Ksenia 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 ta velja zame - čez noč, vročina, vsako kost čutim, ma ne koščico, koža žge, ... totalna bedarija, je pa res, da sem že v ponedeljek ko sem bila opora mali razmišljala, da bi se mi prileglo več frej dnevov - na zdej pa imam, nisem glih na takšne mislila, zato mi tale del tvoje napovedi - "Slednje mora potekati na vseh ravneh hkrati; obravnavajmo svoje težave na ravneh čaker in ugotovimo, kje imamo blokado oz. zakaj se nam dogaja, kar se nam, oz. zakaj je prišlo do bolezni oz. zdravstvenih (ali psihičnih) težav", da razmišljanje... očitno je tole vse povezano s tem, da ne jem, se ne poškodujem in niti pod razno nimam volje se jezit aja sej sem čisto slučajno ugotovila da se vsi planeti dogajajo v moji peti hiši, če je pa v Vodnarju, pa Mars je zapustil Strelca, torej no, upam, da se boš še naprej držala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Verjetno je Neptun..mi mal megli pogled...sam..je pa fajn! Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 [b][i][color="gray"] Men je pa ta teden pa prov všeč V ponedeljek je imel moj dragi 30 let, sva šla na večerjo, v torek sva bila na Bledu včeraj sem imela masažo celotnega telesa in še lunin post in sem dobila voljo do hujšanja po luni danes imam zobozdravnika jutri pa grem k ljubemu v Ajdovščino Pa bo minil tale teden Počutim se pa fajn [/color][/i][/b] Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 O, Helena WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Selene čimprej se pozdravi...tudi pri nas doma so bili vsi bolni...z mano vred...bo bolje sigurno . Lp, Sončk http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 [quote name='aliana' date='10. Feb 2005 ob 12:08'][post="369865"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]O, Helena [/quote] [b][i][color="gray"]Aliana [/color][/i][/b] Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2005 kako ste kaj, punce (in fantje)? Kaj bluzite? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Ful dobr blodim ze cel dan kr neki, ampak konc koncev bo ful produktivno izpadl Pospravla in pomila flat, mela frendico na kavi, poslusam Bowieja in si snemam pesmice od Hazarda (kombinacija ), zdaj grem pa k frizerju.. blablabla... Tko, polna energije in dobre volje WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2005 [quote name='aliana' date='11. Feb 2005 ob 16:45'][post="370622"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]...Pospravla in pomila flat[/quote] Jaz tud, sam se kopalnica me caka. Fajn se imej in dobro opravi! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 jaz pa obrazec za dohodnino izpolnila ponavadi to počnem predzadnji dan, sem tradicijo izneverila... le kaj mi je danes - dolgčas, naveličana lenarjenja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2005 ti je mars zmuval tako sonce kot luno mal... jaz pa ze skoraj finito 7. napoved (*da me ne bo spet vso nedeljo krchilo). Heh, kaksen teden odstekan je spet pred nami... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 pridna jaz pa berem, kartam, pa na jetra grem sama sebi... mah ja luna sonce, pa še kaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 [quote name='Marsa' date='11. Feb 2005 ob 17:28'][post="370640"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] jaz pa ze skoraj finito 7. napoved (*da me ne bo spet vso nedeljo krchilo). Heh, kaksen teden odstekan je spet pred nami... [/quote] delovna vnema na višku, marsa sam tale zadnji del.... ...a si ziher dobro pogledala????...mogoče pa ne... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Ama kwa, bo še bolj napeto in odpuljeno kot je že sedaj?? (Marsa, daj že kaj lepšega napiš ) Meni pa šibajo ene štirje planeti, čez edinega, ki ga imam v Vodnarju. Sem deloholično učinkovita, ša kar gre zaenkrat. Okrog mene pa vsi cepajo kot muhe, gripa, viroza al pa kar neki.... Še en teden zdržimo (pa četudi Marsogrozen), potem pa sneeeg MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2005 zacetek dober, konec zoprn. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 [quote name='Marsa' date='11. Feb 2005 ob 11:34'][post="370492"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]kako ste kaj, punce (in fantje)? Kaj bluzite? [/quote] Mal pa ja..bluzimo... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2005 Jaz pa cist bluzim, pa zelo neptunovsko plesem nekaj zadnje cajte. Klinc, boljs neptun kot saturn (vsaj za moj okus, jaz sem bolj za hipijado kot neko zelezno disciplino ).. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.