Larsy 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Zakaj človek, ko kihne, vedno zamiži? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ker takrat za del sekunde umre. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 ...zakaj ne more clovk kihnt ce stisne nosnici?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 zakaj zaba nima las? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene pa zanima, zakaj je folku tak feeling masturbirat v javnosti, v avtu in ob tem gledat mimoidoče in se trudit, da bi te le-ti opazili... In to so čist navadni ljudje...verjetno z družinami, prijatelji...Men se vseen zdi tako obnašanje odklonsko. A mogoče kdo na forumu to počne oziroma koga pozna, ki to počne... Al pa kakorkol, če mi lohk kdo pojasni ta pojav- še posebej njegovo številčnost... (ne mine mesec, ko me ne bi vsaj enkrat kdo presenetu z onetom v tresoči roki) :xx!: Mal me je presenetl, da nihče ne ve nič povedat o tem. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan_:) 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Zakaj pokati členkov ni dobro zato ker se pač to ne počne enako kot gristi nohtov pa bilo kje če nimaš res kaj boljpametnega za počet kot to počet pol pa je žalostno knjigo vzami v roke pa bo pa te bo minlo. Jao Zakaj žaba nima las ker nima lasnega mešička in ji potem pač ne ratstejo ane? No tisto o mastrubiranju nažalost so to zakrknejne osebnosti, psihično nestabilne osebe, ki se na tak način sproščajo je pač tako vsakega po malo ........ LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz tud pokam členke...znam na dva načina.... Zakaj to ne bi blo v redu? Ker si obrabljaš sklepni hrustanec. Rezervnih delov še ni na vsakem vogalu. Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Men je pa najbol butasto vprašanje:"Zakaj si takšna?"In kaj lahko nardiš druzga, kot da odgovoriš:"Pač takšna sem." Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Podobno kot: "Kaj pa ti tuuu?" Sm se pač prežarčla...so what Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mal me je presenetl, da nihče ne ve nič povedat o tem. js pa nism mev se nikol nobene izkusne s tem. se dobr no ce bi ksno lubico vidu me ne bi cist nc motil. sm pa slisu za dva primera, ko sta to pocela med poukom. sem jih na videz poznov. pa sam na videz, ker nisem mev nikol zelje, da bi se bolj spoznal z njima (ze preden sta si ga vrgla pod mizo). revcka.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Jz mam pa res smolo, da jih dost videvam...Sej tud moj faks je nekak tako lociran, da se lahko tip skrije, pa je še vseen dost opazn, da se ga vidi... No, včer sm recimo bla na busu v lj in čakam, kdaj bo spelal proti štajerski, pa se parkira ob bok busa tip v belem karavanu, glih tk, da sm lohk z višine vidla v njegov avto. No...pa mi začne mahat tm... :xx!: (Tip je bil star okol 30, sploh ni izgledal slabo, po karavanu sodeč, bi lahko sklepali, da ima družino...) Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Ali je že kdo izumil tako žarnico, da jo podnevi prižgeš pa rata tema? Tud devici bi prav prišla, ko hodi mimo vseh drkadžij Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Al pa kakorkol, če mi lohk kdo pojasni ta pojav- še posebej njegovo številčnost... (ne mine mesec, ko me ne bi vsaj enkrat kdo presenetu z onetom v tresoči roki) :xx!:Uf, kaj ti dogaja. Ko se mi kaj nenavadnega zgodi, se začenjam sprašati, zakaj prav meni, ne pa drugim. Kakšna je moja vloga v tem. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 ja zanc sm vidu od device slikci. pa mi je jasn ratal kaksna je njena vloga pri vsem tem javnem drkanju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 ja zanc sm vidu od device slikci. pa mi je jasn ratal kaksna je njena vloga pri vsem tem javnem drkanju Tvoj odgovor je mogoče preveč banalen, preveč očiten... nisem mislil tega. Sploh nisem nič mislil. Jasno, če bi bila grda, da se ji to zelo verjetno ne bi dogajalo. Ma pismu, kakšni ljudje so tam okoli? Sedaj sem se spomnil - že iz fotke žari ena energija, čutnost s primesjo seksualnosti. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 ola bom jest neki trapastga vprašala kako se slikca pomanjša rada bi kaj lepga prpopala pa mam prevelke slikce hvala Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 ...pa mam prevelke slikce hvala Princesa, vidim da čakaš na odgovor. Večina žensk ima želje po povečanju, ne pomanjševanju. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 piko jaz ne spadam med VEČINO Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 hmmm kaj se skriva za koncem vesolja? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 zakaj zaba nima las? od mojega fanta oče jih tudi nima Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 od mojega fanta oče jih tudi nima aaaaaahhahahahha...dobra tale Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 hmmm kaj se skriva za koncem vesolja? Poglej, pa boš videl Samo, da ne boš presenečen Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Tvoj odgovor je mogoče preveč banalen, preveč očiten... nisem mislil tega. Sploh nisem nič mislil. Jasno, če bi bila grda, da se ji to zelo verjetno ne bi dogajalo. Ma pismu, kakšni ljudje so tam okoli? Sedaj sem se spomnil - že iz fotke žari ena energija, čutnost s primesjo seksualnosti. se kr u redu ampak js mam rajs take prikrite izraze, sej so lahko lih tko ocitni zame je pa kt en bomboncek, sladka mala zverca drugac pa devica en mejhn nasvet. ko spet vids kaksnega s tresoco roko, ga najprej poglej v oci potem v negovga janezka pa spet v oci s takim posmehljivim nasmeskom. obenem lahko se mal zmajes z glavo, skratka ce ze drkajo jih zdrki nazaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 emmmm...torej kot sem že vsaj 100.000miox omenila grm jutri v TUrčijoooOoOoo... zdej pa okol tehle rut in to...k vsi vemo kakšen kažin je biu če slučajno kdo ve...a morm nujno imeti ruto na glavi npr za vstop v cerkev svete Sofije? v Vatikanu te v cerkev sv P ne spustijo npr z odkritimi rameni... če slučajno kdo ve... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 KJE? KDAJ? KAKO? bl trapast k tko? KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.