Mick 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Jp. Pozdravljeni.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, Naky in Lana, dbest da sta se javili!!! ...hoj! Kot sem že omenila sem kar dost "gor", več berem...manj pišem.Je pa tako, da ko odprem lnf, je kot tisto "...ko pridem domov..." Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 me ZELO veseli x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jp. Pozdravljeni.... Mick, tudi tebi pozdrav Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Fajn je tole, super je ubodla Naky tole temco... Pa vedno sem vesela, ko 'stari' ali mal starejsi clani uletijo. Da smo se zmeri v nekaksni navezi mal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. april 2005 Avtor Prijavi Deli 10. april 2005 Itak da smo na vezi...... sicer je pa tako...... kadarkoli iščem kaj na googlu, se mi vedno prikažejo informacije na LNF-ju... Ni variante da bi pozabila na najboljši forum na svetu!!!! Naredite si čudovite dneve! Nataša Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Ja, fajn tale tema In fajn, da se 'stari' forumovci pridejo/te pofočkat od časa do časa Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> kadarkoli iščem kaj na googluej tole... meni je vcasih skoraj kar mal 'nerodno', ko iscem kaj, pa mi uleti na vse LN ali pac LNF... kot da smo tolk vsiljivi pa agresivni... v bistvu je pa sam tko, da prikazuje najveckrat prikazane, zahtevane, brane pac... tako da, kaj mormo, ce smo tolk kul. , se mi vedno prikažejo informacije na LNF-ju... Ni variante da bi pozabila na najboljši forum na svetu!!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Jo, a ni dobra fora?? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 hehehehheehe bobček! naky Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Ku ku, spet sem tu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 je bil že cajt.... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 oooo ku ku bern Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Ampak izgleda, da nisem falil samo jaz - na astroloških temah totalna tema ... Morda pa niso več zanimive ... Sem pa slišal oni dan v MB na Mavrični, da se menda neke prave bitke bijejo tu nekje na LNF pa šimfanje pa tako ... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Ja k mamo pa tko fejst zdraharke tlele! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 hehehehe... sam da je akcija pravš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehehe... sam da je akcija pravš Ti že veš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 jz že vem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz že vem Hehehehe,vem,vem! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 sej vem da veš! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej vem da veš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Ku ku.... Sej ne morem verjet..... TRENUTNO dela.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 fiši Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Ku-ku, I`m back! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.