Amis 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 skratka...................................opustite upanje Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 skratka...................................opustite upanje Kje pa, to so najbolj srčni ljudje. Iskrni, direktni, hkrati pa še skrbni in sočutni. Nikoli dolgočasni. Pomisli raje na kombinacijo zemlje in zraka, ena sama logika, vendar pusto in hladno razumsko. Vse je za nekaj dobro. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 thx zdaj sem si pa oddahnila . mogoče le nisem brezupen primerek Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Hehe, Amis...tut jaz ne...Pr men skoraj enako vode...in ognja...zemlje nič...zraka pa sam tolk, da mal pomaga vzeti stvari lahkotno... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 dihanje na škrge Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Pri meni so 3x voda, 2x ogenj, 1x zemlja in pa 5x zrak...izgleda, da rabim veliko zraka ...dihanje in me veliko stvari utesnjuje. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Moja situacija: 6x zrak, 2x voda, 2x ogenj, 1x zemlja. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Tinal , sva tam nekje Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 js morm pa še prevert Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Evo mene. . . sicer se ne vidi ravno najbolje. . . Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Moji elementi: - ogenj: 4 ( 5 )- zrak: 2- zemlja: 4 - voda: 3 ( 4 ) V oklepajih je če štejem Kirona in Lilit! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 voda+ogenj=para lahko,lahko pa tudi ne.Se lahko zgodi,da voda pogasi ogenj ,težko pa bo ogenj uničil vodo...razen kot si omenila....para :o|o: ...ampak para je pač neko agregatno stanje vode v katerem je voda še vedno voda... P. Ogenj in voda sta najbolj čustvena elementa, le da ogenj čustveno reagira hitro, voda pa svoja globoka čustva skriva v sebi. Ogenj je vedno usmerjen naprej v prihodnjost, voda nazaj v preteklost. Kar težka kombinacija, ni kej. Kar je sigurno so čustveni izbruhi, močne čustvene reakcije. Manjka pa razsodnosti. Vse dobro, Mihela. Mihaela, v datumih,katere sem ti posredovala,genau obratno ..ogenj ...voda Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 (popravljeno) Voda in alkohol so povsod, ne samo na Nepttunu. Kentavrji so voda in komete so voda. Kot vede prave... P.S. 2004 DW je tudi voda. (led). ||: voda + |:: ogenj = parapsihologija! Popravljeno 10. marec 2004 -> ananta Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Živjo spet smo prišli na temo elementov, zanimivo. Kar bi jaz rekla in s tem še bolj zakomplicirala teorijo, je to, da ni vseeno kateri planet je v katerem elementu.Kaj to pomeni, Asc, Sonce, Luna, so bolj pomembni, in to v katerih elementih so je veliko bolj pomembno, kot to kje je Neptun, Pluton ali Uran, vsaj kar se elelmentov tiče.V knjigi Iztočnice za interpretacijo, je sistem računanja moči nekega elementa in gre (po mojem spominu) tako:asc, Sonce in Luna 3. točkeVenera, Merkur, Mars in MC 2. točkiSaturn, Jupiter in Severni vozel 1. točko Potem se vse lepo sešteje in se ugotovi, kateri element je najmočnejši, kateri najšibkejši. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 v datumih,katere sem ti posredovala,genau obratno ..ogenj ...voda :o|o: Še nisem imela časa preštudirat. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Moj ogenjček pa pol kar vodi - 9 točk! Zrak 5, zemlja in voda pa tri. Po moje je tudi vladar karte al pa sončnega znamenja bolj pomemben. Hočem reči moj jupiter je verjetno več kot eno točko, ker je MOJ strelčev Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Se Ich: Voda - 6Zemlja - 4Ogenj - 1Zrak - 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 ananta, tvoja enačba se mi ful dopade nekaj bolšga Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Hmm, lahko pa govorimo samo o recimo prevladi zemlje... ali cesa drugega...Morda bi bila zanimiva primerjava, kako je s tem - ali gre torej v primerih, ko ta custvenost ni tako potentna, 'samo' za zemeljsko ali drugacno ozadje, ki pac potem kulira to obcutljivost...a?? zdej probam tole doumet, pa se mi neki svita kaj hoces povedat hm hm hmm ?? neki z zemljo pa materialnim, ki prevladajo okoliscine in jih s tem na neki navidezni nacin uskladijo??al kwa amapk, ce je tko, to men zdej ni dovolj! hocm vec vedet. kr smi vrgla kost, pa ne znam poiskat uzitnega na njej?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 pa sej se da tut to predihat, vsest in poment.seveda, 'kozorogovski' pristop je pac povsod (in seveda potem tudi tu) zelo strateski. kwa? a jest?? sicer pa, zakaj ppa ne, cist mozn Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 ... kombinacija podvodnih megaglobinskih ultravijoličnih razrešenih kozmičnih ugank....za spletke nimamo časa in smo tudi preleni za to (zadosti - največ - imamo opraviti sami s sabo) - morda Lev bolje pozna ta področja...Tehtajo pa drugi... za to kompetentnejši... hi hi levi smo sploh face!!!in sploh pa 'kompetentnejsi' ha ha ha mah ja, hkrati pa vsi nosimo odgovornost, vsak zase.obenem potrdim, da ne poznam prav nobene spletkarske ribe.kvecjemu riba komu ponudi ogledalo, ki ne razume, da je riba custvena in se obremenjuje, oni pa pac misli, da riba spletkari sicer pa ce pogledamo se da tudi custveno spletkariti, toda to je bolj podrocje rakov a ne?konec koncev morda prav res vsi spletkarimo na svoj nacin. itak zadeva zavesti posameznika.nekdo se ukvarja z denarjem, financami in tam mahersko spletkari, kalkulira, vkljucuje, miselno, energetsko, etc..drugi tezi custvenim odzivom in se vmesava na njemu prilagojen nacin, tretji nekaj tezi o zelji moci, ugleda, etc...pomoje se prav vsak najde kje, kjer se je ustavil, ko je zelel. zelje in neodvezanost pa posledicno morda lahko pripeljejo do posesivnosti, intrig, lazi, spletkarjenja.. z nameno dosega in izpolnitve zelje.ce gledam iz tega vidika. pravzaprav pa je hecno ko takole kdorkoli obsodi dolocen znak, kot vecinsko so taki in taki...a tiste kljucne zivljenske situacije, ki jih pozna dejansko najbolje vsak sam, so morda 'pravi' pokazatelj zrele in karakterne osebnosti,ki podaja vrlino, ljubezen in temu primerno aktivnost, misli, besede, etc.. poko, ribe smo smotane ti povem, sami tepiharji brez drze ampak, se tako mogocni nesmotani levi in ognji se vcasih izgubijo v oceanu.... boge ribice pa kar nekako splavajo spet ven, kot kaj pa sploh je bilo... hi hiribe so cool stari!! pa tut levi in ovni pa strelci pa ostalih 169 znakov.pa pride 1 lev pa poda ribam tisto kar so pozabile da so, pa pride riba pa pokaze vec sonca kot se ga lev sploh spomne.. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Moj ogenjček pa pol kar vodi - 9 točk! Zrak 5, zemlja in voda pa tri. Po moje je tudi vladar karte al pa sončnega znamenja bolj pomemben. Hočem reči moj jupiter je verjetno več kot eno točko, ker je MOJ strelčev Ja jaz bi tvojemu Jupitru dodala še eno točko- Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 voda+ogenj=para hi hi, ja uporabna energija... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 skratka...................................opustite upanje ha ha ha Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 skratka...................................opustite upanje Kje pa, to so najbolj srčni ljudje. Iskrni, direktni, hkrati pa še skrbni in sočutni. Nikoli dolgočasni. Pomisli raje na kombinacijo zemlje in zraka, ena sama logika, vendar pusto in hladno razumsko. Vse je za nekaj dobro. Vse dobro, Mihela. oooo.. Hvala! sej zato pa rabjo dovolj svobode.ker se lahko zgodi njihov notranji dvoboj prav zaradi dveh razlicnih energij, ki jih je potrebno uskladiti in harmonizirano nameniti v skupni cilj.a ne? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.