Larsy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Jst vsaj ne cilam na princa na belem konu...mi je že blond konj ok. LOL Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Ja, držim pesti zate, ne? ne sej se zajebavam....embalaža je itak pika na i....važna je duša....to je 80% babe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Ne vem če čist štekaš to....kjer kol sm se počutim osamljenga čeprov je 1000 ljudi okol mene pa se čist štekamo...ej pikica, pikica Pa ti si pol tak psiho, k sm jest. Ne morm verjamt. :xx!: Jah, kaj čmo. Jst temu rečem, da sva posebna. Če ne bi vedel da sta eden dvojček eden pa riba bi mislu da sta vodnarja... Bit osamljen med 1000 ljudmi... Ne štekam kje je problem? Jaz sem tud vse prej kot pa eno super družabno, komuniaktivno bitje, pa se nikol ne počutim osamljenga Znam pa biti SAM med 1000 ljudmi če mi tako paše in če mi pridejo na vrh k*** Če bosta ustanovila klub, me vzameta zraven?Lahko vaju kej trapastega naučim... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Aha, zakaj bi pa pol bil v najinem klubu, če se ne počutiš tko? Jah, jst sm riba v podznaku, če ti to kej pove. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Lahko vaju kej trapastega naučim... Aha, zakaj bi pa pol bil v najinem klubu, če se ne počutiš tko? Jah, jst sm riba v podznaku, če ti to kej pove. Kot svetovalec...Podznak strelec... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 prevajam en tekst iz nemščine, v katerem je ena angleška beseda v malo čudnem kontekstu. v tekstu nekdo reče, da so parfumi "wicked". pa ne vem, kako naj prevedem - slabi, nemoralni? mislim, malo smotano je vse skupaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Ne vem čisto v kakšnem kontekstu misliš ampak lahko je wicked - tudi nesramno dober ali nekaj takega Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 prevajam en tekst iz nemščine, v katerem je ena angleška beseda v malo čudnem kontekstu. v tekstu nekdo reče, da so parfumi "wicked". pa ne vem, kako naj prevedem - slabi, nemoralni? mislim, malo smotano je vse skupaj. ej to pa morš ALI G-ja vprašat on skos govori "wicked, wicked, jungle is massive" p.s. js mislm da pomeni to še najbol "mamljivo, strastno, čudno, prepovedano" neki tacga Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 hvala obema, ampak v tem kontekstu ima negativen pomen. nisem se še odločila, katero besedo bom uporabila. bom že nekako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 bemu, ne vem, če lahko tako prevedem. ker v tem tekstu, ki ga prevajam mislim, da pomeni bolj nekaj nemoralnega, pohujšljivega. ma, danes zvečer se bom s tem ubadala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 oj! a je kdo kje vidu moja očala???? že cel dan jih iščem kot zmešana!za znoret... Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 mene pa zanima, kako je lahko ena bejba noro zalublena v 3 tipe?! In zdej ne ve s kom bi bla svasta Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Kateri idiot si je izmislil, da izjema potrjuje pravilo in na kakšni osnovi? In zakaj vsi to bedasto ponavljamo, čeprav ne drži?! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 saj, zakaj bi ravno izjema morala potrjevati pravilo? meni ni smiselno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Poznam take a si bil ti tud zalublen v 3 bejbe naenkrat al kaj?! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 v pet in sem s vsemi kao hodil naenkrat :xx!:http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_25.gif svasta, a pa ti je znesl al so te razkrinkale cesa se clovek ne zmisl ane Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Niso me razkrinkale, sam sem jaz mogu bejžat po celi Ljubljani, k se mi glih ne da bit niti z eno kaj preveč kaj šele s petimi Je pa blo nerodno, ki nikol nisi vedel kdaj bo kaka druga uletela. Iskreno povedano sem pa samo z eno spal, tko da nisem glih bil ne vem kaki prasec.hja no ne vem..... o tem al si bil prasec al ne pa nam sodla.... ok upam, da si zdej bl pametn k si bil takrat in predvidevam da je blo to v tistem obdobju najstnistva in zgodnjega 2. desetletja..... ok naj ti bo odpusceno Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 A lahko ženska pogoltne spermo, če je vegetarjanka?? Vse dobro..Zakaj ne? Sj ni treba nobeni živali umret Razen, če je ful stroga - taka, da tud jajc ne je pa sira Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Po moje ne bi smela iz milosti do živih bitij.Ki grejo drugač ... kam že? Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 A lahko ženska pogoltne spermo, če je vegetarjanka?? Vse dobro.. Če je vegetarjanka, lahko. Če je veganka, pa naj ne bi. Ampak dvomim, da vegani dejansko gledajo (oz. gledamo) na to Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Če je vegetarjanka, lahko. Če je veganka, pa naj ne bi. Ampak dvomim, da vegani dejansko gledajo (oz. gledamo) na to Če si vegan odpade mleko, jajca, sirotka, ........ in tudi sperma je beljakovina živalskega porekla Je pa "Sem vegan" dober izgovor, če nočeš pogoltnit Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Če si vegan odpade mleko, jajca, sirotka, ........ in tudi sperma je beljakovina živalskega porekla Je pa "Sem vegan" dober izgovor, če nočeš pogoltnit No, jaz sem veganka, ampak ne uporabljam tega izgovora Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 A lahko ženska pogoltne spermo, če je vegetarjanka?? Vse dobro.. priporočljivo... če ravno je za pomislit kdo je hujši bitje morilec tisti ki poje eno kokoš al tista, ki poje desettisoče spermijev... kot vegeterjanec bi rekel da prvi,... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 saj, zakaj bi ravno izjema morala potrjevati pravilo? meni ni smiselno.Tako. Tudi meni ni smiselno. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 priporočljivo... če ravno je za pomislit kdo je hujši bitje morilec tisti ki poje eno kokoš al tista, ki poje desettisoče spermijev... kot vegeterjanec bi rekel da prvi,...Se strinjam Kokoš je že žival, spermiji pa vsaj v veliki večini nikoli ne bojo človek. In tisti, ki jih lahko poješ, so že avtomatsko ob napačnem času prišli na plano Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.