Ajda- 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 pofočk tok mi je to fajn sej zdej me ne bo cel vikend Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 POFOCK. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Še jaz, k se čez vikend ne bom... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Evo me, da se tud jaz mal pofočkam... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo me, da se tud jaz mal pofočkam... Lepo,lepo, da si spet med nami......Santi Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 pofočkana lalalalalala la la Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 30. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2005 Sinoči sem razmišljala, kolk rojstnih dnevov sem tu gor zgrešila... Kadar pokukam na lunco, ponavadi iščem določeno temo, da mal preberem vaša razmišljanja... Res veliko odnašam iz foruma. Sem bolj taker kot giver! In redko kdaj pogledam, če kdo praznuje.... Včasih, ko sem bila še vsak dan gor, sem redno spremljala in čestitala v rubriko ali po OS....Zato bi vam danes rada povedala, da kljub temu, da "pozabljam" oz. ne spremljam vaše rojstne dneve ITAK VSEM želim, da bi vam življenje potekalo po smernicah, ki ste si jih zadali. Delajte tisto, kar vam srce veli in uživajte vsak trenutek dragocenega bivanja tu. Vse slabo vzemite kot izkušnjo za napredujoče vzpenjanje v samorasti.... TKO! Ejga, pa vsem en tak pozdrav, pa nafilejte energijo zdej ko bodo dopusti! Vse lepoNataša Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Pa kot hodiš Nataša Res bi nas lahko večkrat prekontrolirala ....ni tole tema za pogrešanje, ampak jaz pogrešam Naky , lepo poletje tebi in tvojim, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Astrasem se že spraševala kje si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 (Še Ananta bi se moral pofočkat tuki ke ga neki časa ni blo. Smo ga prav pogrešal ... ) :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>(Še Ananta bi se moral pofočkat tuki ke ga neki časa ni blo. Smo ga prav pogrešal ... ) :xx!: Saj res, nenedoma razumem vse poste..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Ko se že tko malo oglašam po forumu... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 vsaj pofočkam naj se Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Ohoho! Umetnica!! (Katja tebe sem pa glih navduseno priletela pozdravit, ko si pa glih omenila car crash )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 jaz tud...evo me nazaj v civilizaciji. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 ku-ku......she zmeri sm tuuuuu zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ohoho! Umetnica!! (Katja tebe sem pa glih navduseno priletela pozdravit, ko si pa glih omenila car crash )... zmeraj, kadar se pridem javit na forum (res je redko, ampak toliko bolj z veseljem ), se hvaležna naky, da je tole temo odprla marsa pozdravček Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 o lej jo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>vsaj pofočkam naj se helou Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>vsaj pofočkam naj se sva se sicer zhe slishala po mobiju...ampak ok...nej ti bo: OJLA zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Se pofočkam tudi jaz. Z murja nazaj. (Ne vem, ali naj rečem "orenk pregret" al "orenk prezebu". Vsega je bilo po malem. Ampak bilo je pa vseeno zelo dobro.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 saj res, evo, se jaz (ceprav sem se focknila ze v malo morje drugih tem), haj vsi! Aha Umetnica, res je prav kul postavljena tale tema in super da je! Bern, ti tud s pocitnic? WB! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 O, glej jo, tebe pa ze ZLO dolgo nisem vidla! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.