Skoči na vsebino

I Ching Vedeževanje

astroMATRIX

Recommended Posts

• Komentarji 562
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, hvala :hepko:

Preveč ognja? Kje?

Lepo je bogoblizo? x?x Nepričakovani avtoriteti pridejo ? Kateri?V zvezi s čim? x?x ... čakala še bom nekaj časa... na kaj? Česa več?

sicer pa... PP je res ok x;)x Osebne moči je skoraj vedno dovolj :palec: Dobre volje pa sem vedno - če se le dogaja okol mene, če so neke spremembe; če pa je konstanten vsakdanjik, pa mi ravno ne paše.... dvojčica pač xsrcx

Pozdravček & imej se lepo x8Dx

Deli na socialnih omrežjih

haloha, jest sem tuki cist nova in bi najprej pozdravla vse skupi, sem mal tole pregledovala in se mi teme zdijo izredno zanimive, najbolj pa tele vedezevalske :palec:

a bi se mogoce dalo se zame mal v prihodnost pogledat, ce zelo lepo prosim

zanima me pa seveda ljubezensko zivljenje, trenutno sem brez moskega, razocarana, osamljena itd. in me zanima, kdaj se bo to spremenilo na bolje, ce se sploh bo?

najlepsa hvala

Hey!

tud jaz sem tukej cist nova, sem prej samo od dalec mal spremljala debate, zdaj imam pa tud sama vprasanje x:)x

zanima me, kako bo kaj z mojo ljubeznijo, oziroma, ce se bo med mano in prijateljem kdaj razvilo kaj vec, ali pa bova ostala samo prijatelja?

ze v naprej hvala za odgovor :)

lp Nina

Ja, kak, nardila ga boš. x^x

Enkrat bo pač minila, pa pršla spet druga. x^x (pr tvojih rosnih letih, logiš, ne x;)x )

Levo, desno, gor, dol, mal sem mal tja......ni ene smeri. x^x

Mah, obvladam. x:o)x x:Dx x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

mene pa si "spustil"....ali pa "pozabil" :C:

pa me še vedno zanima kaj pravi i ching v odnosu s tem dečkom- sej v bistvu sama vem ......rabim sam potrditev od tretje osebe, če sem na pravi poti...

hvala ti.

Kot napovedano bom imel manj chasa za I Ching. Obdržim forum vedno z novimi planetami. I Ching je med O5talem vkljuchen v obdelavo horoskopa in predelavo karme. http://ipy.95mb.com

V pO5ljednja 3? leta ali več kot 5 let? sem inve$tiRAl v ta forum veliko energije in 5 eurjev na dan. Mene namREč stane to kar delam, plačam Internet v kafe-ju ali na pO5taji. Vsekakor če bo kdo RAbil pRAvo analizo, torej se odloči za resni horoskop, bom najdel časa, upam,

sicer sem še vedno kot pred letoma ta prvi astrolog na planeti z nekaj kot 14 Gb materijala postanih na USENET in www za katerega se bo še-le slišalo leta 2600. Če je interesa za astrologijo ali I Ching lahko tudi na e-mail iau28@yahoo.co.uk (naročila). Plačilo greenzap ikobo.com ali swift westernunion itakonaprej.

Sicer se tudi šlo za to da si sami pomagate pri napovedanju ko jaz imam manj časa, saj ste vsi astrologi.

Ananta povej mi kam naj usmerim energije v zivljenju, da mi bo cimbolj fino? x:Dx (da vidimo kako konkreten si lahko)!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Kot napovedano bom imel manj chasa za I Ching. Obdržim forum vedno z novimi planetami. I Ching je med O5talem vkljuchen v obdelavo horoskopa in predelavo karme. http://ipy.95mb.com

V pO5ljednja 3? leta ali več kot 5 let? sem inve$tiRAl v ta forum veliko energije in 5 eurjev na dan. Mene namREč stane to kar delam, plačam Internet v kafe-ju ali na pO5taji. Vsekakor če bo kdo RAbil pRAvo analizo, torej se odloči za resni horoskop, bom najdel časa, upam,

sicer sem še vedno kot pred letoma ta prvi astrolog na planeti z nekaj kot 14 Gb materijala postanih na USENET in www za katerega se bo še-le slišalo leta 2600. Če je interesa za astrologijo ali I Ching lahko tudi na e-mail iau28@yahoo.co.uk (naročila). Plačilo greenzap ikobo.com ali swift westernunion itakonaprej.

Sicer se tudi šlo za to da si sami pomagate pri napovedanju ko jaz imam manj časa, saj ste vsi astrologi.

Ananta! Zelo zanimivo! Nisem vedela, da Ti delaš na ta način! Waaww! Pohvala!

Glede plačila interneta.... poskusi kdaj v kakšni knjižnici, ali kaki študentski info točki - tam je ponavadi internet zastonj xDDx

Sicer pa - zaslužiš si vse pohvale! x;)x Enyoj!

eyga, kaj pa jest?? x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>hahaha! nisap pri NUK-u, temveč v Benetkah. Za pol urice sem plačen 200 eura, drugač. Tle imam turiste O5 inicijacija. Za to se gre.

http://ipy.95mb.com http://ipy.95mb.com/raa

I Ching znam napamet kar od 1977 !!!

Hey Ananta!

Ahaaaaa.... a za to se gre... x;)x Jp, mogoče se sliši 200 eurov za 1/2 ure dosti... samo jaz mislim, da je zasluženih... verjetno si ogromno vlagal v to - sebe, pa tud dnarja... zraven ostalega seveda... kar dolga leta xrolleyesx ... in sigruno je bilo kar nekaj odrekanj, trdega dela in raznoraznih izkušenj in preizkušenj... w:Iw ma saj si ne morem predstavljat, vem pa, da poleg nekih danosti je potrebno še marsikaj več.... svaka ti čast :palec:

... od leta 1977 x?x ... uf, to pa so pol izkušnje že.... :palec:

Enyoj x;)x SeeYa xokx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...