EnglBengl 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Mene pa zanima, zakaj računalnik začne štrajkat zmer takrat, kadar ga najbolj rabm! :!!: Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 vpraš muhe, one vedo njabrž zaradi istega razloga kot ljudje...težijo k čim bolj svetlemu življenju, in to je menda ravno v žarilni nitki žarnice, a ne Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 vpraš muhe, one vedo njabrž zaradi istega razloga kot ljudje...težijo k čim bolj svetlemu življenju, in to je menda ravno v žarilni nitki žarnice, a ne ...hehe... jah do sonca bi bla enmal predolga... sploh za muhe enodnevnice... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 tehnologija gre v pravo smer, da bomo kmal lahko muham na rit pripopal raketni pogon, pa jih poslali na sonce...da bomo imel mir okrog žarnic Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 hmmm kaj se skriva za koncem vesolja? bogov zajtrk ki ga vsako jutro pohrusta... kaj pa drugega hm naceloma za koncem vesolja ni nicesar povsem nicesar..... v praksi pa karkoli zelis iz 0=0 izhaja karkoli hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Mene pa zanima, zakaj računalnik začne štrajkat zmer takrat, kadar ga najbolj rabm! :!!: hehe, verjetn zato, da ga znas bolj emm ves no, cenit, ja to bo to... al pa te opozarja, da "bolj" skrb zanj antivirusni programi, pozarni zid itd...pa sej je zmer tko, neki takoj nujn rabis, pa kej pride, da ni tist takoj takoj ampak mal poznej... men se je pri tvojem vprasanju pojavlo vprasanje: zakaj je lih takrat, ko si ti najbolj mudi, zmer velik prometa, al pa se ti kaksn kamion al pa kej vsidra pred tabo? po vrh vsega pa se povsod rdeca? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 zakaj je lih takrat, ko si ti najbolj mudi, zmer velik prometa, al pa se ti kaksn kamion al pa kej vsidra pred tabo? po vrh vsega pa se povsod rdeca? Zato, ker si v glavi misliš, da bo tko! Misli si, da bo pot prosta in da boš hitro prišla, pa bo vse ok! Sprobano! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 pa ce je plavanje dobro za postavo, kaj delajo kiti narobe? pa zakaj je limodana, pijaca, sestavljena vecinoma iz "umetnih snovi" hehe... razn, ce si je sam ne pripravis jeap, ta kaj je ze, pomivalni cet, pa iz cisto pravil limon? pa ni mi jasn, zakaj imajo 24-urne bencinske crpalke, kljucavnice na vratih? eee pa se ena: s kaksno hitrostjo potuje tema???? Zato, ker si v glavi misliš, da bo tko! Misli si, da bo pot prosta in da boš hitro prišla, pa bo vse ok! Sprobano! verjamem! ce, je vse v glavi, zakaj... bom poskusla Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 hmmm. tema potuje z obodno hitrostjo vrtenja zemlje ...so še malenkostni popravki glede na položaj Zemlje glede sonca in 23.5° nagibom osi Zemlje... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Mene pa zanima, zakaj računalnik začne štrajkat zmer takrat, kadar ga najbolj rabm! :!!:Zato k TI misls, d ga glih t'krt najbl rabs! Pa ni tko! Vsakic potem premisli, zakaj ti nagaja? Pa bos videl, da je imel racunalnik prav, kajti prav tisto, kar si hotel delati, ni bilo dobro! Torej, premisli, stej do 10 in potem bos videl, da ti racunalnik samo pomaga, kadar ti nagaja!Zivjo Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 OK, vidm, da ste računalnik razčistl , pa nasledn vprašane:Zakaj na neumno vprašanje dobimo neumen odgovor? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 OK, vidm, da ste računalnik razčistl , pa nasledn vprašane:Zakaj na neumno vprašanje dobimo neumen odgovor? Izbiras in izbiras potem pa na ta pravega naletis! Torej: Kdor isce, ta najde! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 s kaksno hitrostjo potuje tema???? Mislim da...približno...-3*10^8 m/s +-0.0005555 km/h Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ALEFCEK Mam eno fajn novo razveseljujoco nuvico zate pr Americanih! Pejt pugledat, pejt! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ALEFCEK Mam eno fajn novo razveseljujoco nuvico zate pr Americanih! Pejt pugledat, pejt! A tisto da se lahk pedri poročajo? :xx!: :xx!: No ja, vsak tele ma svoj vesele... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 A tisto da se lahk pedri poročajo? :xx!: :xx!: No ja, vsak tele ma svoj vesele... Mislim, da sem opazila tole opazko, leti name, ne! Ce pa ne, potem se pa poroc, ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Mislim, da sem opazila tole opazko, leti name, ne! Ce pa ne, potem se pa poroc, ne! [/b] Ne, ne leti nate ampak na pedre Poročen sem pa že, in to z ŽENSKO!! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Ne, ne leti nate ampak na pedre Poročen sem pa že, in to z ŽENSKO!! Aja, ampak kausas pa bl mal, ne, k si cele dneve in nuci tuki, ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Aja, ampak kausas pa bl mal, ne, k si cele dneve in nuci tuki, ne! Če to mermo po tem:Ti maš dvakrat tolk postov kot jaz... P samo dva mesca si gor... Jaz pa več kot pol leta... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Če to mermo po tem:Ti maš dvakrat tolk postov kot jaz... P samo dva mesca si gor... Jaz pa več kot pol leta... Aja, a zdej bos pa se udguvarju? Jasn, d jih mam vec, k 10-prstno pism, ne! Pa se se ti nauc pa ti bo tut cajt za sex ustou!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 A Pa se se ti nauc pa ti bo tut cajt za sex ustou!!! Zakaj se moram jaz zjutraj ob 6.00 že vstat? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Zakaj se moram jaz zjutraj ob 6.00 že vstat? Pa sploh ni treba spat jet, pa ti sploh nau treba ust't!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Pa sploh ni treba spat jet, pa ti sploh nau treba ust't!!! TOOOOOOOOOOOOOOOO Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Na, vids, pa sm ti sfajn slogala! ....noc.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Aja, a zdej bos pa se udguvarju? Jasn, d jih mam vec, k 10-prstno pism, ne! Pa se se ti nauc pa ti bo tut cajt za sex ustou!!! [/b] Znam tud jaz... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.