Skoči na vsebino

I Ching Vedeževanje

astroMATRIX

Recommended Posts

• Komentarji 562
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mene pa zanima kako bo s financami?

Glede zadnjič, ja, sem spoznala enga fanta xloveyx :2src:

Moje cifre 1, 7, 8!

Hvala

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Mene pa zanima kako bo s financami?

Glede zadnjič, ja, sem spoznala enga fanta xloveyx  :2src:

Moje cifre 1, 7, 8!

Hvala

Si bom pa sama odgovorila,...

V preteklosti ga ni bilo (malo denarja), sedaj tudi še ni (nepravi odnos do denarja), v prihodnosti pa bo sreča, partnerstvo (morda poslovno) in veliko denarja x:Ix

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Hojla,

a mi lahko poveš kako mi kaže sedanja zveza in kako kaj faks, kdaj bom diplomirala,

bom res vesela za odgovor

Nea(7.12.1979 4.30) x:)x

Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

1, 7, 8 hmmm kaj pa O5amostalitev od star$ev?

Ne utegnem odgovoriti na vse. Za horoskope imate

iau28@yahoo.co.uk

Gre se za profi izdelke ponavadi v PDF formatu.

Ta je I Ching thread.

Mogoche nekdo utegne horoskope narediti, lahko zraven vpra$anja vstavite natalne podatke. Hvala za obisk. Klaudio.

True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant

<{POST_SNAPBACK}>1, 7, 8 hmmm kaj pa O5amostalitev od star$ev?

Sej nič ne dobim od mame, očeta pa nimam več!

Mahatma Gandhi

Ko bi kdo bresplachno kliknil na link ne bi narochil horoskopa hahaha!

OK nekaj let na svoje stro$ke dajam brezplachne odgovore. Zdaj so vpRA$anja že za KDAJ BO DENAR in celo se gre za nekaj brezplachnih

HOROSKOPOV.Ciao Isabella 6 o te xe de Capodis3a?

Isabella tri horoskopa mi be stala mesec dni in velik denarja katerega nimam.

Zakaj ljudi mislijo da sem kar ma$ina za brezplachne odgovore???

True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant

cao,

jest pa menin, da srece ni v denarju ..... nikoli nisem bila materialist in kolicina denarja mi ne pomeni popolnoma nic, mi pa veliko pomeni ljubezen, samo sem ostala brez nje :C: se bo se kdaj vrnila ali pa prisla nova????

hvala, stevilke pa 2,6,8

I Ching is an astrologic direction system. The originator may be EN.KI himself. In the Chinese Nibiru series, Fu Hsi to who initiated me has something to say about the dragon-ship and the ba-gwa.

I Ching is the fastest divination method, it takes a second to obtain an answer.

http://groups.google.com/groups?q=chinese%2Bnibiru

cao,

ze dolgo se nisem nic oglasila, pa se zdej spet malo oglasam ... zanima me ljubezen oz., kaj si lahko obetam od enega mlajsega moskega, s akterim se malo zapletava, gre bolj pocasi, amapk se dogaja

hvala (5,8,9)

cao, sem poslusala tvoj nasvet in bla pogumna in vse izgubila, verjetno sem se znova motila in jaz njemu sploh nisem vsec .... ker sem ga ze vidla z drugo .... joj, kako meni ne uspe urediti ljubezenskega zivljenja, to ne mors verjet

(popravljeno)
Hvala, upam da sem dobro "sejala", da bom tudi dobro "požela" xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx Popravljeno -> nea
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...