cashy 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 aiwa je pa od mrtvih vstala, hehe Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Dobr jutrček vsem skupaj...........Evo mene zopet nazaj...... Me je slučajno kdo pogrešal? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 niti pod točko razno...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>niti pod točko razno...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobr jutrček vsem skupaj...........Evo mene zopet nazaj...... Me je slučajno kdo pogrešal? ja js sm te fullll fulll fullll Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 nč se zdej lepga delat pa ven se vlečt..... ......( ) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>nč se zdej lepga delat pa ven se vlečt..... ......( ) ej tole zej sej ga še notr nism bil Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Dan, še od mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 ooo surangeni...po dolgem času... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 O Amis, lepo da se me je nekdo na LF spomnil saj jaz bi ful več bla gor, pa mi ne znese če pa začnem, pa ne znam nehat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja js sm te fullll fulll fullll Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 surangeni, je že tako...smo nagnjeni k odvisnostim . važno, da si se imela fajn Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Po parih dneh spet tu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Kako je pa to lepo....smo te kar malo pogrešali, da bi nam kaj žaftnega povedal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Evo mene z dopusta Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo mene z dopusta Uuuuuuu, kako je blo na Hvaru?????? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo mene z dopusta Ooooooo, heeeejjj!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Zdravo! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo mene z dopusta oooooooo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 wow, hvala za dobrodošlico tinal, sem bila v Komiži (na Visu), tko da sem Hvar videla samo s trajekta drugače je bila pa pot precej ubitačna, tko da jo bom kar hitro odkurila počivat v domačo postlo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>wow, hvala za dobrodošlico tinal, sem bila v Komiži (na Visu), tko da sem Hvar videla samo s trajekta drugače je bila pa pot precej ubitačna, tko da jo bom kar hitro odkurila počivat v domačo postlo aja, ups važn, da si se dobro imela! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Pikapoka lepo, da si nazaj z nami Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 thx bom drugič kaj napisala... pa itaq bom rabla kak teden, da bom vsaj približno na tekočem, kaj dogaja na srečo mi še par dni ni treba v službo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 se ne rabis matrat. Aha! mi smo tud to mel letos v igri, komizho!ja ja, ti se kar... spcoicj in skuliraj (dobesedno se bos ) pa se vidmo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.