aakhut 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 pa sej to stalna praksa skoz vso zgodovinonacistichna nemchija zhideamerika shizofrenikesam na zamorce pa komuniste se noche nben spraut zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Ja, ja, sej to so pol razlagal.. da je to povsod in skoz.. Mislim, ej.. :xx!: Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 pr nas jih je sam 1% tolk kokr tam...pa mamo zhe zej probleme z njimichak she mal zlomk :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Ja, ja.... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, ja.... aj aj ajaj (z)Rom(k) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Sem že enkrat nekaj mesecev nazaj komentirala...pa bom spet... Z Romi sem vsak dan v stiku...poklicno. Priznam z njimi je težko delat in če se mi bo ponudla priložnost bom zamenjala službo. Delam z otroki...Res so posebni, divji v srcu...a velikokrat je to le izgovor, da niso resni, da se ne učijo in da ne delajo domačih nalog... Drugače pa so kot drugi otroci in zakaj bi bili nekaj posebnega. Pač vsi moramo delat in se trudit. S tem mislim tudi na civilne otroke in odrasle. Vem, da je bila zgodovina Romov res težka, vendar naj to ne bo izgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.