nimbus 7. september 2009 Prijavi Deli 7. september 2009 cuzi-muzi ...popek-špric Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 7. september 2009 Prijavi Deli 7. september 2009 da, šele z molčanjem bo ta forum res zaživeu. a ti imaš tu včas take čudne popadke cuzi-muzi ...popek-špric ... to nardi pa lbezen ... ok ... tud pol, k si že mal v letih ni velik bolš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. september 2009 Prijavi Deli 7. september 2009 ljubezen je iluzija,...popadki so pa čist konkretni. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 7. september 2009 Prijavi Deli 7. september 2009 jp ... če bereš preveč filozofije glede na konkretne popadke imam občutek, da boš začel razmišljati tudi po svoje daj si duška ... samo enkrat živiš ... no, ja ... da se tega zavedaš x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sensei. 2. november 2009 Prijavi Deli 2. november 2009 http://www.shrani.si/f/3y/82/2qEMIlMT/1256513665936-1.jpg najdu na netu je možn? oz. zakaj ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 2. november 2009 Prijavi Deli 2. november 2009 najdu na netu je možn? oz. zakaj ne? Ne, ker se bo svetloba prej odbila, kukr si ti sposoben tist ta drug špegu spodaj postavt. Razen če si Bruce Lee al pa master The Beast: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sensei. 2. november 2009 Prijavi Deli 2. november 2009 okej... pol moram samo špegu s svetlobno hitrostjo spodi podstavt? simpl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 2. november 2009 Prijavi Deli 2. november 2009 okej... pol moram samo špegu s svetlobno hitrostjo spodi podstavt? simpl ne, hitrejš od svetlobe x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. november 2009 Prijavi Deli 2. november 2009 to ni res. lahko podstavi špegu. svetlobna hitrost je končna hitrost. če ima reflekse stare mame sam proporcionalno poveča razdaljo med špegloma. svetloba iz sonca recimo potrebuje cca. 8 min da pride na zemljo. ergo, če si nasprotipostaviš dva špegla z razdaljo ene astronomske enote imaš cca. osem minut časa da ga podstaviš. torej, svetloba bi se odbijala pri 100% in v vakuumu v nedogled. teoretično. energija bi bila sharnjena v obliki elektromagnetnega valovanja. vendar svet pojavnosti ni popoln svet, kar lepo pokaže že platon. špeglov s 100% odbojem ni in popolnega vakuuma verjetno tut ne. vsaj na vsake par eonov prleti vmes kakšen atomček in pol s preskokom elektronov v valenčnih lupinah absorbira fotone in se spremeni energija. tko, da ne vidim panike, zakaj tega ne bi nardil. pa ne samo to. to ujeto svetlobo bi lahko ujel v smislu fotografije in bi se tako shranjevalo podatke. al pa karkol. svetloba je najsublimnejša, človeku čutno še dostopna energija. zato postavi platon sonce kot najvišje dobro. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 4. november 2009 Prijavi Deli 4. november 2009 to ni res. lahko podstavi špegu. svetlobna hitrost je končna hitrost. če ima reflekse stare mame sam proporcionalno poveča razdaljo med špegloma. svetloba iz sonca recimo potrebuje cca. 8 min da pride na zemljo. ergo, če si nasprotipostaviš dva špegla z razdaljo ene astronomske enote imaš cca. osem minut časa da ga podstaviš. torej, svetloba bi se odbijala pri 100% in v vakuumu v nedogled. teoretično. energija bi bila sharnjena v obliki elektromagnetnega valovanja. vendar svet pojavnosti ni popoln svet, kar lepo pokaže že platon. špeglov s 100% odbojem ni in popolnega vakuuma verjetno tut ne. vsaj na vsake par eonov prleti vmes kakšen atomček in pol s preskokom elektronov v valenčnih lupinah absorbira fotone in se spremeni energija. tko, da ne vidim panike, zakaj tega ne bi nardil. pa ne samo to. to ujeto svetlobo bi lahko ujel v smislu fotografije in bi se tako shranjevalo podatke. al pa karkol. svetloba je najsublimnejša, človeku čutno še dostopna energija. zato postavi platon sonce kot najvišje dobro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 sem se vprašal...kdaj se bo to moje razmišljanje končalo v neskončnosti niča....in začelo v končnosti vsega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 glede na to, da maš opravka z neskončnostjo, verjetno nikol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 po tvoji logiki res ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 a pol je ena logika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 je logika ja...dokler je ne premisliš...da jo lahko odmisliš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. avgust 2010 Prijavi Deli 13. avgust 2010 Kaj je Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. avgust 2010 Prijavi Deli 24. avgust 2010 Kaj je ma, mrš pederu Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. avgust 2010 Prijavi Deli 24. avgust 2010 Kaj pomeni besedna zveza "vsak berač svojo malho hvali"? Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. avgust 2010 Prijavi Deli 24. avgust 2010 Kaj pomeni besedna zveza "vsak berač svojo malho hvali"? bolš, da nkol ne zweš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. avgust 2010 Prijavi Deli 24. avgust 2010 ja sej. sam mi je res nerazumljiv. zakaj ne bi raj bogatin svojo malho hvalu. tuki že voham neki specifično svoven(celj)skega... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. avgust 2010 Prijavi Deli 24. avgust 2010 ja sej. sam mi je res nerazumljiv. zakaj ne bi raj bogatin svojo malho hvalu. tuki že voham neki specifično svoven(celj)skega... ne poznam ne eno ne drugo. še najbl občutim, da fuk ni pošteno enakomerno potalan Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. avgust 2010 Prijavi Deli 24. avgust 2010 greh tut ne. tko, da je univerzum v ravnotežju. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. september 2010 Prijavi Deli 6. september 2010 fajn odgovor greh tut ne. tko, da je univerzum v ravnotežju. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 Ammm saj vem, da verjetno ni ravno ta prava tema, ma ne vem, kje drugje naj vprašam Kaj slučajno kdo ve kje se da v LJ dobiti katalog od Ikee? Na netu sem našla da naj bi se ga dalo dobit v stavbi, ki je zraven postaje pri križišču Šmartinke in Kajuhove, ma sem bila danes tam in jo nekaj prenavljajo, tako da so zadevo verjetno kam preselili? Vsak info bo dobrodošel Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sensei. 10. oktober 2010 Prijavi Deli 10. oktober 2010 http://www.shrani.si/f/1R/iw/3FwqNSAV/1286723065112.png očitn obstajajo stvari hitrejše od svetlobe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.