Skoči na vsebino

I Ching Vedeževanje

astroMATRIX

Recommended Posts

jaz pa si srčno želim dobre službe in življenja na primorskem.... ali se mi bo kmalu nasmehnila sreča in se mi uresniči dolgoletna želja?

hvala,

pjotra

ok, ananta, sem si zmislila naslednje tri številke: 8,4,5

bo zdaj OK? prosim, prosim, prosim povej mi xsrcx xsrcx xsrcx , ali bo kaj s primorsko?

lp, pjotra

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 562
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Srce bo zdržalo tudi Primorsko, Pjotra. Pol po bo velik ljudi tam kje greš. Crkve so ok, muska, ...

hvala ananta xsrcx xsrcx :kiss: se že veselim. tudi glede ljudi - trenutno delam v turizmu, študiram turizem in zagotovo bo dobra služba tudi na primorskem na področju turizma x;)x xcrossfingx komaj čakam :hepko: :hepko: :hepko:

pozdravček, pjotra

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Ojla, Ananta! Jaz spet. Sem šla še enkrat prebrat, pa vidim, da obstaja možnost da sem te narobe razumela??? xredx Jaz sem na hitro prebrala in razumela, da si napisal, da do Primorske bo srce že zdržalo.. zdaj pa vidim, da bi zadevo lahko razumela tudi takole: da bom že prebolela Primorsko.... :sori: upam, da ta razlaga ni tista, ta prava :sad:

ampak tudi če je, tudi prav. jaz sem vsekakor večni optimist x^x

res si me zmedel in mi dal zelo dvoumen odgovor.... mi lahko bolj jasno poveš, kaj si mislil s tem...proooosim xsrcx

hvala in z ljubeznijo,

pjotra

Morigenos

Kar se mi je napovedalo zadnjič se je uresničilo, kul. Sedaj me pa zanima, če mi bo uspel velik podvig, čeprav misim, da bi bilo pred tem bolje zaključiti še eno odprto stvar, pa vseeno? Moje številke 4, 8, 9!

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

• 4 months later...
  • 2 months later...
(popravljeno)

Spet jaz.... Malo me muci obnasanje mojega moza. Zadnje case se obnasa, kot da ne obstajam. Sicer mu je vedno prirocen izgovor, da ima polno skrbi in da je utrujen. Je morda v igri kaksna druga?

In se ali bo glasba kdaj moj poklic?

6,1,3

Popravljeno -> Zvezdica76

In secret we met: in silence I grieve

That thy heart could forget, thy spirit deceive.

If I should meet thee after long years,

How should I greet thee? - With silence and tears.

Pozdravljen!

Če mi prosim lahko prosim pomagaš z odgovorom za mojo mamo.

Ali se bo njena situacija kmalu uredila glede denarja, ali se bo selila?

Kaj pa njena ljubezen...bo kaj boljše?

Številke: 6 8 2

xrolleyesx

Res hvala...in lep dan.

• 2 weeks later...

Spet jaz.... Malo me muci obnasanje mojega moza. Zadnje case se obnasa, kot da ne obstajam. Sicer mu je vedno prirocen izgovor, da ima polno skrbi in da je utrujen. Je morda v igri kaksna druga?

In se ali bo glasba kdaj moj poklic? Aja in še to... V moje življenje se je po nekaj letih vrnil nekdo, s katerim sva si bila nekoč zelo blizu... Kaj čuti?

6,1,3

In secret we met: in silence I grieve

That thy heart could forget, thy spirit deceive.

If I should meet thee after long years,

How should I greet thee? - With silence and tears.

• 4 weeks later...

Kaj bo z mojo ljubeznijo xsrcx x?x :o|o: ?

A bova še našla skupno pot. On se mi izgublja, noče sprejeti nekih dejstev :sori: .

1, 3, 7

Lp,

xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

Živjo Ananta!

Zelo bi bil hvaležen, če bi mi povedal kako kaj kaže na področju ljubezni z punco v katero sem trenutno zaljubljen, vendar so med nama določene ovire!Ali bova kdaj skupaj, ali naj jo pozabim? 5-8-2

Hvala Ti in LP,

Bluesafir!

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Cau, mene pa zanima ljubezen, ali je obojestranska, pa ce imava kako skupno prihodnost. Cifre so 5, 3, 7. Lp pa hvala!!!
No matter where you go, your destiny follows you!

• 4 months later...

582 ALHIM kar pomeni gospodje, ladies

To je OK predvsem na solsticij. Danes je Sonce v Orionu torej na Satragte med Taurus in Gemini.

537 otrok denar tereni in denar veliko denarja posesivvnost pa ne vem za zakon, mogoche bolj free varijanta...

Hmm, navežite ga na oath zakletva ta beseda se več ne vporablja... ZVESTNO5T seveda... dober odgovor drugač.. naj čaka:)

..kdaj bo sluzba?

721

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

158 pomeni hladilnik nič hudega mal manj v kuhni bit pa bo in dokončala boste edukacijo in v redu familja. Nekaj metod imate pod O5+obesity+health groups.google.com stara adresa je bila puck.dhs.org torej metode za diskreacijo kilogramov, tudi na ta zadnje sam imel WONDERHEALTH serijo publikacija na www.lulu.com/astrology

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...