Skoči na vsebino

Vodna znamenja - pretirana čustvenost !?

evya

Recommended Posts

Hm, 'onemogočila' si mi da te citiram (probaj se citirati, zgornji post, pa boš vidla, o čem govorim)...

Kaj jaz vem, take stvari je težko definirat. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif

Za Tehtnico -pa še v kombinaciji z Ribo- imaš premalo lahkotno energijo, Škorpijon pa ima praviloma drugače težko, kadar jo ima.

Morda se mi zdiš tudi malo toga, staromodna ipd., ne neptunovsko-plutonovsko-venerijanska, prej morda saturnovska z dodatkom merkurja.

Saturnovska z dodatkom urana morda pa res. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Jaz moram reč, da do kakšnega leta nazaj sem bila prepričana, da imam AC v ribah dokler me nekdo ni opozoril, da se pri meni gre za minuto. Namreč lahko imam AC v ribah ali pa v vodnarju. Če imam AC v vodnarju sem saturnovska z dodatkom urana. Če imam pa AC v ribah sem pa neptunovska-plutonovska. Moja ura rojstva kaže, da imam AC v ribah. Skratka gre se za minuto. No tako so mi povedali. Se pa definitivno veliko bolj vidim v ribah.

Nekej mi je omar omenil, da če imam luno v sco na zadnjih stopinjah pol imam AC v ribah. Samo kako naj jaz to preverim? Ne spoznam se toliko.

Deli na socialnih omrežjih

... ko je bila debata, da nas drugi drugače vidijo...

npr. samo sebe jaz vidim zelo preprosto. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif no eni se pa s tem ne bi strinjali.

Zadnjič sem rekla frendu (ki se poznava že kakih 30 let, ko sem bila pri njem na obisku in ko sva bila nekaj časa tiho), da sori v bistvu k sem (bla) tolk nedružabna (vendar mi je samo pasalo biti nekje. samo da sem lohk nekje in sem jaz, taka kot sem, da se nič ne pričakuje od mene, nič... da sem sproščena in se dobro počutim, *domače*, recimo...), no ampak da saj v bistvu sem pa po eni strani zelo dolgočasna oseba. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif

Pa se je frend začel muzat s svojim značilnim muzanjem. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif

Tko da njemu se očitno ne zdim zelo ali pa preveč dolgočasna.

pa sebi se zdim prijazna in topla oseba, mehka pravzaprav, eni pa me vidijo ostro, taf, celo osorno, da pikam in tako dalje.

Sej ponavadi si izberemo tiste ljudi za priijatelje, ki nam niso dolgočasni http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Saturnovska z dodatkom urana morda pa res. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Jaz moram reč, da do kakšnega leta nazaj sem bila prepričana, da imam AC v ribah dokler me nekdo ni opozoril, da se pri meni gre za minuto. Namreč lahko imam AC v ribah ali pa v vodnarju. Če imam AC v vodnarju sem saturnovska z dodatkom urana. Če imam pa AC v ribah sem pa neptunovska-plutonovska. Moja ura rojstva kaže, da imam AC v ribah. Skratka gre se za minuto. No tako so mi povedali. Se pa definitivno veliko bolj vidim v ribah.

Nekej mi je omar omenil, da če imam luno v sco na zadnjih stopinjah pol imam AC v ribah. Samo kako naj jaz to preverim? Ne spoznam se toliko.

No na koncu sem ugotovila, da imam brez dvoma AC v ribah. Minuta gor minuta dol je že res, da se mi AC spremeni iz vodnarja v ribe. Če primerjam moj AC vodnar in riba (spremeni se v 1 minuti) imam AC vodnar na 29.55 stopinj in AC riba na 0.05 stopinj. Torej AC vodnar mi pade točno na 0% od rib. V vsakem primeru imam AC v ribah...

Guest Hekate

(...)

Mislim, da to ne drži, oziroma ni noben kriterij.

Lahko imaš kamot ascendent v Vodnarju. Vodnar in Škorpijon sta oba Fiksna znamenja, tako kot sta Škorpijon in Ribi Vodna znamenja, itd... Z Omarjevo logiko bi morala vsaka Zemeljska Luna imeti ascendent v Zemeljskem znamenju (???) http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Sicer, je že res da imaš (če drži tvoja ura!) Vodnarja na zadnji stopinji, zato manjka minuta do naslednjega znamenja...morala bi imeti točno uro! Lahko samo ugibamo.

Sicer pa dokler je na zadnji stopinji, je še zmeraj Vodnar in ne Ribi. Je pa zato, sklepam, I hiša čisto v Ribih, kar vpliva precej na tvoj ascendent (osebnost in image).

Recimo, če si ascendent v Vodnarju in Luno v Škorpijonu, predpostavljam da imaš ''močne'' lase in zelo skravžane (Uran), ki jih težko ''nadzoruješ'', imaš močno obliko nosu in si višje rasti in ''odločne'' konstitucije. Oči so ledene (dobesedno), zelene ali svetlo modre, ubijalske, včasih prosevajo agresivnost. Družinski odnosi so težki, hitro zapustiš družino in si impulzivna, jezikava.

Če pa ascendent pade v Ribi si pa zelo privlačna, a v bistvu bolj hladna, melanholična, poteze obraza so mehkejše, lahko si temnejših las in polti. Težko se sklepa na kaj misliš, si ranljiva in bolj tihe narave a dosledna. Oči so bolj vodne-vodene (izgleda, kot da se boš ravnokar zjokala). Imaš lahko tudi veliko ljubezenskih razmerij, ljubezen ti je več kot pa kariera (tukaj Luna v Škorpijonu izgubi nakaj svoje ektremne individualnosti).

p.s.;

A te Marsa pozna osebno? Glede na to, da te je ocenila...kot, da se ji bolj zdiš tko in ne drugače...Me zanima, ker če te ne pozna, glede na to (če se prav spomnim, je dejala da ima kar nekaj v Raku), da me zanima kakšne energije jaz po njenem prosevam. Vodna znamenja imajo dober feeling za te stvari. No, Marsa, ugani kaj pri meni prevladuje? (mogoče že vem odgovor). http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

p.s.;

A te Marsa pozna osebno? Glede na to, da te je ocenila...kot, da se ji bolj zdiš tko in ne drugače...Me zanima, ker če te ne pozna, glede na to (če se prav spomnim, je dejala da ima kar nekaj v Raku), da me zanima kakšne energije jaz po njenem prosevam. Vodna znamenja imajo dober feeling za te stvari. No, Marsa, ugani kaj pri meni prevladuje? (mogoče že vem odgovor). http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

ahh, ali te poznam torej osebno?

nima smisla da te pol ocenjujem. x;)x

Hm, nič nimam v Raku, razen Vertexa in severnega vozla (v konjunkciji).

Je pa res, da imam pa vse v 4. hiši.

(*samo me to ne dela nič kaj rakovsko, pri meni prevladujejo planeti, ne znak ali celo hiša, kljub temu da je celo luna zraven - torej v 4. hiši)

...

Rekla bi da si oven/devica... morda še kak kozorog (ali/in morda kak strelec za dodatek).

skratka, merkur/mars/saturn...

pa da si cinična, imaš rada svoj prav, rada poučuješ... (odtod tud mdr. saturn), se vseeno nekak sklicuješ na avtoritete (tudi tu saturn)...

morda bi rekla da imaš pomanjkanje vode.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 1 month later...

Mislim, da to ne drži, oziroma ni noben kriterij.

Lahko imaš kamot ascendent v Vodnarju. Vodnar in Škorpijon sta oba Fiksna znamenja, tako kot sta Škorpijon in Ribi Vodna znamenja, itd... Z Omarjevo logiko bi morala vsaka Zemeljska Luna imeti ascendent v Zemeljskem znamenju (???) http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Sicer, je že res da imaš (če drži tvoja ura!) Vodnarja na zadnji stopinji, zato manjka minuta do naslednjega znamenja...morala bi imeti točno uro! Lahko samo ugibamo.

Ti bom poslala na OS moje osebne podatke pa mi boš znala povedat, če sem v podznaku vodnar ali riba.

Sicer pa dokler je na zadnji stopinji, je še zmeraj Vodnar in ne Ribi. Je pa zato, sklepam, I hiša čisto v Ribih, kar vpliva precej na tvoj ascendent (osebnost in image).

Recimo, če si ascendent v Vodnarju in Luno v Škorpijonu, predpostavljam da imaš ''močne'' lase in zelo skravžane (Uran), ki jih težko ''nadzoruješ'', imaš močno obliko nosu in si višje rasti in ''odločne'' konstitucije. Oči so ledene (dobesedno), zelene ali svetlo modre, ubijalske, včasih prosevajo agresivnost. Družinski odnosi so težki, hitro zapustiš družino in si impulzivna, jezikava.

Sedaj pa gremo po vrsti. Lase imam res zelo močne samo jih ne nadzorujem težko. Jih imam dobro pod nadzorom. Imam pa lase čisto ravne. Nimam skravžane. Močna oblika nosu? Kaj pa vem...ne bi rekla, višje rasti tudi ne, za oči zelo težko rečem kakšne imam ker še sama nevem. Nekje vmes med sivo in modro. Nekateri pravijo, da imam sive spet drugi pravijo, da imam modre. Recimo da imam temno modre, ki pod soncem spremenijo barvo v zeleno modro. Ne bi rekla, da imam ledene oči takšne, ki te zbodejo. Družinski odnosi? Z mojimi se fajn razumem in nisem izpulzivna in jezikava.

Če pa ascendent pade v Ribi si pa zelo privlačna, a v bistvu bolj hladna, melanholična, poteze obraza so mehkejše, lahko si temnejših las in polti. Težko se sklepa na kaj misliš, si ranljiva in bolj tihe narave a dosledna. Oči so bolj vodne-vodene (izgleda, kot da se boš ravnokar zjokala). Imaš lahko tudi veliko ljubezenskih razmerij, ljubezen ti je več kot pa kariera (tukaj Luna v Škorpijonu izgubi nakaj svoje ektremne individualnosti).

Zelo privlačna? Pojma nimam. To bi moral moški spol povedat. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif Hladna? Nisem hladna, sem pa bolj zadržana in ravno zaradi tega mnogim delujem hladna pa čeprav sploh nisem. Poteze obraza imam zelo nežne in mehke. Ljudje mi pravijo, ko me vidijo, da moj obraz, poteze izžarevajo eno izjemno nežnost. Lase imam svetle, vlečem na blond. Na soncu postanem črna, ko ciganka. Težko se sklepa, kaj mislim, ranljiva, tihe narave a dosledna. BINGO. V temu se popolnoma vidim. Oči nimam vodenih. Veliko ljubezenskih razmerij? Sploh ne, ravno nasprotno. Ljubezen mi pomeni več, ko karijera? Hmm....

Skratka definitivno se vidim veliko bolj v ribah kot pa v vodnarju kot vidiš. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

p.s.;

A te Marsa pozna osebno? Glede na to, da te je ocenila...kot, da se ji bolj zdiš tko in ne drugače...

Ne Marsa me osebno ne pozna. Neve kdo sem.

Guest Hekate

@ čebelica01

Lahko se bolj vidiš v Ribih. Samo to še ne pomeni, da ti ascendent ne pade v Vodnarja, pa čeprav v zadnjih, ampak odločilnih stopinjah. Saj se lahko večina prve hiše nadaljuje v Ribih in to ni malo.

Zato je tako pomembno, da poznaš tvojo pravo uro rojstva, drugače lahko samo ugibava.

Ko bom utegnila, bom pogledala tvojo karto. Verjetno so še drugi elementi v karti, ki te delajo bolj čustveno. Recimo, kakšen močan Neptun ali Luna.

Guest Hekate

Sem pogledala. Imaš zelo pomembne vodne elemente in predvsem močno vodno hišo. Če fali samo minuta do ascendenta, pa čeprav bi teoretično lahko bil tudi Vodnar, je Uran nekoliko ''zanemarjen'' nasproti drugim elementom. V bistvu si zelo voda, skoraj preveč, ampak zanimiva. Sigurno Ribi igrajo pomembno vlogo, pa čeprav nimaš planetov v tem znamenju, saj je Neptun v angularni X hiši.

Tukaj bi te morala v bistvu povprašati kakšno delo opravljaš, oziroma s čim se ukvarjaš. Pa bi takoj vedela, če je vladar tvojega ascendenta Uran ali le Neptun.

Recimo, če je Uran, predpostavljam, da si študirala na faksu in bila zelo uspešna, mogoče jezike, filozofijo, zakaj ne, tudi bolj znanstvene vede, ki zahtevajo določeno nadgradnjo in kompleksnost v znanju.

Če je Neptun, te pa vidim v zdravstvenih vodah, pa niti ne na nižjih položajih, prej obratno. Lahko se ukvarjaš tudi z umetnostjo.

Guest Hekate

...

Rekla bi da si oven/devica... morda še kak kozorog (ali/in morda kak strelec za dodatek).

skratka, merkur/mars/saturn...

pa da si cinična, imaš rada svoj prav, rada poučuješ... (odtod tud mdr. saturn), se vseeno nekak sklicuješ na avtoritete (tudi tu saturn)...

morda bi rekla da imaš pomanjkanje vode.

Aha, Saturn je verjetno res močan. Je v ekzaktni konjukciji z vladarjem mojega ascendenta in to v saturnovski 11.hiši. Sonce je prav tako v saturnovski hiši, v X. Tukaj si kar zadela.

Glede vode pa, imam samo dva planeta v vodnem znamenju, Sonce v ekzaktni konjukciji z Jupitrom, kar pa ni malo. Tudi MC je v vodnem znamenju in njegov vladar v 12.hiši. Kdor me osebno pozna, ve da sem zelo preveč občutljiva.

Luna (in Mars) je sicer v Devici, ampak v 12.hiši.

Na astro.com, Walter Pullen, po ne vem katerih statističnih kriterijih, označuje pri meni predominanco Vode, sledi Ogenj, nato Zrak in šele nazadnje Zemlja.

Možno.

Pač ti boš že vedela in tisti, ki te dobro poznajo.

Ne vem, zakaj bi te jaz kakorkoli lahko opredeljevala kot občutljivo.

Ko nekdo piše ene besede, ko nekomu nekaj govori in je zelo redko oseben, svoje lastnosti pa samo opiše, npr. reče, sem takšen, jaz ne vidim tega, ker on to samo pove o sebi.

In ker ne sodeluješ (al pa jaz ne spremljam) tolk v kakih temah, kjer bi razbrala kak tvoj osebnejši vidik, čustvenost itd., ne morem sklepat ali si zelo preveč čustvena in občutjiva.

Iz tvojega delovanja tu skratka tega ni videti. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest Hekate
Mislim, da je to lahko moja samoobramba. Se prikazujem z določeno distanco, verjetno ker če bi pokazala bolj samo sebe, bi me bilo lažje prizadeti. Saturn je tudi samoobramba, alter-Ego. Težko delim moja čustva s komerkoli, še najmanj pa z ljudmi, ki jih ne poznam. Samo razmišljam...

... še kej napiš, ko je že ravno tema in smo govorili o tvoji zelo močni čustvenosti; kdaj in zakaj si bla žalostna oz. kako si se počutla, si se pred izzivi raje umaknila, si navezovala otroke (če jih imaš) nase oz. imaš morda tak vzorec iz otroštva/mladosti, ki vpliva nadalje nate?

Ker zgolj napisat, sem zelo čustvena oseba in vsi, ki me poznajo, pravijo da sem zelo čustvena, ni neka informacija ravno...

Picasso

Guest Hekate

Kaj pa vem. Nisem ravno programirana...sem bolj instinktivna. Ko izbruhnem, sem kot reka ki preplavlja bregove. Opažam, da se težko kontroliram v smislu iskazovanja čustev, ko se me nekaj dotakne. Moram se pa zelo zanesti na osebo, da ji pokažem svoje slabosti.

Veš kaj? Preveč komplicirano...

Ja, vem.

Včasih je govoriti drugim in o drugih precej lažje.

No meni čustvenost, kot tudi izražanje čustev, ni problem; sem čustvena in to je menda jasno vsem, tako tem, ki me poznajo osebno, kot tudi tistim, ki me ne, pa poznajo mojo življenjsko furko.

Meni je to všeč, sem zelo rada čustvena, pri številnih pa so čustva v nekem smislu 'šibka točka', žal.

Picasso

Sem pogledala. Imaš zelo pomembne vodne elemente in predvsem močno vodno hišo. Če fali samo minuta do ascendenta, pa čeprav bi teoretično lahko bil tudi Vodnar, je Uran nekoliko ''zanemarjen'' nasproti drugim elementom. V bistvu si zelo voda, skoraj preveč, ampak zanimiva. Sigurno Ribi igrajo pomembno vlogo, pa čeprav nimaš planetov v tem znamenju, saj je Neptun v angularni X hiši.

Tukaj bi te morala v bistvu povprašati kakšno delo opravljaš, oziroma s čim se ukvarjaš. Pa bi takoj vedela, če je vladar tvojega ascendenta Uran ali le Neptun.

Recimo, če je Uran, predpostavljam, da si študirala na faksu in bila zelo uspešna, mogoče jezike, filozofijo, zakaj ne, tudi bolj znanstvene vede, ki zahtevajo določeno nadgradnjo in kompleksnost v znanju.

Če je Neptun, te pa vidim v zdravstvenih vodah, pa niti ne na nižjih položajih, prej obratno. Lahko se ukvarjaš tudi z umetnostjo.

Torej s pogledom v karto kaj si ugotovila? Sem v podznaku vodnar ali riba? Še zdaj nevem.

Sama sem v računalniških vodah. Imam pod kontrolo določene portale. Zelo veliko dam na dizajn in grafiko. Ta smer mi je všeč. Moj hobby je fotografija.

Kar se tiče medicine bom pa tako povedala. Zelo veliko člankov preberem, če je govora o medicini ker me zelo zanima. Na splošno me zelo fascinira psihologija in kot najstnica sem si želela hoditi po zaporih in doumeti um morilcev pa zanimalo me je potek življenja brezdomcev, pedofilov, pijancev, homoseksualcev, transvestitov itd....

Sem spomnem, da sem gledala kot srednješolka vsak četrtek na RAI3 invervjuje, ki jih je podajala ena novinarka morilcem, ki so bili zaprti v zaporu pa sem si rekla, to bi jaz rada počela.

Ta smer me na splošno zelo fascinira. Pa od vedno sem gledala nanizanke kjer so bili zdravniki, pedijatri, kirurgi itd. Če dam na bilanco interes študirati jezike ali medicino-psihologijo? Rečem medicina-psihologija brez dvoma. Po drugi strani imam pa tudi interes do jezikov sam ne do takšne mere.

Guest Hekate

@ čebelica

Zdaj pa sva zakomplicirali. Ampak, boš videla da bova prišli do odgovora o tvojem ascendentu. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Pojdiva po vrsti...

Torej, astrološko je računalništvo vezano na 11.hišo-Uran-Vodnar, deloma baje tudi na 9.hišo in Strelca. Imaš torej Uran v 9., zato si to študirala (?)...in prakticiraš (=delaš, X hiša).

Dezajn in grafika: dezajn bolj Tehtnica, grafika pa bolj Saturn-Uran, po mojem.

Hobby: hobby je ponavadi 5.hiša. Ti jo imaš v Raku, Luno pa v 8. v Škorpijonu. Tu me malce zmoti, ker sem nekje prebrala, da je fotografija (mogoče le bolj kot poklic) vezana na 2. hišo (Bik). Škorpijon se ponavadi skriva, ne mara fotografije ali fotografirati, se mu zdi preveč osebno pa tudi težko prenaša sedanjost ali da bi z objektivom ulovil le to. To me res čudi. Sem pa bila zmeraj kritična do določenih teorij. 2. hiši prepisujejo tudi ekran (platno kina ali televizijo). Ne vem koliko drži.

Zdaj, če ti rada fotografiraš, me pa zanima, če si rada fotografirana. Mogoče je tukaj razlika. Ali kaj služiš s fotografijo? (2.hiša v Ovnu in Mars v X).

Tisto o medicini ni dovoljšen izgovor. Zanimanje, z Neptunom celo v X hiši, sploh ni dovolj. Vidim pa, da malce ''mešaš štrene'', v smislu, da govoriš o zaporih, pa psihologiji in umu, kar bolj spominja vse skupaj na 8.hišo in Škorpijona. Ribi in Neptun nimata v sebi teh zakompliciranih in psiholoških ''spuščanj'' ponavadi, saj ne tako ekstremnih, ki dišijo po izzivu.

Hiše zdravja so: 6., 8. in 12. Ti pa imaš 8. močno.

Torej, ne me vzeti za besedo, bova še poskušali, ampak če Neptun v X ni izražen (in v tvojem poklicu v bistvu ni), potem bi bolj stavila na ascendent na zadnji stopinji Vodnarja. Je pa res, kot sem že povedala, da se ti I hiša nadaljuje mogočnejše v Ribih, zato me ne čudi, da se počutiš v tem znaku nekako domače.

Guest Hekate

@ čebelica

Mislim, da sem bila dovolj jasna in v zadnjem stavku to tudi zapisala. Kar si povedala o sebi, vleče na Vodnarja, bolj kot na Ribi.

Če želiš mi še kaj povej o tebi, kakšno posebnost, ki bi lahko bila odločilna. Nisem vseved, ampak ne moremo pa zmeraj vsiliti tisto kar si trenutno želimo.

Sem ti rekla, da tudi če imaš ascendent v Vodnarju, je I hiša pretežno v Ribih. Zato Vodnar odloča o recimo tvojem poklicu, ampak na tvojo osebnost Ribi vplivajo ogromno. Že to, da ne ''sprejmeš'' mojega odgovora, mi govori da Ribi delujejo, saj Ribi večkrat nočejo videti-slišati realnosti ali resnice.

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

p.s.; sem ti poslala osebno sporočilo.

Zanimivo, da si ti prva, ki trdiš da sem vodnar. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif

Do sedaj so mi vsi rekli da sem brez dvoma riba in če večina tako reče s pogledom v mojo karto bo najbrž res.

Guest Hekate

Vsak verjame kar si želi. Jaz bolj spoštujem resnico, kot pa laž in zaslepljenost. Sicer je pa res, da te ne poznam, tako da imaš lahko tudi prav (pa tudi vsi ostali).

Vprašala si me za mnenje, hotela si pa samo slišati eno. Po domače povedano, se je šel moj trud in delo solit. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Hvala!

Vsak verjame kar si želi. Jaz bolj spoštujem resnico, kot pa laž in zaslepljenost. Sicer je pa res, da te ne poznam, tako da imaš lahko tudi prav (pa tudi vsi ostali).

Vprašala si me za mnenje, hotela si pa samo slišati eno. Po domače povedano, se je šel moj trud in delo solit. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Hvala!

Sem te vprašala, ker moja rojstna ura me bega samo če sedaj tako pomislim, vsi do sedaj so mi rekli, da sem ribica razen tebe tako, da dileme več ni.

...

da se malo vrnemo na temo...

če ugotavljate, da naj bi vodna znamenja bila 'pretirano čustvena', ali potemtakem menite, da pomanjkanje vode pa pomeni pomanjkanje čustvenosti?

(*najbolj znan primer pomanjkanja vode je Hitler)

Picasso

Guest Hekate

@ čebelica

Zakaj si mi potem poslala tvoje podatke in hotela vedeti? Če si tako prepričana, pa vsi tako govorijo, itd...Verjetno, v tvoji globini, toliko kot se sama poznaš, nisi povsem prepričana, zato iščeš da ti to nekdo po domače povedano, zabiča z dejstvi. Pa žal ni šlo po tvojem načrtu. Pa si nisem jaz izmislila na kaj je vezano računalnišvo!!! Računalništvo je tehnologija v domeni Vodnarja in Urana, žal. Kaj naj se ti izmislim?

A veš koliko truda je to da analiziraš karto? No, sedaj si zame res ascendent Vodnar z močno I hišo v Ribih. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Izkoriščanje in neobčutljivost za moj trud (nisi mi rekla niti hvala) vleče precej na brezčutnega Vodnarja, obenem pa rada verjameš samo tisto kar ti paše (Ribi).

...

da se malo vrnemo na temo...

če ugotavljate, da naj bi vodna znamenja bila 'pretirano čustvena', ali potemtakem menite, da pomanjkanje vode pa pomeni pomanjkanje čustvenosti?

(*najbolj znan primer pomanjkanja vode je Hitler)

Marsa, pa kakšna Riba si ti? Imaš preveč common sensa za moj okus!

Mi smo trenutno v razburkanem morju čustev, ti pa hladno in racionalno ugotavljaš pomanjkanje Vode. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/w00t.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...