Skoči na vsebino

Konec osnovne šole:)

Behemoth

Recommended Posts

za valeto smo eni profesorci dal prašiča,drugim pa polhn enih plakatov s kondomi,priredil smo od magnifica silvijo in neverjetno grozn zapel. vse starše pa prfokse je blo ful sram,nam pa ni blo jasn kva nm zamerjo.

pol smo šli pa v lajfa v domžale pa vsi so se ga nabutal.pomoje,da sm bla edina trezna za valeto,nism mela keša,fotr mi je dal jurja,spila sm enga smile-a pa mela sm pol še za taxi zravn.

ostali so bli pijani k krave,sošolc je bruhu iz prvega nadstropja na folk k je čaku v vrsti za notr.

neverjetno bedno sm se mela

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 102
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>jokal ste se? :blink: mi sploh nič, samo nekaterim je bio malo hudo. Potem pa ko smo šli z diska pa se je ena kolegica skoraj razjokala mi je tak začela: Jah niko, zadnjič smo skupaj :cry:

Škoda

Eh mi gremo v pondelk še na morje ˝kao zaklučni izlet˝,pol v petek gremo pa še v gardaland x:Dx x:Dx x:Dx

Ampak valeta je bla pa tok lepa in cel večer mi bo vedno ostal kot ful lep spomin :mezik: xvrtcx

Behi kk je teb ime??

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...