Skoči na vsebino

I Ching Vedeževanje

astroMATRIX

Recommended Posts

Hvala. To je I Ching in Sabian druga linija 59tega dijagRAma, 2#59 hexagraph, drugač ima zveze z Atlantido in Benetkah. Prav gotovo Sicherheit zu Erste, no prob. Ne sekiRAj se, naj se drugi ki imajo črno zavest... LP Vipavskem, Klaudio ...

The revision of the zodiac is complete, yet astrologers will want to keep up to the old pre-Pluto-discovery zodiac of only 24 constellations, since we are about to expand the zodiac again on new discovery.

http://new-planet.tk/

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 562
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pozdravljen Ananta!

Res te lepo prosim če lahko še meni kaj poveš glede mojih problemov in sicer bi rada vedela če je mogoče da se moja pretekla ljubezenska zveza nadaljuje oziroma če si moj bivši parter to želi, kajti trenutno sem v zelo veliki dilemi glede tega, kajti resnično si želim da bi se le ta nadaljevala, vendar pa ko sem imela to možnost tega nisem pokazala, zato se je vse tako končalo kot se pač je!

Resnično ti bom zelo hvaležna če si boš lahko vzel minutko časa tudi zame!

Thanx

Mia

<{POST_SNAPBACK}>maza v redu je to, mal patrijahalno in velik denarja, ok otroci in srečnih 9 mescov. Zavarovanje? Varčevati ne bo rabilo, saj bo tega velik.

In velik dela. Zelo jasen namen, bravo punca. Otroke pa kar v rit!

Mislem, ne pekmezit otroke, po starinski z njimi.

Ananta, lep pozdrav... :flower:

A si mogoče zame napisal ta post x?x maza = maya ?

... malo me sicer otroci medejo... ker še svojih nimam, sem pa delala z njimi in imam še namen, le če bo uresničen, me zanima...

Iskrena Ti hvala :detelca:

<{POST_SNAPBACK}>Finančno greš v tujino, Tipka, on je tujec ali potuje, mal ljubosumna boš, denarja bo dovolj, veliko konverzije denarja med popotovanjem.

Hmmmmm, ne zdi se stacionarno in praktično življenje. Ne boš slovenka, hahaha!

Ananta, hvala.Interpretacija tvojih besed je v moji ( neskoncni domisljiji x8Dx ) seveda druga stvar.

Kdaj pa se bo dogajala moja tujina , ali bo to sluzba v tujini , ce je to povezano z denarjem ali bom tam zivela ?kaj pa moz in otroci x?x :inocent:

Zanima me tudi mozeva prihodnost v njegovi sluzbi sluzbi x:Dx

Bodi mavricen xDDx

Mojca 234

Atanta!

Bi bil prosim tako dober in tudi meni povedal kako mi kaze ljubezen s bivsim fantom?! Je varianta, da bova se skupaj? Ce ne bova, mi mogoce ves povedat razlog?

Najlepsa hvala za odgovore!

Cifre: 3,4,8

Uspeh je drznim zagotovljen!

<{POST_SNAPBACK}>mia dah 567 7809 ... drugičččččččččččččč

841

hmmm zaspan v muzki a pleše slow

nekaj bo ma zmešano se mi zdi

si resna ???

Pozdravljen!

Se opravičujem, ampak ne razumem kaj si želel povedati! Če si moram izbrati 3 števila, so to; 3,4,7 In še enkrat te res lepo prosim za odgovor, ker ga resnično potrebujem!

Hvala in en lep pozdravček! x;)x

Mia

Naj vpisem podiplomca, grem se kaj druzga studirat ali naj grem delat(kero podrocje?)?

Slovenija ali tujina??

2,7,9

Hvala

P.S.: Sem probal mal kombinirat Sedono z 05... kul zadeva! :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...