zdržal... bit ženska.... Zdaj pa vprašnje ...zakaj namazan kruh vedno pade na nanmazano stran.... zaradi gravitacije... na tisti strani je težji dokaz: ne namaži ga in boš vidla, da pade na nenamazano stran *** a ne bi blo ajnfoh... zjutri bi se dve uri spraševala kaj oblečt, pol bi mal s kakšno frendico na kavi čvekala ker tip iz kmetije je in in ker out, pa da jst na kmetijo itak, da ne bi šla... ne, ke pa ne... da bi bla pa mera polna bi šla pa še mau u deema pogledat, če majo kej nouga... izi, ko srbsk pasul... pa še vprašanje... zakaj pravijo kupite to in to in prišparali boste toliko in toliko, če pa je vsakomur jasno, da bo samo zapravljal za nepomembne stvari tko, mal ... decembrsko obarvano Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 zakaj pravijo kupite to in to in prišparali boste toliko in toliko, če pa je vsakomur jasno, da bo samo zapravljal za nepomembne stvari zato, k to pac ni vsakomur jasno! jasno? pa ti k jim ni... ni cudn, da se obnasajo... kt nevem, james bond na redd bulih... zakaj se ni snegaaaaaaaaa...? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 dokaz: ne namaži ga in boš vidla, da pade na nenamazano stran ***pa še vprašanje... zakaj pravijo kupite to in to in prišparali boste toliko in toliko, če pa je vsakomur jasno, da bo samo zapravljal za nepomembne stvari ***enostavno. ker PRIŠPARAŠ. najprej moraš kupit. šele na ta način prišparaš tok in tok centekov. ali pa ostaneš budalo, ker nisi kupil njihovega izdelka in - prišparal. ampak pi.ka jim materna, vsak dan po 86 reklam v nabiralnik, gggrrrrrrr, madona, kok papirja gre to in barve in ... kot da budale ne znamo sami prit do trgovine. kot da moramo najprej primerjati cene, šele nato se lahko odločimo za racionalen nakup. kot da je danes šoping celi podvig. za kretenčke nas majo na vsakem koratu, uuuu grrrrrr. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 nč ne bom komentirala. ja, sam še filozofirajo sej se bojo/mo pobolšal ima nade za nas Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 zakaj je klorofil zelen? Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
o.b. 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 zakaj je klorofil zelen?da se lepš vid na rdeči podlagi (si nism mogla, da ne bi to napisala ) Citiraj If we don't know where we are going, we will probably end up somewhere else. ~L. J. Peter Fantasy is an exercise bicycle for the mind. It might not take you anywhere, but it tones up the muscles that can. Of course, I could be wrong. ~Terry Pratchett Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Zakaj svet vidimo tako, čeprav v resnici ni tak kot ga vidimo ... XD Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Zakaj svet vidimo tako, čeprav v resnici ni tak kot ga vidimo ... XD da vidimo razliko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 da vidimo razliko? Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Zakaj svet vidimo tako, čeprav v resnici ni tak kot ga vidimo ... XD Saj ga sploh ne vidimo, to je vse iluzija... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
isok 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 se tetrapake od mleka in sokov vrže v kontejner za papir al plastiko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 zakaj pozimi nikoli ne grmi? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.