plixy 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Zdravljneje na daljavo je zelo koristno takrat,ko je nujno in bolnik ne more priti hitro do zdravilca.To možnost seveda ne gre izkoriščati,če se nekomu ne ljubi ali želi samo preizkušati delovanje zdravljenja na daljavo.V takih primerih običajno ni zadovoljivega uspeha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 tud jz bom mal poslala eni k rabi.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Še men mal prosim!!! želodec me ubija :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Zdravljenje na daljavo je po mojih izkušnjah koristno in učinkovito pod pogojem, da dovoliš in sprejmeš kar ti nekdo pošilja. V nobenem primeru pa res ne smeš tega izkoriščati. Svojo dobro energijo in pozitivnost pa lahko na daljavo pošlješ kadarkoli. Se pa zna zgoditi, meni se je in se še dogaja, da prevzamem bolečino nekoga in ga tako rešim hudega in tudi obratno to deluje, včasih tudi če z osebo sploh nisva v kontaktu. Resnično preizkušeno. Morda bo to znal potrditi še kdo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vasudeva 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 pomoje takšno pošiljanje energ. ni glih čist čisto. če nimaš predhodnega znanja npr. reiki, bioenergetsko zdravljenje..itd. lahko se zgodi, in to tud pri bilokaterem zdravljenju, da če je človek pod vplivom ega, in hoče npr. se dokazat, da je ON to pozdravil al pa karkoli, ki ni pač storjeno v neodvisni ljubezni. potem je čisto možno, da bo doživel kakšen opomin glede tega.- slabo počutje, dobil bo pacientove posledice itd.. jaz imam reiki in ne upam včasih kar tako delat. delam samo tedaj ko čutim, da sem vredu. ko katerga zdraviš ni NIKOLI to tvoja zasluga, da je ozdravel. če je, je to od boga. vedno si samo prenosnik energij in nič druga.najboljše, da človek, če nima tehnik zdravljenja, prosi vsemogočno silo, da mu pomaga dati(tisti osebi za katero delaš) toliko energije, ljubezni, moči- karkoli, da bo sposoben spoznati, ozavestit, razumet svoje napake. vsaka bolečina nas na nekja opozarja in za njo obstaja nek vzrok. le tega treba prepoznat. in to je potem to.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Ja ne sej ti nikoli nikogar sam ne pozdraviš razen sebe, ti samo pomagaš človeku da se sam pozdravi. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plixy 16. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdravljenje na daljavo je po mojih izkušnjah koristno in učinkovito pod pogojem, da dovoliš in sprejmeš kar ti nekdo pošilja. V nobenem primeru pa res ne smeš tega izkoriščati. Svojo dobro energijo in pozitivnost pa lahko na daljavo pošlješ kadarkoli. Se pa zna zgoditi, meni se je in se še dogaja, da prevzamem bolečino nekoga in ga tako rešim hudega in tudi obratno to deluje, včasih tudi če z osebo sploh nisva v kontaktu. Resnično preizkušeno. Morda bo to znal potrditi še kdo. Ja res je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plixy 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 pomoje takšno pošiljanje energ. ni glih čist čisto. če nimaš predhodnega znanja npr. reiki, bioenergetsko zdravljenje..itd. lahko se zgodi, in to tud pri bilokaterem zdravljenju, da če je človek pod vplivom ega, in hoče npr. se dokazat, da je ON to pozdravil al pa karkoli, ki ni pač storjeno v neodvisni ljubezni. potem je čisto možno, da bo doživel kakšen opomin glede tega.- slabo počutje, dobil bo pacientove posledice itd.. jaz imam reiki in ne upam včasih kar tako delat. delam samo tedaj ko čutim, da sem vredu. ko katerga zdraviš ni NIKOLI to tvoja zasluga, da je ozdravel. če je, je to od boga. vedno si samo prenosnik energij in nič druga.najboljše, da človek, če nima tehnik zdravljenja, prosi vsemogočno silo, da mu pomaga dati(tisti osebi za katero delaš) toliko energije, ljubezni, moči- karkoli, da bo sposoben spoznati, ozavestit, razumet svoje napake. vsaka bolečina nas na nekja opozarja in za njo obstaja nek vzrok. le tega treba prepoznat. in to je potem to.. Tudi sama obvladujem Reiki,zato vem,kaj se lahko s pomočjo na daljavo doseže.Najprej mora tretirenac it preko nekaj tretmajev pri meni doma,šele potem lahko delava uspešno tudi na daljavo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 pogosto pošljem ljubezen in energijo nekomu.. sicer sprejmem njegovo bolečino in žalost, ampak se jaz lažje spopadem z njo kot on... pa tudi časa imam dovolj Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.