triple x 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ku-ku, I`m back! Sm si kr oči spočiu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 He he he...zdej pa je tut men ratal... Fiju...sem cist slucajno padla notr preko Explorerja...pa vse dela kukiji pa ikone, pa smileji...pa VSE!!!!!!! razen ch-ji, pa zh-ji, pa sh-ji... preko Mozzile pa ne... No ja...na RTV forumu me majo dost... sploh Evil ...zdej me mejte pa she vi mal na grbi... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>He he he...zdej pa je tut men ratal... Fiju...sem cist slucajno padla notr preko Explorerja...pa vse dela kukiji pa ikone, pa smileji...pa VSE!!!!!!! razen ch-ji, pa zh-ji, pa sh-ji... preko Mozzile pa ne... No ja...na RTV forumu me majo dost... sploh Evil ...zdej me mejte pa she vi mal na grbi... Dobrodošla spet med nami ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Majica pa je bil res en zaveterje Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 O Majica!! Tebe tko rada berem.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>O Majica!! Tebe tko rada berem.... Res? Mi bo she nerodn... al bom pa vazhna...she ne vem... Cosma...chakte se vi mene... she zachela nisem... (pismu...teli c,z,s mi dela bleme...) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Helou vsi...Samo toliko, da se javim in da vam povem, da mislim na vas in da vas včasih tudi berem....Obveznosti me bašejo, zato sem sama sebi zoprna, ampak bo že Grem malček prečekirat naokrog, da vidim, če je kaj novega, potem pa spet k novim obveznostim...Poleti, mogoče, če bo kaj več časa, vas bom spet gnjavila.... Cmokec vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 samo da si nazaj, nice to see you Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 evo me......me ni blo par dni.........je gdo opazu u glavnim i am back Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>He he he...zdej pa je tut men ratal... Fiju... - no to me pa zlo veseli! <{POST_SNAPBACK}>Helou vsi... O, Sati, glih zadnjic smo te pogresal, super ko si spet tu! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Ku-ku! Po enem tednu brez računalnika in brez astrologije, tudi brez knjig in praktično brez telefona - spet malo tu. Vmes pa malo zidanja, malo (veliko) vrta, opremljanja, mizarstva in podobne zadeve. Zdaj pa spet v stare tire ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Bern, Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Evo mene po enm tednu žuranja! Sej ne morm brez vs! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>o tripl si se nasexal? Veš de! Pa ti? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 POFOČK. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>POFOČK. Sam da si! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Sej veš da se morm! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej veš da se morm! Hehehe,itak, js te tud maram, z užitkom! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Spet vodo na svoj mlin, a? Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Spet vodo na svoj mlin, a? Zmeri! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Sej na en tak zlo sick način si čist simpatičen dečko, če ne težiš pa preveč bednih komentarjev ne spuščaš.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 tele teme sem pa res vesela - še vedno lepo se je mal pofočkat Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Pozdravljeni! Da se spet malo javim,sigurno me je kdo pogrešal! Jaz sem vas zelo,sploh moški spol foruma! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 O, Ksantipa, Triple te pozdravlja in sprašuje, če prideš z mano junija? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.