Marsa 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 no dbest, zdaj pa hit v vegetarijance se greva lohk (s)kregat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 saj, zato sem pa sploh rekla, ker je cist duhovito, sploh smo pa zlo na 'ti' ponavad s skorpijoni. - se da v glavnem kar vse zment. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Zdravo svima! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 O haj Volk!!! Saj ti pa ze od vsega zacetka (in ti si mensezdi iz cist taprve runde ) tko uletavas gor, vsake tolk, pol pa na vse zive poste komentiras, pa te spet ni nekaj casa.me veseli da si se vedno okol! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Živ, pa moj pofočk vsem, ki ste pridni in kljub poletju redno na LNF straneh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Vizita Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 tole je pa ena izmed redkih dobrih stvari, ki sem jih doživela danes ... mala, končno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Pozdravček najkrasnejši pujski!!Ej tale pujček v ikonci, ki ga cukajo za rep me spominja na to, kako je na plaži med otroci... ena punčka pocukala fantka za lulčka,zato ker je videla, da ima nekaj drugega kot ona. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 iiiiiiiiiiiiiii pujsa je prišla v vizito.... kako lepo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vizita O, haj! saj sem vedla, da slej ko prej... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 jst tud sam pokukam.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 o mushichka!!! kje se pa ti potepas, tebe tud dolg ni blo (sam jasno ne tolk dolg kot pujse). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 iiiiiiiiiiiiiiii Mušica se vratila Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>iiiiiiiiiiiiiiii Mušica se vratila lia, da nauš s stola padla od vesela Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst tud sam pokukam.. o lejjo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 paše da me takle bocknete.. drgač pa jst full v delu.. počitnce padejo pa čez teden al dva.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>lia, da nauš s stola padla od vesela a me boš prestregel Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vizita o poglej jo potepuhinjo Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Jah, treba mal prit v kontrolo, sej sem sem in tja v nizkem preletu sčekirala vas, tko da ste skoz pod kontrolo . Bom šla potem mal v napoved sčekirat, če je pisalo, da vam bo nekdo spet začel svinjat Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jah, treba mal prit v kontrolo, sej sem sem in tja v nizkem preletu sčekirala vas, tko da ste skoz pod kontrolo . Bom šla potem mal v napoved sčekirat, če je pisalo, da vam bo nekdo spet začel svinjat Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Pujsa is bek in tavn Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 P U J S A A A A A ..om.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bom šla potem mal v napoved sčekirat, če je pisalo, da vam bo nekdo spet začel svinjat hah, ko ravno omenjas - a ves da je res pisalo (oz. pise): "... srečali se bomo z znanci in prijatelji, s katerimi se že zelo dolgo nismo videli ali pa nam bo nekaj pomembnega (ki pa je povezano z nečim iz naše preteklosti) prišlo na pot. ... ... Stvari se bodo nekako 'krožno prevrtele' in se bo vse vrnilo nazaj k nam..." a ni hec?vceraj pa maurizio. v soboto pa Matko. modelsko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 kuku! o kaj pa vidim!!! kdo je tu??? moj prašiček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.