Skoči na vsebino

I Ching Vedeževanje

astroMATRIX

Recommended Posts

• Komentarji 562
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>ne ne mislim

teško se pogovarjati

in so skrivnO5ti

zelo zapleteno

upam da sem paRAnoik;)

let's discreate this shit!

Zelo težko se odpre...kar v sebi tišči...res ga moraš prisilit da začne govoriti...

Veš sicer skupaj načrtujeva in misliva kupit stanovanje do konca tega leta( sedaj živiva v podnanjemniškem stanovanju) Pa me zato zanima...kako bo z nama...jaz naju vidim kot par in si tudi želim da skupaj ustvariva družinico...kaj ti misli?

Lp

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Amis za kaj se gre?

uf, sori tole ne štekam, kako to misliš za kaj se gre? a za moj odgovor na temo mislije al za moje vprašanje?

sicer pa hvala za tvoj odgovor...so bili res neki kažini po telefonu in mi ni več jasno kdo je tle iskren in kdo ne...imaš še kakšen namig, kaj je za nardit s tem? vse skup prepustit zgodovini?

xwitchx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

zanima me kaj naredit z enim odnosom, ki se je sfižil? ga prepustit zgodovini in se ne več vpletat v karkoli? ker se mi zdi, da se mi stvar prenaša še na druga področja, kar mi ni glih všeč xrolleyesx

xwitchx

Tole ne razumem nič kaj dosti. Menda lahko zastavim vprašanje?

Pa še tole je zdaj problem - ker niti ne vem vprašati...(neumno vem). Ali pa vseeno..kaj lahko pričakujem v 2005 letu?. Spremembe kje?

bo šlo? x;)x

lep pozdrav

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

amis mars saturn in bo ljubezen ko sonce in saturn direktirata

ok bo zaenkrat ni in je teško nekaj naresti on misli da je mogoče imeti vsako punco v mestu ali bi radi to mislel pa mu je lahko vkradejo torej zelo je teško kaj rečti rRAzen da ljubezni bo. experimentiraj in drži se vsaj ljubezenske morale!

nataly večna ljubezen je tudi poroka pa tudi yajec mora sem pa tja ven iz luknje ne dolgočasi se preveč in se ne zabetoniRAj preveč če lahko bodi več svobodna opis kako ne umreš je na tem forumu aspekti so merkur mars in satrur mars več energije boš imela pa boš RAzumela

drugač ne potrebujem vpRAšanja in se zavedam da jih ne znate, vem tudi zakaj (gre se za hudiča)... exorcizma ne boš potrebovala več zabave in hobby pa to ne se dolgočasit z partnerjem in ne rečt takoj 4ever

. pikica

ljubosumlja bo pa zmagaš

pravzaprRAv že veš in ni rabilo spRAšat vse veš

odgovor enak kot selene pa ti imaš

jupiter sonce + mars sone aspekte + sončevo leto od 11 let

pike na soncu, ciklus 11 let

selene pa ima sonce + jupiter (jupiterjevo leto od 12 let ali pa vijetnamski horoskop) pa saturn sonce

lahko se oblečeš na proge namesto na pike

na pike se selena obleče

moon and polkadots

uuuu ljubosumna punca - tole je čista terna, super si,...hm, a ljubezen bo prej in potem po ljubosumni sceni... kaj pa keš? spremembe - selitev mogoče?pika kožo? no sej ko bo prišlo do tega, bom vedela ane?

ej super si, tnx x:Xx

Jaz sem si kupil te I-Ching karte. Sem zelo razočaran, sem mislil da je boljše. Navodil sploh ne razumem navodil :o|o:

Bom jih kar zamenjal.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

ananta hvala za odgovor x:Xx ...sam kaj je ljubezenska morala ...hm...a sem nemoralna, če ne vem kaj je to? :inocent:

<{POST_SNAPBACK}>Jaz sem si kupil te I-Ching karte. Sem zelo razočaran, sem mislil da je boljše. Navodil sploh ne razumem navodil :o|o:

Bom jih kar zamenjal.

Katere karte pa imaš?

Moj I ching(La psiholosophie du I Ching' ) s 64 hexagrami, govori prima.

Potegnem samo eno karto in s tem dobim tudi odgovor.Vendar,če že sprašujem,sprašujem za nekaj zares važnega in seveda I chingu je treba pravilno postaviti vprašanje sicer ga zares ne razumeš.

Srečno!

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Uuu Ananta - niti ne tako slabo x;)x Sem pa res na tem, da se zabetoniram(skrijem v luknjo če treba), za poroko ne vem, za večno ljubezen tudi ne (me moj nekaj jezi na čase x;)x )

Tole je malo zaskrbljajoče - izogibanje smrti(pa jaz non stop hodim po robu :vragec: )

Torej - nekaj v stilu - ko t merkur povozi natalni mars oz. t. mars natalni saturn...?

Še drži tole - ne spustit rutino med rjuhe x:Dx

Hvala ti za tole xsrcx

Mi ne da miru..bi še nekaj vprašala......ustvarjalnost moja...(kje je :vragec: )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...