Skoči na vsebino

Napoved za 6. teden

Marsa

Recommended Posts

ta :ill: velja zame - čez noč, vročina, vsako kost čutim, ma ne koščico, koža žge, ... totalna bedarija, je pa res, da sem že v ponedeljek ko sem bila opora mali razmišljala, da bi se mi prileglo več frej dnevov - na zdej pa imam, nisem glih na takšne mislila, zato mi tale del tvoje napovedi - "Slednje mora potekati na vseh ravneh hkrati; obravnavajmo svoje težave na ravneh čaker in ugotovimo, kje imamo blokado oz. zakaj se nam dogaja, kar se nam, oz. zakaj je prišlo do bolezni oz. zdravstvenih (ali psihičnih) težav", da razmišljanje... očitno je tole vse povezano s tem, da ne jem, se ne poškodujem in niti pod razno nimam volje se jezit ;)
aja sej sem čisto slučajno ugotovila da se vsi planeti dogajajo v moji peti hiši, če je pa v Vodnarju, pa Mars je zapustil Strelca, torej ;)
no, upam, da se boš še naprej držala xsrcx
Deli na socialnih omrežjih

[b][i][color="gray"] xsrcx Men je pa ta teden pa prov všeč x!x

V ponedeljek je imel moj dragi 30 let, sva šla na večerjo,
v torek sva bila na Bledu x:Xx
včeraj sem imela masažo celotnega telesa in še lunin post :palec:
in sem dobila voljo do hujšanja po luni x^x
danes imam zobozdravnika xDDx
jutri pa grem k ljubemu v Ajdovščino xokx
Pa bo minil tale teden x;)x

Počutim se pa fajn x8Dx [/color][/i][/b]

Helena

Ful dobr x:Dx x:Dx blodim ze cel dan kr neki, ampak konc koncev bo ful produktivno izpadl :) Pospravla in pomila flat, mela frendico na kavi, poslusam Bowieja in si snemam pesmice od Hazarda (kombinacija x:o)x ), zdaj grem pa k frizerju.. blablabla... Tko, polna energije in dobre volje x8Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

[quote name='aliana' date='11. Feb 2005 ob 16:45'][post="370622"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]...Pospravla in pomila flat[/quote]
Jaz tud, sam se kopalnica me caka. xDDx

Fajn se imej in dobro opravi! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ti je mars zmuval tako sonce kot luno mal... ;)

jaz pa ze skoraj finito 7. napoved xsuperx (*da me ne bo spet vso nedeljo krchilo).

Heh, kaksen teden odstekan je spet pred nami... x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' date='11. Feb 2005 ob 17:28'][post="370640"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

jaz pa ze skoraj finito 7. napoved xsuperx (*da me ne bo spet vso nedeljo krchilo).

Heh, kaksen teden odstekan je spet pred nami... x:o)x[/quote]

delovna vnema na višku, marsa :palec:

sam tale zadnji del.... :OO!: :angry2: :angry: :( :unsure: :sniky: ...a si ziher dobro pogledala????...mogoče pa ne... xrolleyesx x:o)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:O: Ama kwa, bo še bolj napeto in odpuljeno kot je že sedaj??
(Marsa, daj že kaj lepšega napiš x!x x:Dx )
Meni pa šibajo ene štirje planeti, čez edinega, ki ga imam v Vodnarju.
Sem deloholično učinkovita, ša kar gre zaenkrat. Okrog mene pa vsi cepajo kot muhe, gripa, viroza al pa kar neki.... :o|o:
Še en teden zdržimo (pa četudi Marsogrozen), potem pa sneeeg x8Dx :palec:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

[quote name='Marsa' date='11. Feb 2005 ob 11:34'][post="370492"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]kako ste kaj, punce (in fantje)? :irs:
Kaj bluzite? :8): x;)x[/quote]
xyesx Mal pa ja..bluzimo... x;)x
Dum spiro, spero.

Jaz pa cist bluzim, pa zelo neptunovsko plesem nekaj zadnje cajte. :)

Klinc, boljs neptun kot saturn (vsaj za moj okus, jaz sem bolj za hipijado kot neko zelezno disciplino x:Dx).. xyesx

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...