aiwa 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 bu... hihihihi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 :OO!: :OO!: :OO!: :lol: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 aiwa, tebe sem se pa močno ustrašil...aja, škorpijonka, seveda, Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 o cashy maš novo ikonco. ful je gudiii taka mal ojštra... da se bojo škorpje tebe bale Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 me veseli, da ti je všeč Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 En tovariški pozdrav! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Sm se dons za par minut prlimu na LNF, zdej se bom pa spet odlimu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sm se dons za par minut prlimu na LNF, zdej se bom pa spet odlimu! Če bi bla jz v U.S., bi tud skrajšala čas na netu na minimum! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Kako je že naslov tejle temi? KU-KU- spet sem tu.....Tako nekako. Zato se najprej javim semle noter.Po skorajda treh mesecih odsotnosti iz LJ (moje morje, moja prikola in moji borovci... ) sem spet tu v sivi deževni Lj. Ampak me ne moti, tudi to mi paše (za spremembo).Ko sem odprla forum me je zasulo z 39 neprebranimi stranmi od zasnjega obiska... sem jih kar skenslala.. saj ne morem vsega tega brat. Bom brskala in našla kar me zanima. Če mi rata pripet sliko.. moj poletni pogled izza stola za mizo.... Malo sem jo oskubila, da gre na web... pa zato ni tako lepa.. Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 O, dobrodošla Daisy , tebe pa že nisem dolgo bral Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 4. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2005 Evo mene spet po uhuhuhuhu cajtu! Koko ste lunatiki? Vreme je za futrat depro, porka mizerja Sem na šihtu! Nočna! Mora! K sreč sem odkrila, da so nam spet pozabl izklopt net, tko da se mal javim!Mal grem zdej prebrat, kva dogaja. Vidm da se število članov ful veča Pozdrav vsem in vsakmu posebej! Čist prov posebej pa Klinarju in Borisu Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 o čarovnička Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 5. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2005 mmmwa Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Naky , tebe sem pa že res pogrešal, HKS....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 O Naky, hej, sem sla prav pogledat, ce si ti kukuk-nila, ko sem vidla osvezeno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 7. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2005 Ojla Marsa, pozdravljena!!!!! Ja mal sem prletela okol, da vas pozdravim in kaj novega zvem Ful je enga novga podmladka tle gor - super!!!!Glih zdej sem z nočne, pa sem mogla še teb odgovort... zdej pa šibam med rjuhe, pa me ni tja do ene tri, hahahhahahaha Lep vikend vam želim itak... baje da bo mau sončka skoz oblake! LPNataša Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 7. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Naky , tebe sem pa že res pogrešal, HKS....lep dan KUKU Vilinček Boris HKS itak da Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Spet sva se zgrešila Naky, pa vseeno maksimalno lep in uspešen petek ti privoščim, HKS, vse dobro... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Pofočk, beybike Ni cajta, vs pa zlo pogrešam, ene še posebn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 luštno je po dolgem času mal pokukat semle na LF in prebirat take in drugačne komentarje Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 OHO HO... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Spet malo tu po štirih dnevih in čez. Ful dela vmes, dve predavanji, bolezen, Mavrična sobota, gradbena dela okoli hiše, malo celo počitek (nedelja - končno). Kak dan me spet ne bo, proti koncu tedna morda kaj več. Lep pozdrav vsem! B. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Spet malo tu po štirih dnevih in čez. Ful dela vmes, dve predavanji, bolezen, Mavrična sobota, gradbena dela okoli hiše, malo celo počitek (nedelja - končno). Kak dan me spet ne bo, proti koncu tedna morda kaj več. Lep pozdrav vsem! B. A tut men? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Pofock! * Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 uf...sam, da si ok, marsa.... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.