Skoči na vsebino

Trapasta vprašanja

sokrates

Recommended Posts

Ne vem če čist štekaš to....kjer kol sm se počutim osamljenga čeprov je 1000 ljudi okol mene pa se čist štekamo...ej pikica, pikica

Pa ti si pol tak psiho, k sm jest. :eek: Ne morm verjamt. :xx!: Jah, kaj čmo. Jst temu rečem, da sva posebna. x;)x

Če ne bi vedel da sta eden dvojček eden pa riba bi mislu da sta vodnarja... x:Dx x:Dx xsrcx :palec:

Bit osamljen med 1000 ljudmi... :eek: x:Dx

Ne štekam kje je problem? :eek:

Jaz sem tud vse prej kot pa eno super družabno, komuniaktivno bitje, pa se nikol ne počutim osamljenga xDDx xsrcx

Znam pa biti SAM med 1000 ljudmi če mi tako paše in če mi pridejo na vrh k*** :eek: x:Dx x:Dx

Če bosta ustanovila klub, me vzameta zraven?

Lahko vaju kej trapastega naučim... x:Dx x:Dx x:o)x xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Lahko vaju kej trapastega naučim... x:Dx x:Dx x:o)x xsrcx

Aha, zakaj bi pa pol bil v najinem klubu, če se ne počutiš tko? Jah, jst sm riba v podznaku, če ti to kej pove. :o|o:

Kot svetovalec...

Podznak strelec...

x:Dx x:Dx :vragec: x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

• 2 months later...
Guest mačona
prevajam en tekst iz nemščine, v katerem je ena angleška beseda v malo čudnem kontekstu. v tekstu nekdo reče, da so parfumi "wicked". pa ne vem, kako naj prevedem - slabi, nemoralni? mislim, malo smotano je vse skupaj. xrolleyesx

prevajam en tekst iz nemščine, v katerem je ena angleška beseda v malo čudnem kontekstu. v tekstu nekdo reče, da so parfumi "wicked". pa ne vem, kako naj prevedem - slabi, nemoralni? mislim, malo smotano je vse skupaj. xrolleyesx

ej to pa morš ALI G-ja vprašat on skos govori "wicked, wicked, jungle is massive" :lol: x:Dx

p.s. js mislm da pomeni to še najbol "mamljivo, strastno, čudno, prepovedano" neki tacga

honor and respect

Guest mačona
hvala obema, ampak v tem kontekstu ima negativen pomen. nisem se še odločila, katero besedo bom uporabila. bom že nekako.

Guest mačona
bemu, ne vem, če lahko tako prevedem. ker v tem tekstu, ki ga prevajam mislim, da pomeni bolj nekaj nemoralnega, pohujšljivega. ma, danes zvečer se bom s tem ubadala. :P

oj! a je kdo kje vidu moja očala???? že cel dan jih iščem kot zmešana!

za znoret... xrolleyesx :V:

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

v pet x^x in sem s vsemi kao hodil naenkrat x:Dx x:Dx :xx!:

http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_25.gif svasta, a pa ti je znesl al so te razkrinkale :D cesa se clovek ne zmisl ane :D

Uspeh je drznim zagotovljen!

Niso me razkrinkale, sam sem jaz mogu bejžat po celi Ljubljani, k se mi glih ne da bit niti z eno kaj preveč kaj šele s petimi x:)x Je pa blo nerodno, ki nikol nisi vedel kdaj bo kaka druga uletela. Iskreno povedano sem pa samo z eno spal, tko da nisem glih bil ne vem kaki prasec.

hja no ne vem..... o tem al si bil prasec al ne pa nam sodla.... xrolleyesx

ok upam, da si zdej bl pametn k si bil takrat in predvidevam da je blo to v tistem obdobju najstnistva in zgodnjega 2. desetletja..... :o|o: ok naj ti bo odpusceno x:Dx x:o)x

Uspeh je drznim zagotovljen!

A lahko ženska pogoltne spermo, če je vegetarjanka?? x;)x

Vse dobro..

Zakaj ne? Sj ni treba nobeni živali umret x:Dx Razen, če je ful stroga - taka, da tud jajc ne je pa sira x;)x x:Ix

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Če je vegetarjanka, lahko. Če je veganka, pa naj ne bi. Ampak dvomim, da vegani dejansko gledajo (oz. gledamo) na to :inocent: x;)x

Če si vegan odpade mleko, jajca, sirotka, ........ in tudi sperma je beljakovina živalskega porekla x;)x

Je pa "Sem vegan" dober izgovor, če nočeš pogoltnit x;)x x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

A lahko ženska pogoltne spermo, če je vegetarjanka?? x;)x

Vse dobro..

:palec: priporočljivo... :vragec: :inocent: če ravno je za pomislit kdo je hujši bitje morilec tisti ki poje eno kokoš al tista, ki poje desettisoče spermijev... :D

;) kot vegeterjanec bi rekel da prvi,...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:palec: priporočljivo... :vragec: :inocent: če ravno je za pomislit kdo je hujši bitje morilec tisti ki poje eno kokoš al tista, ki poje desettisoče spermijev... :D

;) kot vegeterjanec bi rekel da prvi,...

Se strinjam :palec: Kokoš je že žival, spermiji pa vsaj v veliki večini nikoli ne bojo človek. x;)x In tisti, ki jih lahko poješ, so že avtomatsko ob napačnem času prišli na plano x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...