pjotra 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 jaz pa si srčno želim dobre službe in življenja na primorskem.... ali se mi bo kmalu nasmehnila sreča in se mi uresniči dolgoletna želja? hvala, pjotraok, ananta, sem si zmislila naslednje tri številke: 8,4,5 bo zdaj OK? prosim, prosim, prosim povej mi , ali bo kaj s primorsko? lp, pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Srce bo zdržalo tudi Primorsko, Pjotra. Pol po bo velik ljudi tam kje greš. Crkve so ok, muska, ... Panda to je orgazm, hahaha, oralno in sperma, ali sam se zmotil? Saj ko si v celibatu 11 let lahko se zmoti$. Hahaha. V redu je sve je ok. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Anantič...daj mi malo prerokuj.. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Srce bo zdržalo tudi Primorsko, Pjotra. Pol po bo velik ljudi tam kje greš. Crkve so ok, muska, ...hvala ananta se že veselim. tudi glede ljudi - trenutno delam v turizmu, študiram turizem in zagotovo bo dobra služba tudi na primorskem na področju turizma komaj čakam pozdravček, pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Ojla, Ananta! Jaz spet. Sem šla še enkrat prebrat, pa vidim, da obstaja možnost da sem te narobe razumela??? Jaz sem na hitro prebrala in razumela, da si napisal, da do Primorske bo srce že zdržalo.. zdaj pa vidim, da bi zadevo lahko razumela tudi takole: da bom že prebolela Primorsko.... upam, da ta razlaga ni tista, ta prava ampak tudi če je, tudi prav. jaz sem vsekakor večni optimist res si me zmedel in mi dal zelo dvoumen odgovor.... mi lahko bolj jasno poveš, kaj si mislil s tem...proooosim hvala in z ljubeznijo, pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Kar se mi je napovedalo zadnjič se je uresničilo, kul. Sedaj me pa zanima, če mi bo uspel velik podvig, čeprav misim, da bi bilo pred tem bolje zaključiti še eno odprto stvar, pa vseeno? Moje številke 4, 8, 9! Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Oglej si 3jo linijo 24ga hexagrama. Najbolj$e Shaughnessy ali Klaudio Zic ali Legge, ali Pattee, ... Kaj se uresnichilo? A ve$ da lahko kreiRA$ bodochnO5t? Vrtnice se zdaj vzgajaju v Kini. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šantal 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 hello oglasam se spet po dolgem casu, avgust in september na ljubezenskem podrocju me zanimata ............. najlepsa hvala stevilke 1, 2 ,3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zvezdica76 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 (popravljeno) Spet jaz.... Malo me muci obnasanje mojega moza. Zadnje case se obnasa, kot da ne obstajam. Sicer mu je vedno prirocen izgovor, da ima polno skrbi in da je utrujen. Je morda v igri kaksna druga? In se ali bo glasba kdaj moj poklic? 6,1,3 Popravljeno 3. oktober 2006 -> Zvezdica76 Citiraj In secret we met: in silence I grieveThat thy heart could forget, thy spirit deceive.If I should meet thee after long years,How should I greet thee? - With silence and tears. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megi 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Pozdravljen! Če mi prosim lahko prosim pomagaš z odgovorom za mojo mamo.Ali se bo njena situacija kmalu uredila glede denarja, ali se bo selila?Kaj pa njena ljubezen...bo kaj boljše? Številke: 6 8 2 Res hvala...in lep dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zvezdica76 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Spet jaz.... Malo me muci obnasanje mojega moza. Zadnje case se obnasa, kot da ne obstajam. Sicer mu je vedno prirocen izgovor, da ima polno skrbi in da je utrujen. Je morda v igri kaksna druga? In se ali bo glasba kdaj moj poklic? Aja in še to... V moje življenje se je po nekaj letih vrnil nekdo, s katerim sva si bila nekoč zelo blizu... Kaj čuti? 6,1,3 Citiraj In secret we met: in silence I grieveThat thy heart could forget, thy spirit deceive.If I should meet thee after long years,How should I greet thee? - With silence and tears. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 682 bo kool je to močna punca 613 je konflikt pa si močnejša kot mož Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kepka 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Kako mi kaže v ljubezni?Pa finance? 4-4-5 Tanks.lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Kaj bo z mojo ljubeznijo ? A bova še našla skupno pot. On se mi izgublja, noče sprejeti nekih dejstev . 1, 3, 7 Lp, xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 swašta.ananta, a mislš da mi morš kej povedat? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bluesafir 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Živjo Ananta! Zelo bi bil hvaležen, če bi mi povedal kako kaj kaže na področju ljubezni z punco v katero sem trenutno zaljubljen, vendar so med nama določene ovire!Ali bova kdaj skupaj, ali naj jo pozabim? 5-8-2 Hvala Ti in LP, Bluesafir! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bluesafir 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Bluesafir, tale punca ti pa res ne da miru, naj zi jo Bog požegna. Jap Elohim, prav imaš , popolnoma me je uročila, najhujše pa je, da si ne morem pomagat ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 582 je okeasterbunny Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bluesafir 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Živjo Ananta! Se pravi da je možnost da bo uspelo?Kaj pa pomeni tale easterbunny? A bi se naj to zgodilo okoli velike noči, ali? Thanks, pa please razloži mal , Bluesafir! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 A dobim, kr sm si zdele zaželela? 882 LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pelcha 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 mene pa zanima če mi bo uspel shujšat ^^ pa šola me znima številke 1-5-8 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ice 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Cau, mene pa zanima ljubezen, ali je obojestranska, pa ce imava kako skupno prihodnost. Cifre so 5, 3, 7. Lp pa hvala!!! Citiraj No matter where you go, your destiny follows you! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 582 ALHIM kar pomeni gospodje, ladies To je OK predvsem na solsticij. Danes je Sonce v Orionu torej na Satragte med Taurus in Gemini. 537 otrok denar tereni in denar veliko denarja posesivvnost pa ne vem za zakon, mogoche bolj free varijanta... Hmm, navežite ga na oath zakletva ta beseda se več ne vporablja... ZVESTNO5T seveda... dober odgovor drugač.. naj čaka:) Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 ..kdaj bo sluzba?721 Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 158 pomeni hladilnik nič hudega mal manj v kuhni bit pa bo in dokončala boste edukacijo in v redu familja. Nekaj metod imate pod O5+obesity+health groups.google.com stara adresa je bila puck.dhs.org torej metode za diskreacijo kilogramov, tudi na ta zadnje sam imel WONDERHEALTH serijo publikacija na www.lulu.com/astrology Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.