nataly 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah potem je jasno II: so sanje, lilit, jupiter, jezik hahaha seveda gre se ya to da si talent za zavedne sanje lahko se zbudish v sanjah, to je med O5talim tudi cilj tega foruma kar vas inicira v egipčanske misterije kot kakor pO5tati zvezda * http://neodruid.tk dnevno se spreminja index.html klikno enkrat vsaj na teden in se misterije pochasi odkrijejo to kar delam je pravzaprav hotel naREsti že Giordano Bruno (tega nisem vedal) in nekaj masonerija dela na tem gre se za pravo civilizacijo ne za to kar imamoTule rabim pa podnapise.Ok.Nekaj razumem. Sanje pač so..kar se vmes dogaja itak..ne morem vplivati..vsaj mislim, da ne..Ja. lahko se zbudim v sanjah(sem tole že nekako doživela in potem imela rahlo krizico..nazaj prit..še vedno očitno preveč prizemljena. Torej razumela spet stvari po svoje - so pomembnejše stvari v lajfu. ok. se strinjam. Kaj je hotel narediti Giordano Bruno??... In na tvojo stran me računalnik ni pustil Hvala, ker si vzel si čas Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 torej ananta bom še jaz postavila to pogosto vprašanje - bom kdaj živela v tujini?in kako kaj kaže za odnose z ožjimi sorodniki; s tistimi, ki jih šele zdaj spoznavam - se bomo spoznali in kako bo to vplivalo na že tako krhki odnos s poznanim delom ožjega sorodstva.te dni me muči negotovost.Bom sploh dobila odgovor?klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>aishash poroke svete prav gotovo že določene na astralu znani partner duša spiritualna zelo lepe poroke spiritzualni partner iz vseh življenj bravo !!! počutim dobro vibRAcijo!!! poroke mogoche ne bojo kmalu pa bojo in bo vse ok na physical (denar) astral (emocije, karma, prejšnja bodoča življenja) mental (devahan, karma, .. , paradić, paradise) ... in na višjih nivojih vse ok p.s. srecho prinašajo paramahamse om hriim hamsah obstajajo tudi mantre za poroke, veliko jih je... Ananta hvala za tole , če prov razumem bo ta pravi partner tisti, ki je bil to že v prejšnih življenjih, sicer še ne bo prišel kmalu, ampak bo pa. nejbrž ga še ne poznam, oz. ga nisem srečala še v tem življenju. Upam, da sm tole vsaj približno zaštekala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 tujina boshso ti že in ti bojo prerokovalinatanchno vesh kjerbogata boshpa ni vse dolochenoi pri tebi bo vech presenechanj Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ananta,mene zanima ce bom,kar se tice mojega osebnega umetniskega izrazanja,prisla do take sluzbe...ki bi me globoko zadovoljila v smislu,da bom z duso v tem poslu....in da bom zadovoljna nasploh.a bom morda v tujini to nasla? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Ananta povej mi kaj naj jaz v zivljenju pocnem? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 ananta, prosim, da odgovoriš na moja vprašanja, ali pa vsaj na katerega od tistih, ki sem jih zapisala na prejšnji strani..... ... mogoče potrebuješa kakšne druge podatke razen vprašanj..... saj ne vem na kak način "deluje" ta zvrst vedeževanja.... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 predvidevam, da je bilo tole meni namenjeno: tujina boshso ti že in ti bojo prerokovalinatanchno vesh kjerbogata boshpa ni vse dolochenoi pri tebi bo vech presenechanj če je tako - a je to tujina, ki bi mi v bistvo morala biti domovina?bogata boš - po smrti verjetno, ker čudeži se ne dogajajo!Odgovor, ki ga pričakujem - bo ali ne bo? klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fridica 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 cao, cao enkrat si mi ze odgovoril, zdej me pa zanimata se 2 stavri:1. naslednji teden se dobim s starim znancem ,kaj to pomeni?2. v letu 2006 se mi po napovedih oobeta ljubezen ali bo to moski, ki ga nikakor ne morem zbrisati iz srca? hvala lepa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ajet 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 ananta! Zanima me v obdobju treh mesecev na poslovnem ,finančnem in ljubezenskem področju! Imam neki I chinga narejeno.Hexagrama življenjskih obdobij:PRVI:4(neizkušenost)DRUGI je 53(postopen razvoj)Vodilni letošnji hexagram je 44/4(skušnjava)A mi lahko poenostaviš bistvo... **24.6.1968 novo mesto*** Citiraj FIRBČNA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 kaj pravis na moje splosno pocutje v mesecu aprilu in maju,?ali sem ze srecala pravega?kdaj se bom zaposlila in mela vsj malo vec kesa?hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 cigančica ok bo tudi denar maj je ok vsekakor se ODPLETEŠ o5tali ko utegnem, madona Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Mene zanima, če me bojo tle k delam kdaj zaposlili? Zdej sem študent... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Mogoce tole cakas, se mi mota od srede po glavi:Imply/ Apply Black tulips from the sky.Red carpet is laid for noone.Stay on the ground,let the rain fall to the heaven beneath. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>cigančica ok bo tudi denar maj je ok vsekakor se ODPLETEŠ o5tali ko utegnem, madonathanks Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 pomlad nima egoko ga nima nima problemapredvsem nesebična ne-O5ebasrečno pomladvse bo in je oksploh se nimaš kaj... ok ok ok p.s. pO5lušam RAmones, dejva Marsa pogat!!! Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pomlad nima egoko ga nima nima problemapredvsem nesebična ne-O5ebasrečno pomladvse bo in je oksploh se nimaš kaj... ok ok ok p.s. pO5lušam RAmones, dejva Marsa pogat!!!FILENDANK Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 ananta, imam dvoje vprašanj zate: 1. zanima me, če bom dobila eno stanovanje, kjer se kaže neka priložnost?2. že dolgo si želim delati v eni točno določeni službi, mi bo ratalo (menda se bo odprlo tisto delovno mesto, ki ga čakam)? Že vnaprej hvala! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 lahko še zame? kako bo šlo naprej - predvsem šola, služba.... bo kaj novega, bom lahko kaj starega zaključlia? Thx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Meadhoriel novega bo velik akcije dance ples gradbenih situacija konstruktivnih odpiranj novih vrat JAYA GANESHA Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 ajet bo ugovor ok vse ok gre pa gre kar naprej 'NH Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 lilija spremna bodi tudi v noči za spremembe planiRAj ne O5taneš živeti vedno v enem mestu ljubosumlja bo in astrologije in sprememb odloka odločit se vadit se odloke glej CCastaneda Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 name pa pozabljaš! klavdiaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fridica 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 NAME SI TUDI POZABIL <{POST_SNAPBACK}>cao, cao enkrat si mi ze odgovoril, zdej me pa zanimata se 2 stavri:1. naslednji teden se dobim s starim znancem ,kaj to pomeni?2. v letu 2006 se mi po napovedih oobeta ljubezen ali bo to moski, ki ga nikakor ne morem zbrisati iz srca? hvala lepa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Vsem je I Ching napovedal ljubezen in zakon |:|||| |:|||| Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.