Skoči na vsebino

KU KU SPET SEM TU

Natasha

Recommended Posts

• Komentarji 259
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 1 month later...

Da se še jaz pofočkam po daljšem času....

Vidim, da me ni bilo že od aprila.... Sto stvari se mi je zgodilo tačas in kot malo kukam na hitro, ste sami novi....

Je še kje kak "naš tastari" lunatik?

Sem se spravljala k sebi s fizioterapijo (polom rame) iskala stanovanje, bila dva meseca na morju, še enkrat operirala ramo (tri šraufe ven), adaptirala "novo" stanovanje, selila tastarejša dva sinova na en konec, sebe in tamlajšega na drugi konec, se vmes še ločila... in še kaj bi lahko naštela...

Sedaj se počasi uvajam v novo okolje (ne gre mi ravno hitro) in še vedno prestavljam nekaj škatel po stanovanju, ker nimam kam dat vse krame, pa sem jo nepopisno ogromno vrgla stran!!.... Sicer me zdravniki za mojo glavno diagnozo spet nekaj slikajo, a sem prepričana, da ni panike... kar naj pogledajo, bom vsaj vedela, da sem vredu. Počutim se namreč dobro. x:)x

Vmes mi je obrodila mandarina, ki sem jo prinesla predlani iz Neretve - veliko je bilo cvetov, pa en sam sladek sadeć....

Lep pozdrav vsem, upam, da si bom vzel spet kaj več časa za tole in pa za moj blog, ki je tudi totalno zaspal....

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Deli na socialnih omrežjih

Sicer me zdravniki za mojo glavno diagnozo spet nekaj slikajo, a sem prepričana, da ni panike... kar naj pogledajo, bom vsaj vedela, da sem vredu. Počutim se namreč dobro. x:)x

O lej jo, lepo x:)x :palec:

Še dihamo, tud ta stari......lunatki x:o)x

Super, samo tako naprej :palec: :detelca:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Vidim, da me ni bilo že od aprila.... Sto stvari se mi je zgodilo tačas in kot malo kukam na hitro, ste sami novi....

Vmes mi je obrodila mandarina, ki sem jo prinesla predlani iz Neretve - veliko je bilo cvetov, pa en sam sladek sadeć....

Lep pozdrav vsem, upam, da si bom vzel spet kaj več časa za tole in pa za moj blog, ki je tudi totalno zaspal....

:2src: lepa mandarina, pa fajn tvoj blog, se že veselim novih zapisov

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

križana gora!

Ste pa stare sablje naklofali enih postov, da kar ne morem verjet. Vače cifre so ogromne (v tisočih...) xDDx

Žal mi je, da sem gotovo dosti zanimivega zamudila. Ampak ne grem brat za nazaj, ker bi se mi sfuzlalo. Mi boste pa kaj na novo ali še enkrat povedali x^x

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

no, tut jest sem že ene par dni "nazaj"...mam momente ko ne vem kaj bi napisala, ko ne čutim potrebe po tem, da bi kaj napisala...ampak zdej sem spet tuki...na forumu ki mi pomeni velik več kot sem si kdajkol zamišljala da mi bo. tle najdem tolažbo, nove ideje, zabavo in še velik več

vsem na forumu xsrcbumx xrainbowx xvrtcx xsrcx :flower:

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

O kok lepo Teyka! xrosex

Daisy, starina, kje si ti!!! :palec: x:Xx x8Dx :palec:

Dbest ko se javis!

a tko, taksno si mela vmes?

a dej, rpeselila si se (pa tok si mela lustn tam)?

mah kaj ces brat za nazaj, ze pades not. xokx

In Umetnica, jess, da se nis pozabila na nas, vsake tolk le prikapljas! x^x x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...