Skoči na vsebino

Zdravljenje na daljavo

plixy

Recommended Posts

Zdravljneje na daljavo je zelo koristno takrat,ko je nujno in bolnik ne more priti hitro do zdravilca.To možnost seveda ne gre izkoriščati,če se nekomu ne ljubi ali želi samo preizkušati delovanje zdravljenja na daljavo.V takih primerih običajno ni zadovoljivega uspeha. x;)x
Deli na socialnih omrežjih

Zdravljenje na daljavo je po mojih izkušnjah koristno in učinkovito pod pogojem, da dovoliš in sprejmeš kar ti nekdo pošilja. :palec: xDDx V nobenem primeru pa res ne smeš tega izkoriščati.

Svojo dobro energijo in pozitivnost pa lahko na daljavo pošlješ kadarkoli. x;)x

Se pa zna zgoditi, meni se je in se še dogaja, da prevzamem bolečino nekoga in ga tako rešim hudega in tudi obratno to deluje, včasih tudi če z osebo sploh nisva v kontaktu. :palec:

Resnično preizkušeno. Morda bo to znal potrditi še kdo. xDDx xsrcx

pomoje takšno pošiljanje energ. ni glih čist čisto. če nimaš predhodnega znanja npr. reiki, bioenergetsko zdravljenje..itd. lahko se zgodi, in to tud pri bilokaterem zdravljenju, da če je človek pod vplivom ega, in hoče npr. se dokazat, da je ON to pozdravil al pa karkoli, ki ni pač storjeno v neodvisni ljubezni. potem je čisto možno, da bo doživel kakšen opomin glede tega.- slabo počutje, dobil bo pacientove posledice itd.. jaz imam reiki in ne upam včasih kar tako delat. delam samo tedaj ko čutim, da sem vredu. ko katerga zdraviš ni NIKOLI to tvoja zasluga, da je ozdravel. če je, je to od boga. vedno si samo prenosnik energij in nič druga.

najboljše, da človek, če nima tehnik zdravljenja, prosi vsemogočno silo, da mu pomaga dati(tisti osebi za katero delaš) toliko energije, ljubezni, moči- karkoli, da bo sposoben spoznati, ozavestit, razumet svoje napake. vsaka bolečina nas na nekja opozarja in za njo obstaja nek vzrok. le tega treba prepoznat. in to je potem to..

• 8 months later...
<{POST_SNAPBACK}>Zdravljenje na daljavo je  po mojih izkušnjah  koristno in učinkovito pod pogojem, da dovoliš in sprejmeš kar ti nekdo pošilja.  :palec:  xDDx  V nobenem primeru pa res ne smeš tega izkoriščati.

Svojo dobro energijo in pozitivnost pa lahko na daljavo pošlješ kadarkoli.  x;)x

Se pa zna zgoditi, meni se je in se še dogaja, da prevzamem bolečino nekoga  in ga tako rešim hudega in tudi obratno  to deluje, včasih tudi če z osebo sploh nisva v kontaktu.  :palec:

Resnično preizkušeno. Morda bo to znal potrditi še kdo.  xDDx  xsrcx

Ja res je.

pomoje takšno pošiljanje energ. ni glih čist čisto. če nimaš predhodnega znanja npr. reiki, bioenergetsko zdravljenje..itd. lahko se zgodi, in to tud pri bilokaterem zdravljenju, da če je človek pod vplivom ega, in hoče npr. se dokazat, da je ON to pozdravil al pa karkoli, ki ni pač storjeno v neodvisni ljubezni. potem je čisto možno, da bo doživel kakšen opomin glede tega.- slabo počutje, dobil bo pacientove posledice itd.. jaz imam reiki in ne upam včasih kar tako delat. delam samo tedaj ko čutim, da sem vredu. ko katerga zdraviš ni NIKOLI to tvoja zasluga, da je ozdravel. če je, je to od boga. vedno si samo prenosnik energij in nič druga.

najboljše, da človek, če nima tehnik zdravljenja, prosi vsemogočno silo, da mu pomaga dati(tisti osebi za katero delaš) toliko energije, ljubezni, moči- karkoli, da bo sposoben spoznati, ozavestit, razumet svoje napake. vsaka bolečina nas na nekja opozarja in za njo obstaja nek vzrok. le tega treba prepoznat. in to je potem to..

Tudi sama obvladujem Reiki,zato vem,kaj se lahko s pomočjo na daljavo doseže.Najprej mora tretirenac it preko nekaj tretmajev pri meni doma,šele potem lahko delava uspešno tudi na daljavo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...