Behemoth 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 A pozna kdo zelo dobre prijateljske verze, ki naj bi v njem opisovala polno ljudi in ne samo 2 osebi? Ker mi osmari mamo zdej koncert na temo prijateljstvo pa sem zadolžen da poiščem nekaj verzov.Saj jih mam sam veliko samo bi še rad jih nekaj mel Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 Lahko je umreti za prijatelja, težko pa najti prijatelja za katerega je vredno umreti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 Pravi prijatelj je vedno tam kamor nikoli si ne upaš sam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2005 Tnx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
norra 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 kako naj opišem občutke ko si ob meni? neizmerno prijateljstvo? mislim, da to ne zadošča... vem pa, da sme vesel/a, ker boš v mojem srcu za vedno pustil/a pečat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.