Skoči na vsebino

I Ching Vedeževanje

astroMATRIX

Recommended Posts

2 7 9 je lahko trikotnik izbire, lahko letalo, pa greš, za pridobiti zgubiš pa je v redu. Tujina bo prav gotovo, Shvica.. tudi Slovenija je tujina.. 26ti je dijagram Slovenije... Venera Satrun... tujina pa boš ko tujec v Sloveniji tudi. Jezero je pod Planino. Morje, laguna...
True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 562
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

2 7 9 je lahko trikotnik izbire, lahko letalo, pa greš, za pridobiti zgubiš pa je v redu. Tujina bo prav gotovo, Shvica.. tudi Slovenija je tujina.. 26ti je dijagram Slovenije... Venera Satrun... tujina pa boš ko tujec v Sloveniji tudi. Jezero je pod Planino. Morje, laguna...

Za pridobiti izgubis???Se prav zgubim poznano okolje in vse... ampak se mi bo tale prerezana popkovina splacala??All in all lepa napoved.Hvala.

Jah mas pa prav... Slovenija je zame ze zdaj tujina.. nkol se nism kle pocutu kot doma... podobno kot ti na Hrvaskem.

All in all... lepa napoved.Hvala. :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Pozdravljen!

Se opravičujem, ampak ne razumem kaj si želel povedati! Če si moram izbrati 3 števila, so to; 3,4,7 In še enkrat te res lepo prosim za odgovor, ker ga resnično potrebujem!

Hvala in en lep pozdravček!  x;)x

Mia

Res lepo prosim za odgovor!!!

Mia

jaz pa sem prvič tukaj gor. in mi ni nič kaj dosti jasno.

me pa zanima kako mi kaj kaže v trenutni vezi, v službi, na faxu.

pa ne vem ravno ,kaj pomenijo tiste številke (po tri) pojma nimam.

a moram še kakšen podatek kam napisat?

na dan mrtvih vedno oživim

Torej predvsem za učence in napredne odpiramo vdeževcalnico v kateri se lahko učimo I Ching. I Ching je astrologija.

Legge bo v redu kot knjiga ali Mawangdui od Shaughnessy-ja. Poznamo ga in se lahko spuščamo v detajle. Ko bomo porabili Yilin (Šuma Sprememb, še neprevedena), bomo imeli PREVAJATELJA online!!!

Torej začniva z vprašanjimi!

||:||: 2#58 pravi I Ching klepetanje in čarovnice ||: je Jupiter, klepetanje, Liliht, čarovnca... blah blah

Druga linija je angel, |::||: daja tajming in je Mars Jupiter aspekt!!!

True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant

s cim pa se naj ukvarjam(poklicno), da bom v poslu uzival in bil v tem dober??A so finance zame ali ne??

5,6,9

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>5,6,9 za to porabim knjigo, hmmm... uchitelj, ... source code developer, .. hmmm

...pol finance ne???

source code developer... pa saj to si ti, a ne??

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...