pipika 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 ku ku, še ena je tu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Ja... jaz sem tudi spet tu..... Kt da sm kej falila vmes....... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 hehehe... evo pa še ena k je skoz kle xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 prima tema!!!! x!x evo me, spet sem tu - čeprav sem vedno z vami tudi če nič ne pišem ali berem Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 selene prav nobl zgledaš s tole ikonco Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Sončka pozdravi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 sonček pravi: HVALA, JST TUD NJO Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 O, a daj nehaj, (pa se) Umetnica!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 no vidiš marsa, lepo se imamo, pa naj pridemo kolikor pogosto ali redko semle - tu nam je fajn Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 hmmm....koincidenca???? umetnica....pa tina...hehepozdrau tamalo zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 a si vidu, kako smo usklajene prav po čarovniško tamala prav: HVaLA ENAKO Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Umetnica , pozdravljena Se vedno razveselim, ko se spet pojav kak "star" lnf član.... To mogoč mal nostalgija, pa to.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 ojla mickeni sej jes sem v mislih veliko na lnf, edin mal časa mi zmanjkuje za branje in pisanje semle drugače je pa tako - stara garda se vedno najde skupaj, a ne da Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 iii pa še jst sem tu- pa da bi bil kdaj odsoten Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Saj, men tud včasih, zdej trenutn sem spet kar velik tu, pol pa k tko nanese pa spet ne.... Pa ja, če se še pojavljamo tuki pomen, da smo in se še imamo fajn tukaj, pa da je velik fajn ljudi . Skratka, je vedno fajn k prideš spet kaj okol Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 ja sevedaaaa isto velja tud zate Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 dbest, ja, me zelo veseli! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Super tema ravno za take kot sem jaz trenutno (in že nekaj časa) Evo da se še jaz pofočkam Tudi sem še kar tu nekje....Večkrat pogledam in že mislim kaj napisat, pa se mi zdi da bi samo ponavljala druge, vsi že tako fajn komentirajo.... Ali pa bi ponavljala sebe.... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Daisy, welcome back!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. april 2005 Avtor Prijavi Deli 10. april 2005 Evo mene mal spet tle, moram mal počekirat kwa se dogaja na LNF-ju!Sem zadnjič brala v temi "kanaliziranje" od Free-ja - govore mojstrov!!!!SUPER Free! Prav vesela sem da si nam posredoval to!!! Ejga, mejte se vsi, tud v tem aprilskem vremenu! Mislim na vas Vse lepoNataša Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Evo mene mal spet tle, moram mal počekirat kwa se dogaja na LNF-ju! Mislim na vas Vse lepoNataša MI pa nate.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Super tema ravno za take kot sem jaz trenutno (in že nekaj časa) Evo da se še jaz pofočkam Tudi sem še kar tu nekje....Večkrat pogledam in že mislim kaj napisat, pa se mi zdi da bi samo ponavljala druge, vsi že tako fajn komentirajo.... Ali pa bi ponavljala sebe.... Še en pofočk. Super ste Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 O, Naky in Lana, dbest da sta se javili!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.