Ksantipa007 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Hello Katrina,sporoči bratu,da to zanj ne bi bilo preveč zdravo! Po drugi strani,pa mogoče ne bi bilo slabo....sigurno ima kakega žrebca zame! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Drugače bomo pa malo poiskali! Ni hudič, da najdemo kakšnega finega Norvežana! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljeni! Da se spet malo javim,sigurno me je kdo pogrešal! Jaz sem vas zelo,sploh moški spol foruma! Helow, Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Sploh ne dvomim v to! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Helow, O,Santos pozdravljen! A se ti je kaj kolcalo? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>O,Santos pozdravljen! A se ti je kaj kolcalo? Ja no...bolj mal...! Kaj pa teb ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja no...bolj mal...! Kaj pa teb ? Kar naprej,sem vedela,da name misliš! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kar naprej,sem vedela,da name misliš! Iskreno povedano, večkrat sem se spomnil nate...! Lepo te je spet "videt" ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Iskreno povedano, večkrat sem se spomnil nate...! Lepo te je spet "videt" ! Oh,Santos,sedaj se mi pa kar zdi! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oh,Santos,sedaj se mi pa kar zdi! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Pofočk z moje strani Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 aja še en pofočk... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Pa še moj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 No pa se jst tut fočkam po dolgem času zdej je treba pa še po nečem udarit ane Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Hej, jaz tud! Danes ko sem tako dobre volje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Evo me! Še migam! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Še jst se pofočkam. Prvič opazila tole temo. Ful simpatična Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 jz sem tud še kr tle Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 pofočk...mam tolk dela zadnje dni Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 pofočk - zadnje čase sem kr preveč tukej ampak je pa tko fajn Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Evo me, mal prej ustal od mrtvih ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kak to, da nisi med vnebovzetimi mojstri Ker ni še pravi čas...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 A po novm se morš vsak dan pofočkat? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 če je tko se bom pa tud jz Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 janjok vidim prijavljeno, pozdravljena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.