astroMATRIX 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Če si že mentalno naredila parkirni prO5tor kateri te vedno čaka, če se vsi odmaknejo ko vstopiš v banko, če si večkrat že DOWNLOADala dogodek v minutah? Potem si astroMORGANA na tem forumu! O5, SnowCrash in PSC omogočajo Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Če si že mentalno naredila parkirni prO5tor kateri te vedno čaka, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če si že mentalno naredila parkirni prO5tor kateri te vedno čaka, če se vsi odmaknejo ko vstopiš v banko, če si večkrat že DOWNLOADala dogodek v minutah? Potem si astroMORGANA na tem forumu! O5, SnowCrash in PSC omogočajoevo me... vedno se najde plejs, da lohk parkiram, ceprav 'operiram' ob cajtih hudih v strogem centru LJ. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Ja, enako Ce gre fant sam, se pritozuje kolk casa je iskal parking, ce pa jaz zraven sedim sva pa takoj na vrsti Mal carovnica al kaj Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 ja saj...iste sorte ptiči skup letijao, a ne... ...čarovniški forum s čarovnicami in čarovniki.... ....na nas Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 ja, saj sem tud sama pomislila - jaka muda tole v bistvu, saj to je defolt. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Hehe, dons zjutri.. grem na faks, izpit.. Ful guzva na cesti in mam sam se 5 minut, ko v ulco zavijem, tam kjer ponavad parking iscem.. pa zgleda vse zabasano... Ok, bom zdaj sprobala tole magic power.. Nej bo parking, nujno rabm parking.. Puf! Direkt pred vrati od faksa en ven odpelje witchy... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroMATRIX 10. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2005 Marsa, ti si se čarovnica rodila. A naredimo bend? Mislem za hec piknik bend. Poješ egipatske mantre? Bluzim nekaj kot 650 lestvic, zato mi ni šlo-galo. OK naredimo Witch Band of Lunin Newt! Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 witch project. Bogve kaksne kozmicne instrumentalije bi nastale. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Še ena x krat se peljem za kom(po možnosti oviralec prometa) - pomislim - daj zavij že desno (ali pa levo ) - pol pa vidiš smerokaz Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 a bo avdicija za bend?.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 ne rabi bit, jaz sem zih not. pa ananta itak... to bo bluz... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 ...saj me je zanimalo sam če mam kej šans za zravn bit... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroMATRIX 10. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2005 (popravljeno) meli bomo tudi plastične saxofončke činelce in mini hare marsa keyboards yuhouuu pa zvončke in kitarco z eno belo žico Popravljeno 10. februar 2005 -> astroMATRIX Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 haha, saj to bi bilo pa res cist lusten, pa milijonkrat smo ze nacrtovali sessione razne pa vse, pa nikol ni bilo nic.No ja, mogoce pa enkrat kaj bo.. Avdicija?Mah, bomo videli, mal ze, sploh za pevce, prosim. Drugace pa tud ne mroemo enga skenslat, ce recimo prinese svoje ibunge s sabo... ne moremo reci - ti pa ne gres skoz... nisi prosao audiciju. Ti pa vlacis recimo boben blazoten s sabo al kaj tacga. Kaksen dober naslov - astromorgana... mega! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 he he...boben pa didgeridu iz kanalizacijskih cevi...mega ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroMATRIX 11. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2005 3 strune so dovolj za r'n'r;))) a Slak še rocka??? Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 pojma nimam, sam jaz sem ze napredovala na basu na 4 strune... Ko za spremembo nimam 'tamburic' raznih ( - by aldo), pac pa BAS. 3 strune... ja saj lohk tud tist za jajcka rezat, kjer sem jaz kot majhna 'harfo igrala' (tcink tcink cink). :P Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroMATRIX 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 Greva v Marsa Alam. nekaj lokacij, celo turističnih v Egiptu se imenujejo Marsa. Zanimivo! Ntjir NTR Opet Hathoor Wedneh Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 vem... sem bila slabe, ko je bilo na googlu sedemnajst tisoc mars. :||||| ampka je pa zanimnivo, ob rdecem morju pa to (mars - redece morje)...egipt je kar kul, od teh 'blizjih'.Drugac sem jaz bolj za avstralijo, novo zelandijo ipd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ha! ja na rdečem, pa na mefiteranu pri tunisu... pošljem razglednico če se odločim da grem... a si b'la nekjer downunder, seveda greš... Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ananta, 1x je bil pri meni en HR videc.Pravi, ha, ti si pa povezana z edith piaf.me je kap zadela, namrec -a ves, kako je bilo ime mami edith piaf (ki je bila poulicna pevka)?LINA MARSA.pa se LINA!!! a stekas!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 No go capio ma me xe vegnu de vedar edit piaff proprio ora tra ete cd te dixi? ok kjer smo zdej? srečni kar poznamo velik več bolj zabavnih reči kot so to baje astrologija in O5talo;) imava veliko srečo da lahko živimo brez astrologije in O5talih baje newwage vej... what about lunch? Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 ja, what about? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 o čem se v tem forumu sploh gre? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.