Skoči na vsebino

Konec osnovne šole:)

Behemoth

Recommended Posts

• Komentarji 102
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jah mogoce, al bos pa spoznala nekoga, ki ni clovek, oz. ki se mu da zaupat(drzim pesti). :palec:

Nc-fajn bodi!!!

Bye xDDx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• 1 month later...
<{POST_SNAPBACK}>Jst sm pa za konc os šole dubla nov digitalni fotoaparat x:Dx  x:Dx  x:Dx  Ful luškan,pa mejhn,pa dobr,pa jst sm čist hepy.Jupiii x:Dx  x:Dx  :onfire:  xsurprisex

ql, sej meni so tudi bljubili nekaj, sam mi prasci nočejo povedat. Edino kar so mi povedali je da še zraven tega lahko si grem delat piercing.

<{POST_SNAPBACK}>To so bodoči politiki, pa generali!

lp, Vojko

aja? Ja sej sošolka misli it po gimnaziji v neko politično šolo al nekaj takega :huh:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Mal buba a veš?  :sori:

Ampak res čist mal  :palec: , men se je sicec pol clo mal tud zagnojil  :o|o: ...pazi se, pa razkužuj x!x

a clo tak? :huh: aha, dobro tnx da si me opozorila, pa drugače jaz dobro prenašam bolečino in tistih 5 sec. bom že potrpel :D

Oa bom razkuževal, tak da še moram sestri povedat - si grem oba skupaj delat :D x;)x

Sem učiteljica, pač na eni oš in se zadnji teden učenci zelo grdo obnašajo do učitljev :O: :sori:

Osem let smo jih učili, se razdajali, potem pa takšne...Saj, se vsaj pokaže kdo so, kultura na nuli...pa še kaj drugega...

Zato Behi, če imaš kaj "soli v glavi"in pa splošne kulture s sošolci ne počnite neumnosti...

Danes sem tudi sama izkusla kaj pomeni. da te dobesedno nazja 15 l....Hudo! Ravno toliko da jim nisem vsem povrsti dala opomin ali celo ukor!

Pomilovanja vredno!!!!!

<{POST_SNAPBACK}>Sem učiteljica, pač na eni oš in se zadnji teden učenci zelo grdo obnašajo do učitljev :O:  :sori:

Osem let smo jih učili, se razdajali, potem pa takšne...Saj, se vsaj pokaže kdo so, kultura na nuli...pa še kaj drugega...

Zato Behi, če imaš kaj "soli v glavi"in pa splošne kulture s sošolci ne počnite neumnosti...

Danes sem tudi sama izkusla kaj pomeni. da te dobesedno nazja 15 l....Hudo! Ravno toliko da jim nisem vsem povrsti dala opomin ali celo ukor!

Pomilovanja vredno!!!!!

Ja ne, saj jaz nisem med njimi, res da malo učitelje v glavo jebem ampka tako da se še učitlca smeji, in nič žaljivega. No razen včeraj smo si omarice morali popisat ker so jih sošolci pomešal in če bi jaz rad oblečen priešl domov sem si jo moral popisat, ampka saj kolegica jutri prinese alkohol in bomo dol zbrisal, so pa ene omarice celo na glavo postavil :O: Aja, amber sej mi se grdo obnašamo do učiteljev ki so nam celih 8 let grenili življenje, do tistih ki so bili nesramni do nas - boljše da nas pustijo na miru. Ja pa glej, je ena prasica, ko naj se ši tako popoln vedno bo našla eno napako in te užalila pred vsemi, mene ne uči, ampak se je že spravila na mene, ampak jaz sem ji povedal svoje, malo sma se seveda drla ampka me pusti na miru xsuperx je pa ena, ki je do vseh strpna in prijazna, do tiste smo pa full prijazni, tako da če si ti prijazna, se ti dela krivica. Tak da... Aja, pa če so kaki pamenjakoviči, jih kar vpiši x;)x

drži se, naj ti neki smrkavci ne pokvatrijo dneva ;)

<{POST_SNAPBACK}>Konec OŠ.....  :inocent:  :eek:  Ufffff kok je to že nazaj.........  x:o)x

hihi :D

<{POST_SNAPBACK}>ooo behi... še malooo... pa si frej x8Dx  xsuperx

ja sej, jutri mamo itaq priprave na valeto, v pon in torek itaq mamo fraj v sredo pa si itaq ob 10.00 moramo prit po izkakze in gremoooooooo :wOOt:

Sem prijazna. Pa se mi res dela krivica. Ampak sem že ukrepala in sem povedala razredničarki...,pa potem ko sem šla domov so me vsi lepo pozdravljali...

Za tisto pa, ki se je najbolj grdo obnašala in se je drla name, bom še premislila glede opomina. Da si bo zapomnila enkrat za vselej kako se obnaša do učiteljev.

Kot zanimivost...

Prejšnje leto sem učila na eni drugi šoli, pa so me prejšnji sedmi razredi torej letos osmi razredi povabili na valeto...Po tem vidiš da sem zlo fajn. x;)x xDDx

Če imate jutri valeto : se super imej! xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Sem prijazna. Pa se mi res dela krivica. Ampak sem že ukrepala in sem povedala razredničarki...,pa potem ko sem šla domov so me vsi lepo pozdravljali...

Za tisto pa, ki se je najbolj grdo obnašala in se je drla name, bom še premislila glede opomina. Da si bo zapomnila enkrat za vselej kako se obnaša do učiteljev.

Kot zanimivost...

Prejšnje leto sem učila na eni drugi šoli, pa so me prejšnji sedmi razredi torej letos osmi razredi povabili na valeto...Po tem vidiš da sem zlo fajn. x;)x  xDDx

Če imate jutri valeto : se super imej! xDDx

ti kar daj opomin, jooj če bi jaz bil učitelj bi tem smrkavcem take opomine in ukore dajal.... uff me samo zmrazi, saj potem v srednji šoli nebojo več tako pogumni. x;)x

Pa itaq se ji bo vse vrnil, pa ko ti bo kdo kaj rekel - najbolj ob živce jih spravlja če se sam jim smejiš kak so bedasti, in pri zakučevanju pojdi samo dol z oceno, koj tebe briga kaj si oni mislijo sam dol, aja pa ko te kaj prosijo bodi bitch pa reči ne x;)x

Pri nam vedno vžge :D

hehehe, valeta je bila zakon xokx :wOOt: samo sem zajebal ko sem učitlci od slovenščine dal vrtnico pa se ji pozabil roko dat :cry: ah pa saj ji bom v ponedeljek :D

Potem pa smo šli v diskača, in nam je bilo tak super da gremo s kolegicami v petek s5 :D

<{POST_SNAPBACK}>Kako je blo?  xrolleyesx

Valeta je bla ful lepa,pa vsi smo se jokal x:(x x:(x pol sploh k smo mogl našo himno zapet nam je šlo vsm na jok

Pol po valeti,smo šli pa v kočo, pa si lohk vsak sam predstavla kwa se je tm dogajal :huh: :lol: :D :wub: :blink:

xvrtcx

PS:če boste pridni bom mogoče dala kkšno slikco gor x:Dx x:Ix x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Valeta je bla ful lepa,pa vsi smo se jokal  x:(x  x:(x pol sploh k smo mogl našo himno zapet nam je šlo vsm na jok                 

Pol po valeti,smo šli pa v kočo, pa si lohk vsak sam predstavla kwa se je tm dogajal :huh:  :lol:  :D  :wub:  :blink: 

xvrtcx

PS:če boste pridni bom mogoče dala kkšno slikco gor x:Dx  x:Ix  x:Xx

jokal ste se? :blink: mi sploh nič, samo nekaterim je bio malo hudo. Potem pa ko smo šli z diska pa se je ena kolegica skoraj razjokala mi je tak začela: Jah niko, zadnjič smo skupaj :cry:

Škoda

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...