ananta 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 158 pomeni hladilnik nič hudega mal manj v kuhni bit pa bo in dokončala boste edukacijo in v redu familja. Nekaj metod imate pod O5+obesity+health groups.google.com stara adresa je bila puck.dhs.org torej metode za diskreacijo kilogramov, tudi na ta zadnje sam imel WONDERHEALTH serijo publikacija na www.lulu.com/astrology 721 je komaj začetek pa bo nekaj odlaganja in nekakršna ženska konkurencija mnda, malo zmešano, tudi kot neki advance torej bi se na simpatijo šlo. Nekaj očitno lahko dobite sedaj, za drugo počakate denimo 3 meseca, ali celo 3 leta odvisno pač od lasnih karmi. karma pomeni tudi nekaj narest:) ribica če je kvadratno ja dobiš več ljubezni kjer hudič seje vojne TV je ok Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinky 16. julij 2007 Prijavi Deli 16. julij 2007 Ojla, mene pa zanima kako mi kaže v prihodnosti nasplošno, šola še študeram, služba nisem zadovolna, fant načrtujeva selitev oz gradnjo hiše. ali mi bo uspelo? Hvala za odgovor, tinky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 ojla Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ita(q)rina 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 Ananta, pozdrav! Zelo podobno me zanma kot tinky: fax, služba ter fant/selitev/zanositev? hvala ti ... sicer ne razumem od kje ti navdih za nas vse je pa super!! k Citiraj ' "Remember when..." is the lowest form of conversation.' T. Soprano Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 mene pa zanima najprej, kako se do teh treh številk pride Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 napišeš jih Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 kar izmisliš si jih? al je kakšen "obred"? Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 napišeš vprašanje in si pač izbereč tri cifre Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 nekoga imam zadnje čase v mislih...naj vztrajam ali iščem dalje? 2 7 4 Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. julij 2007 Prijavi Deli 19. julij 2007 zdej pa še postaviš vprašanje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 21. julij 2007 Prijavi Deli 21. julij 2007 274 pO5tavi luč na stolpnice, nekaj trikotnikov bo mnj... dva se nejdeta, ... tudi če sta sama, ... zdravljenja bo kmalu v smislu vprašanja, vse ok, nekaj potrpežljivO5ti, ... itagrina 1 7 3 ok avto popotovanje delo ok služba pa nekaj trikotnikov ... zvestnO5ti v profesionalnem Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tonks 21. julij 2007 Prijavi Deli 21. julij 2007 (popravljeno) A se ti da še zame? A bodo kakšni fajni astrološki projekti v življenju? Popravljeno 21. julij 2007 -> Tonks Citiraj gore so fajn Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ita(q)rina 21. julij 2007 Prijavi Deli 21. julij 2007 274 pO5tavi luč na stolpnice, nekaj trikotnikov bo mnj... dva se nejdeta, ... tudi če sta sama, ... zdravljenja bo kmalu v smislu vprašanja, vse ok, nekaj potrpežljivO5ti, ... itagrina 1 7 3 ok avto popotovanje delo ok služba pa nekaj trikotnikov ... zvestnO5ti v profesionalnem hmmm .... hvala. čeprou ne razumem čist dobr. obeta se mi popotovanje z avtom .Ok. težave v službi oz z zaposlitvijo? zvestnosti v profesionalnem - kaj misliš s tem? lahko tud in english, če je laže. cifre 9 7 5 (če se jih še rabi, sploh) Citiraj ' "Remember when..." is the lowest form of conversation.' T. Soprano Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 22. julij 2007 Prijavi Deli 22. julij 2007 hvala ananta Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ita(q)rina 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 Cuj, Itaqrina, pravis mu, da "lahko tud english, ce je laže." Glede na to, da Ananta ne razume vsega, bi ti morala napisati LAŽJE, ne pa laže. Kak se naj njemu sanja, kdo se zdaj tukaj laže oz. govori resnico? Pa kaj ste tak nerodni vsi, a se nic ne morte v drugo kožo postavit, kak on razume oz. ne razume? Sigurno je od tega zastopil samo english, ne pa tudi, kaj ima v zvezi s tem laganje Ce se laže, se pac laže, ce je pa nekaj lažje, je pa pac lažje in ne zamenjano tole vse skup, to še niti ni pravilni izraz povrh, ker v "laže" manjka crka j in je pomen spremenjen. Pa taka malomarnost!! :xx!: čuj, mantis ... 'laže' in 'teže' sta stilsko zaznamovani besedi. Lahko je papir lažji od kovine, medtem ko je nek test opraviti laže/teže kot drug. Res je, da tega ananta mogoče ne bo razumel, vendar bo to (če bo želel) izpostavil sam ... Preden grajaš vse povprek se raje prepričaj o čem sploh govoriš. Hvala. Citiraj ' "Remember when..." is the lowest form of conversation.' T. Soprano Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ita(q)rina 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 Ah ... A je vredno? Best wishes, my friend! Citiraj ' "Remember when..." is the lowest form of conversation.' T. Soprano Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ice 29. julij 2007 Prijavi Deli 29. julij 2007 (popravljeno) Cau, prosim poglej ali naj se jeseni vrnem v Grcijo, ker sem se tam v nekoga zagledala, imava kaksno skupno prihodnost?? Hvala pa lp Cifre so 547 Popravljeno 29. julij 2007 -> ice Citiraj No matter where you go, your destiny follows you! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 http://www.lulu.com/content/1062903 http://www.lulu.com/items/volume_62/106200...CHING_OUTER.pdf Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
khabath 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Živijo! Mene pa zanima kakšni so moji obeti na kariernem področju, ali bo menjava službe na bolje ali ne, ali bo mogoče napredovanje na trenutnem delovnem mestu. ( moji podatki 02. 11. 1975 ob 23.55 Varaždin).Hvala lepa za morebitni odgovor, drugače pa itak življenje slej ko prej postreže z odgovorom, samo čas si je potrebno dati, pa še nekaj akcije vmes.Super lep dan še naprej, * Življenje je vedno stvar interprtacije in prav tako stvari, ki se ti dogajajo. Vedno je perspektiva tista, ki daje dokončno barvo dožitvetemu. Citiraj jutri je nov dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 Zdravo! Zanima me, kdaj resna,pametna veza, sami neprimerni bli do zdaj?? Letos bo faks zaključen??? Bom se letos selila od doma??? Števile: 2 4 8 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katia 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 (popravljeno) Pozdravljeni! Imam par vprašanj in upam, da se lahko obrnem na Vas.. Zanima ali se mi kaže kakšna prihodnost s fantom s katerim imava občasna srečanja in ali on kaj čuti do mene? Ali naj sploh še vstrajam v tem?Zanima me tudi ali se bom selila v naslednjem letu, prej ali kasneje??Številke: 3 5 9Najlepša hvala za Vašo pomoč že v naprej!! LpKatia Popravljeno 12. september 2007 -> Katia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Zdravo! Zanima me, kdaj resna,pametna veza, sami neprimerni bli do zdaj?? Letos bo faks zaključen??? Bom se letos selila od doma??? Števile: 2 4 8 No sem že sama ugotovila brez odgovorafaks ne bo zaključen, selila se ne bom, po vse verjetnosti pa tudi veze ne bo, razen če bo z lufta kdo vletel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 čuj, mantis ... 'laže' in 'teže' sta stilsko zaznamovani besedi. . npr. janko nikoli ne laže, ve pa za primerke, ki jih je teže prenašat kot nosit...jebeš j... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 kastia 3 5 9 je ok za vse zakon denar in otroke gre se za 37 linija 3 2 4 8 komplicirano ni ok za konc avgusta mnda nekakor frendica ostane mi se zdi gre se predvsem za eno prijatlco se mi zdi pa je tudi tako ne droga zdravlje ok nikakor overdose tudi ne projatli ... hmmm mal zme$ano pa ne nikakor hudo ampak kritichno a si mela temperaturo 547 je zakon kar nahitr prevech nahitr Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zuzu 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 Pozdravljeni!Pa se moje vprašanje. Zanima me področje kariera. Lp,Z Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.