Skoči na vsebino

Reptilijani

ananta

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Hm, ceprav hitro, mal v krchu, ker dobim en obisk, sem prebrala tistole - zelo zamimivo... ampak saj je delno... notri simbolika zmaja, saj zmaj je taksen, zadushi druge, egoisticen in vse tole...

Ne morem se, ce sem cist iskrena, ne strinjati s tistim oz. se v vsaj parih delih ne najti. ampak to ni moja smer... ni pravi motiv oz. jaz ga nimam - takega..

Saj vem, da ni govora o meni, a jaz vedno najprej pogledam vase.

Nisem tolk prvinska... hm, najbrz pa bo to zato, ker se pac v vsaki lastnosti lohk cist eno pikico najdemo... saj sem iz vsega, saj imam tud zelezo v sebi (x;)x). :D

In kaj ti ni sedl? Da še zdaleč niso sposobni sprejeti višje, duhovno življenje? x:Dx

Sicer sem pa o tem že enkrat mal pisu. Konkretno "Na tej zemlji so stopile v meso tudi duše z drugih svetov in na njej so tudi otroci kače" ; v povezavi z reinkarnacijo in Zemlji kot šoli Božjih otrok.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>In kaj ti ni sedl? Da še zdaleč niso sposobni sprejeti višje, duhovno življenje? x:Dx ....

kar smej se - res je, glih to mi ni sedl. xDDx x;)x

Free - ja, zmaj sem - ali se mi ne vidi? x;)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 weeks later...
  • 7 months later...
<{POST_SNAPBACK}>SIZE=7]

Nauk o otrocih kač in zmajev

...

"V takih velikih živalih se zbira najbolj surova snov svetnega duševnega življenja, v njih se blaži in nekako zori za prehod v boljšo snov. Ko potem žival nekoč končno premine, preide njeno zbrano življenje v mnoge tisočkrat tisoč višje življenske oblike, v katerih že v krajšem času doseže večjo življensko zrelost, ali še v vodi, ali v zraku ali na kopnem, in to se potem nadaljuje skozi vse življenske oblike navzgor vse do človeka. Toda človeške duše, ki so se razvile po tej poti, so kljub temu na zelo nizki stopnji, stari modreci so jih imenovali otroci kač in zmajev; kljub svoji preproščini so vedeli več o izvoru duš kakor današnji modreci.  

To so torej otroci tega sveta; po svoje so zelo pametni, ter zemeljsko bogati in mogočni, toda še zdaleč niso sposobni sprejeti višje, duhovno življenje.

Povsem enakega duševnega izvora so naši kafernaumski trgovci. Še zmeraj hodijo na trgovski lov in so najbolj veseli, če dosežejo res velikanski dobiček. Torej je v takih kačah še zelo veliko požrešne narave in neprenehoma zbirajo zaklade na zaklade, enako kakor ta žival v sebi zbira vsakovrstne življenske snovi zgolj s svojo nenasitno požrešnostjo."

Da mal osvežim to temo, da ne bo vse sam rožnat. Se odraža v našem vsakdanjiku.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

...a tlele so pa nasi... evo, da se pofockam... sem reptiljan... asc. 21.35 sco(Unuk Al Hay-glava kace) :vragec: :vragec: :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...ne gre za mesanje ampak za iskanje povezav-vsaj po mnenju avtorja teme(glej se temo hudicheva stopinja)... vsekakor pa si dobrodosel v izrazanju svojega mnenja, kot sem dobrodosel tudi jaz(v ignoriranju tvojega mnenja)... :vragec: x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

• 1 year later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...