Skoči na vsebino

Trapasta vprašanja

sokrates

Recommended Posts

Zakaj ne morem bit tak k drugi.Met vsak vikend drugo babo, soseda poslat u tri krasne, reč vsakemu k mi kej slabga nardi naj se je.., se ga nalit pa pretepst kakšnega k mi sede, kapsom bežat, kontejnerje prevračat ko sem pjan, zajbavat vsakega k mi sedezakaj, zakaj....ne morm bit k drugi moji frendi.

Zakaj morm met extra 1000 senzorjev ki mi povejo vse o vsakem in o situaciji...zakaj zakaj...nism prosu za to....

....ma kdo odgovor

x^x

Deli na socialnih omrežjih

Zakaj ne morem bit tak k drugi.Met vsak vikend drugo babo, soseda poslat u tri krasne, reč vsakemu k mi kej slabga nardi naj se je.., se ga nalit pa pretepst kakšnega k mi sede, kapsom bežat, kontejnerje prevračat ko sem pjan, zajbavat vsakega k mi sedezakaj, zakaj....ne morm bit k drugi moji frendi.

Zakaj morm met extra 1000 senzorjev ki mi povejo vse o vsakem in o situaciji...zakaj zakaj...nism prosu za to....

....ma kdo odgovor

x^x

Hvala bogu, da nisi tak!!! :eek: Bod ponosen na to in se ne pritožuj, k te bom okol kepe 2x! x;)x x:)x

Zakaj ne morem bit tak k drugi.Met vsak vikend drugo babo, soseda poslat u tri krasne, reč vsakemu k mi kej slabga nardi naj se je.., se ga nalit pa pretepst kakšnega k mi sede, kapsom bežat, kontejnerje prevračat ko sem pjan, zajbavat vsakega k mi sede zakaj, zakaj....ne morm bit k drugi moji frendi.

....ma kdo odgovor

x^x

Ker si poseben in tak tudi ostani ! x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Ne seri! Kul si tak, k si! Nč te nom tepla! Še. :inocent: x;)x x:Dx

By the way...a se ti res zdijo njihova dejanja tok hvale vredna in zanimiva? Mal razmisl! x;)x

he he...ne ....ampak be normal štekaš...Pa ne sej ne mislm bit tak, sej tut ne morm bit....sam tko včas prov trga ks tko osamljen štekaš...sej drgač je kul pa prov daj tko sam vseeeen.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

he he...ne ....ampak be normal štekaš...Pa ne sej ne mislm bit tak, sej tut ne morm bit....sam tko včas prov trga ks tko osamljen štekaš...sej drgač je kul pa prov daj tko sam vseeeen.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ja, te štekam...a greva skp tult, da nama bo lažje?

Neka se daleko čuje: :att: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

xsmx x;)x

ne vem, zakaj imaš take frende, ki vse tist počnejo? Druge si najdi x:Dx

Ne vem če čist štekaš to....kjer kol sm se počutim osamljenga čeprov je 1000 ljudi okol mene pa se čist štekamo...ej pikica, pikica

Ne vem če čist štekaš to....kjer kol sm se počutim osamljenga čeprov je 1000 ljudi okol mene pa se čist štekamo...ej pikica, pikica

Pa ti si pol tak psiho, k sm jest. :eek: Ne morm verjamt. :xx!: Jah, kaj čmo. Jst temu rečem, da sva posebna. x;)x

Pa ti si pol tak psiho, k sm jest. :eek: Ne morm verjamt. :xx!: Jah, kaj čmo. Jst temu rečem, da sva posebna. x;)x

Evo ti pol ena pusa xsrcx cmok...najbolj da ustanoviva klub osamljenih ljudi ki imajo miljon prijateljev....hehe

...tega pomoje še u Amerik ni hehe

:eek: Jao, to bo moj že ta tretji internetni klub. najbolš, da grem kr u penzijo, da bom tole vse sfolgala. x:Dx

Pa predvidevam, da bom spet jst mogla šefico špilat. :o|o: Težak je život nas, intelektualca. :lol: x;)x

jel ti treba vatrogasce?? samo reci, it's my life-to je život moj x:Dx

honor and respect

Še en vprašanje:

A je varjanta ker rabm:

eno 90/60/90 črnih las in črne polti.Imela naj bi svoj avto(vsaj porša gt2), svoje stanovanje(fitnes in bazen nista obvezna),za občasna srečanja ob petkih zvečer.

Sem situiran,samotar, nekadilec, ki nima nič razen tebe.Samo resne

Šifra: u dvoje je lepše, če boš pripeljala blond kolegico pa bo še lepše...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...