Skoči na vsebino

Konec osnovne šole:)

Behemoth

Recommended Posts

Mene pa zanima kake pizdarije ste delali ko ste končali osnovno šolo, pa kaj ste delali ravnatelju pa profesorjem x:Dx

Pa full vlke traparije pište, sam da bo nekaj x:Dx x:Dx x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 102
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hmmm,caki da se spomnem....

ma nic nismo delali takega.jst naprimer sem se eni profesorici posebno zahvalila za znanje ,ki nam ga je dala in ves trud za nas.pizdarij nismo delali,ker ni bilo nobene potrebe po tem.se darila smo jim kupili in se na zadnjem plesu zezali z njimi in ga zurali.tko ,da se jaz ne spomnim prav nobenih pizdarij.niso bile potrebne sploh.

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

jah, ti si že stara, mene bollj zanimajo ti od 1985 - 1990, tidti so bolj hudičevi

moja mami tako prav x:Dx

za sebe še na žalost ne morem govrit. so pa lani učitlci gobo za tablo brisat v glavo vrgl, učitlca za anglo si je nrd njih ustnco prebila, pa skoz smo poslušal sporočila po radiu, kak so oni ponorel,...

:inocent:

*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

Take pizdarije :palec: Samo jaz bolj take, da greš mimo učiteljice pa začne npr:"O lezbika"

Ej take so najboljše :palec:

mah,... jz si bom polo k bom 9 class že še kej zmisla. mam še 2 letim časa.

drugač pa sam za te vem, druga pa ne. ziher se bom maščevala učitlu za glasbo :!!: :onfire: :onfire: :bomb: :vtz:

*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

Kaj pa ti je on nardil? x:Dx :palec:

Ej jaz pa se moram malo naši razredničarki ki me ma matematiko.

Pizda vete ka mi je nardila, zdej je opazila da sem se pri vseh drugih predmetih poboljšal, poj pa mi sama rada daje take težeke primere da ja dobim tri, ma mater če mi niti šanse ni dala da bi se poboljšal pri njej. xrolleyesx xrolleyesx

Uff ta bo še vidla, z enimi frendami že kujemo načrthttp://www.smeski.com/razni/devil/caramba.gifhttp://www.smeski.com/razni/devil/angel-smiley-007.gif

mah ne sam men.... pred classom me je zajebaval ker nisem napislala na test tist kar bi on rekel in mi je začel težit da on že ni slab učitl sam da se jz ne učim. Pol pa je cel razred sprašval če je slab učitl sm pa jz rekla, da očitno je, ker smo kot class fuull slabo pisal... :o|o:

zej me ma pa skoz na piki...pa še ko grem s šolo po evropi bo zraven....morem se držat varnostne razdalje- čim dalj od njega :xx!:

mi smo mel tud prfuknjeno za glasbo.. pa s palco je včasih kterga kr užgala.. Zdej je mal drgač, si ne smejo več teh stvari privoščit. Pa mene in sošolca (ko nas je posedla skupaj fant/punca, pa sva se zmenila, da bova tolk govorila med sabo, da naju bo mogla presest x;)x ) je zagrabila vsakega za zunanje uho in naju z glavami skupaj treščila.. x:Dx

Ma jst sem mela full maščevalne misli do tele, pa do ene za zgodovino, obe sta bili stara tečna fosila.. pol ko sem pa v srednjo šla, me je pa zagrabila taka totalna ignoranca do teh ljudi iz OŠ, tud tistih, ki so kolkr tolk še bli. Ampak res v redu je bil malokdo. Po moje najbolj to zapali, pol ko se srečaš nekje, pa ga ne jebeš za 5 %. Kot da se niste nikol vidli. Če bosta imela kako idejo in jo bosta tud uresničla, kr napišita.:irs:

(najboljši učitli so mrtvi učitli, hehehehehe)

Sem pa imela eno učiteljico v SŠ za Slovenščino in je bla full faca. Res krasna ženska. Pa frajerka totalna. Je poslušala Skorpionse pa Yngwia Malmsteena pa ne samo glasba pa to, resnično je bla zelo v redu in smo jo imeli zelo radi. Pa je umrla za rakom 2 leti kasneje.. tko da nas ni dolgo učila. :C: Nje se pa velikokrat spomnim. Tudi tko kej za pomenit je bla the best.

Mushi

vem ka misliš. Mi mamo tudi eno full dobro profesorco, ko uči etiko pa slavistiko. Mislim ona izpojnjuje standarde učitelja. No ona se nikol ne dere, nima ljubčkov, ocenjuje pravično pa še zelo prijazne je in zelo dobre nasvete daje tako da res lahko človeku popestri dan. Pa še skupna interese mama - magijo x:Dx

Veš mene pa je nkrat vun skurclal ker sem na boben napravilno udaril xrolleyesx Mel pa sem prislonjeno roko, ja mater če jew bil boben težak 10 kil, ma naj ona tolče po tistem gor psica zahojena.

Mi bomo tistim ki so bli nesramni do nas pred prag kurje perje natrosil, malo blat pa na kljuko kondome (rabljene) obesil x;)x :palec:

Samo še zdaj ne vem kako bomo dobili rabljene kondome :inocent: :inocent:

<{POST_SNAPBACK}>sej tidti ki učijo glasbo, so sfukani total ej. Vem kaj misliš.

pa še nov je na šoli pa misl, da se ga vsi bojijo. grrrrr :onfire:

Eh to gremo k eni prostutuki pa jo prosimo če si lahko njene zobne obloge vzamemo :lol: ok malo hecam, mah sej jih bomo že nafilal :lol: :D :P

Eh ti novi ponavafi sploh niso tako grozni. Tisti stari ko jim je že vsega fosti so full zajebani.

njemu je pomoje dost da žvi :xx!:

mah... bedak---> zle je pa itak bolan tak da nam je že 2× glasba odpadla xDDx

no sreča je že sam ne traja dolg, ker nasledn tedn pride :o|o:

sam mal jih morš ob živce spravt.... mi smo 2 omari pa ena vrata razbil.... na omarah smo steklo razbil, vrata so pa s tečajev opadla x:Dx

drugač so pa itak sami debili :o|o:

na naši šoli :o|o:

Opss x:Ix

No Matej kaj pa ti učiš? Pa ta tema je bolj mišlena za nesramne prfoske, ti če si v redu je vse ok.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...