Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

Hah hah ahhha ah x:Dx jst sm isto govoro, k folk kr gleda u pralni stroj... hahahahaha x:o)x

itak pa da je bil ucerisni dan ena huda zadeva. ta zadnji mlaj je bil ubitacan... vse se puca, cisti, ureja, zmesnjava, panika, kaos, mnogi jamrajo da majo partnerske probleme, ipd..

pomoje se kaka vibracija dviguje... pa se dogajajo se zadnji sunki marsa pred vstopom venere!? (menda aprila?)

mogoce je o tem kej v drugi temi 'energetske spremembe'?

------------

jutro vsem skupaj.... zgleda da še vsi spite... no pa sej je prov, k je sobotkica x:Dx  x;)x

men dons fotr gume prpelje. Bomo vidl če bomo lohk že dons kej uštimal... z mojim brum brumom... pol ga bom mogla itak spet sto let kurblat da bo vžgal k je tok časa stal revček moj...

pralni stroj laufa k nov hi hi hi x;)x  :palec: mogoče zato k je nov... mami je čist zadovoljna non stop pere... jo skoz zafkavam če je pred tvjem, pa ker program zdej gleda in kaj vrtijo.... hi  hi hi :palec:

čist smo zadovolni z novim ročnim pranjem... nam ni treba nč več ročno prat... hi hi ful dobro.

lep dan vam želim, predvsem pa mirno jutro... da bo lep dan :flower:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Pa sem spet plesala. xDDx

Dbest! :palec:

No sam tolk. :)

Lepo soboto zelim vsem! :palec: :vio:

pismu vsako soboto sem prepozna za ribe (ko se moram mal naspat). :|||

Ampak fajn da se spravim ven tkole... da nikogar ne rabim, dobivanje, prijateljice, 'skupaj' pa taksno. :D

Me pici in grem, ko mam dost, se odrolam. x^x x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O saj res, aakhut, vse najboljse!!!!! :palec: x:Xx x:Xx x8Dx

Glavno da zuras pa se mas fajn. xyesx

A pol pravis, da je bilo fajn v K4?

No, na Metelkovi je blo boljs po mojem, jaz ne shizim prevec na house.... mi je prevec soft. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aja saj si rekel 'deephouse' - a mislis to te modele, yori kaukkonen pa teli (al kako ze)?

No ta house je tud men vsec, no saj kaksen mi je ze vsec... sam praviloma mi je presoft, pa ne shizim na vokale prevec, transe pa ima navadno manj vokalov, sam bolj take spejsi melodije...

Mah saj jaz bi tud prikrozila v K4 morda, ce bi bila bolj flexibilna (v smislu casha) - da pa sam da uch vrzem pa da na 3 komade poplesem dajem tam dva jurja, mi je pa far out.

Mizart je pa bolj 'domaca scena' - meni (sem imela dve razstavi ze tam).

Je bil ful zur, a vseen sem se spokala dam natancno ob 5:15.

Ker sama okol lazim, si moram kar rect pa se spokat....

Mi je pa vsec, ko se zdaj mal vec dogaja oz. je mal boljsa muzka spet po teh plejsih. x8Dx

Jaz sem se tud ob pol enajstih ze zbudila, pa ceprav sla ob 6h spat.

Nisem dobila rib, spet je bilo tko kot zadnjic, take nikakve so se mi zdele, me je kar ven odneslo prec - pol smo sli pa na kosilo, smo po dolgem cajtu spet ob 'normalnem' casu jedli.

Aja, Aakhut - a ti vsak dan delas v K4 oz. a se se vedno vsak dan kaj dogaja?

Picasso

ahoj xsrcx

jaz danes mojega čisto šokirala, si lepo pripravljam limonado, pa mu razlagam, da je amoniak fajn za pranje cunj, me glede in mi pojasnjuje da ima amoniak "malce" neprijeten vonj, jaz pa še vedno, da je fajn, pa preizkušeno, no in v limonado stresam sol. lepo pomešam in pričnem piti. On me gleda, pa pravi solila si x:Dx . Jaz pa ja in... no očitno sem dosegla stopnjo norosti, ker se je samo stran obrnil in zamomljal nekaj v smislu amoniak, sol :vragec:

aha, thanx, :), wow, takole so spedenal sajt, kul... :palec:

... no saj itak pa ti veckrat tule poves, ce kaj dogaja. x8Dx :palec:

Picasso

Pozdravljeni neprekosljiva ekipa LF-ja! :palec:

Najprej kar tule en spešal šalom in ljupčka Zlomku za njegov Praznik! x:Xx

Drugače pa se pridužujem ekipi, ki jih je ribja Luna dotolkla :V: . Namreč, zadeve se mi nabirajo že od novega leta :o|o: . Vse, kar bi se lahko zsr se tudi je, plus dodatne zadeve, samo še plačujem neka popravila, počila ena guma, se ne da popravit ker je z zunaje strani :eek: , kontrolirala na treh koncih, klinc, bo treba kupit dve novi gumi, fak. Popravljala pralni stroj včeraj.

Velikan je pozabil, da mora biti v avtu pripet, medtem ko je veselo med vožnjo babalaril po telefonu in so mu karabinjeri zalepili 136 evrotov kazni in -10 točk, nakar je klical mene- a prineseš denar :o|o: :xx!:

Imam samo tri plombe v ustih pri 32 letih, kar bi bilo super, če vse tri ne bi bile problematične. Zlomila en košček zoba s plombo, drugi teden si grem narediti intarsij, kar me bo stalo 200 kovancev po 1 evro :sori:

In še morje tega, samo me začne pečt v želodcu, če samo pomislim. :V: :C: :V:

V glavnem, se komaj čakala včeraj popoldne, da se Luna zjajca v Ovna, kar mešalo se mi je od vsega hudega nakopičenega, pa folka se na veliko izogibam, ker prihajam z vsemi ljudni v konflikt :eek: :eek: :V: . Blazno. Grem tankat, vljudno in lepo poprosim, če mi kontrolira olje in me bebec nadere, naj ne uporabljam z njim takega tona :eek: :madpro:

Peljem Velikanko v gozd, nabašem na neko žensko, ki me verbalno napade, češ-evo Slovenci, kaj ste naše Italjane pobijali, končno resnica .... :eek: če nisem skupaj zlezla od : muke, jada, očaja in

:eek: , ...

Pika na i pa sinoči na treningu. Končno sem pristala na borbo, ki je del taekwondoja. No, in bila tako razstresena, da sem takoj dobila brco pod rebra. :bomb: Saj me ni zelo zabolelo, samo da mi je manjkala še ta fizična bolečina, da mi je počil film. Lahko bi me cvrli na žerjavici, pa bi imela nespremenjeno mimiko na okamenelem frisu. Ampak včeraj pa se mi je izvil kar en grlen glas pa sem milo zajokala. :eek: .

Punci, s katero sva bili v borbi je bilo tako hudo, da je začela jokati še sama, pa mi je bilo še zanjo hudo :madpro: . Nakar naju je maestro poslal pod tuš :o|o: .

Danes sem se odrolala v mesto. Šla v prfumerijo in si za enga zelenga nakupila nekaj ličil, da se malček potolažim. x^x x^x x^x

Zelo maram te zadeve x:Ix

Zdaj pa si grem zmešat eno hranilno masko za na obraz in narediti oblogo za laske. x^x x^x x^x

Fak, ne dam se. :vragec:

O boga ruby, pod rebra al kaj! :sori: xcrossfingx

Pod tus poslal obe! x:Dx xDDx x:Xx

Pameten clovk. xyesx x;)x

Mene je tud sesula luna v ribah pa vse... :|| Sploh tole obdobje zblojeno...

Tolk nekam cudno razmisljam, nekak sem mal zalostna v zvezi z enimi parimi zadevami, prevec razmisljam, skoz sem nekaj zaskrbljena in skoz mi nekaj manjka. :o|o:

Picasso

Točno to :sori: . Zblojeno obdoje, ne tič ne miš :xx!:

Zaskrbjenost, pa blazna kombinacija brezvetrja in gnilega občutka, da se nekaj slabega podtalno kuha. :cry: :bomb:

Bljak! :V:

Evo, pa še Mačka je spet grizljala fikus in je ravnokar bruhala.

Ma bi šla, kar odletela, daleč nad oblaki, v tople kraje, pa bi vohala opojno cvetje in se igrala z žarki....

...tako pa grem kozlanje spucat :xx!:

:vragec:

ja... zblojeno do konca... aha, xyesx, da bi clovek kar kam sel, res....

Jaz se grem vcasih pol mal z avtom vozit okol, mi da filing, da upravljam z lajfom... pa tko... pa lohk sem sama... v bistvu mi najbolj pase mir, pa vsakogar tezko prenasam.....

Ja, ne tic ne mis, ne maram sebe tolk ribje.

Pa ne maram jamranja pa nemocnih stosev, zrtvenih filingov, pa smiljenja pa tega...

Sam po eni strani pa je fajn... vse tele priloznosti za stik s sabo..... nekak postanes mal bolj ljubec morda do sebe..... (ker sicer sem jaz zelo zahtevna tud do sebe, pa stroga)...

Mah, saj bo. :o|o: xupx

p.s. bruhanje, poznamo, men se vcasih zelodec obraca, ko po kakem kosilu, totalno nabasana, moram pucat kako tole bruharijo. :sick:

Lazje drek pucam, prav res, sam smrdi, pa bojis se, da bi ti prisel za nohte. :P

A bruhanje!!! :sori: :xx!: :sick: :blackeye: :bomb: x:((x

Ogaba! :xx!:

Sam kaj cmo, a ne? :D

Picasso

a je kdo ze z boso nogo na drek stopil? :P

Jaz sem. x:o)x

pred kakimi 30 leti (x!x x:o)x x:px), pa se DANES cutim natancno, kako je bilo. :sick: x:Dx

Picasso

Jaz tud. :xx!: x:o)x

Na mačkonovo kozlanje pa že velikkrat, jeo ga patak x:o)x

Pizda, na nova očala sem stopi xcivx l........pa sm mal eno steklo odkrušil, čist na robu, spodaj v kotu....ne moti za gledanje, mal smotan pa zgleda. x:o)x 8 jurjov menjava :xx!: Grrrr, ni še blo očal na katere ne bi stopu al pa se nanje vsedu. Pa komaj kak teden jih imam....grrrrrrrr. :o|o: xrolleyesx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Joooj, socustvujem, jaz sem prejsnja pohodila, pa bila 10 ali vec let pol brez! :D

Upam da bos ti prej si spedenal tole... :P

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Jaz tud.  :xx!:  x:o)x

Na mačkonovo kozlanje pa že velikkrat, jeo ga patak  x:o)x

Pizda, na nova očala sem stopi xcivx l........pa sm mal eno steklo odkrušil, čist na robu, spodaj v kotu....ne moti za gledanje, mal smotan pa zgleda.  x:o)x 8 jurjov menjava :xx!: Grrrr, ni še blo očal na katere ne bi stopu al pa se nanje vsedu. Pa komaj kak teden jih imam....grrrrrrrr.  :o|o:  xrolleyesx

he he he mick pa ti maš takle k jz... x:Dx x:Dx :vragec: :palec: jz mam z mojo mačko ist... zmre tist kozlanje... pa tud drek kdaj pa kdaj.... kwa čmo, če se starajo...

z očali mam pa tud podobne... zmer kupm očala in se jim more prec neki zgodit... sam jz jih ponavad zgubim... letos oz. lan al predlan k mam lih novembra rojstni dan... se mi je posrečl da jih nisem zjubla... sem jih mela cel let!!!! dokler niso kr na pol padla???!!! kwaaaa!!! in mi zalimajo (tko bl za prvo silo. sicer folk ne vid, ampak mene moti) in kt da to ni dost mi je zdej še en fedr šel... nujno rabm nova... x8Dx x:o)x

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>Jaz tud sfrizirana :)

Iiii, posnela sem si en kup pesmic od Hazarda.. Ma tko so mi lustkane, une stare slovenske.. moje mladosti :) Ni cvetja brez trnja, Marie, ne pisi pesmi vec  xsingx

:eek: :eek: :eek:

Dobra ideja! Sem si jih tudi jaz pred kakšno urco potegnila iz interneta :inocent:

...rada bi še komad 'Zelene poljane s teboj' ansambel 12 nadstropje in nek komad, ki ima v refrenu, eh, tako slabo se spomnim teksta :o|o: ..." KO sem se zavedal, da sem sam,.....ljubezen iz šolskih dni...." xsingx xsingx xsingx

A kdo pozna? xsrcx

Mal sem v nekem filingu preteklosti, brezkrbnih časov in prve ljubezni :OoO: :inlove:

Poslušam stare plošče 45 od Kameleonov, še od mojih staršev :eek:

Sijaj izgubljene ljubavi.....

ti a tkole pol pravis da sma midve v navezi, ruby?

cist al kaj? :P ;)

se auspuh! x:o)x x:px x:Dx

Picasso

Hahahaha, x:Dx x:o)x x:px

kel fora zdajle...

neke 'finance' se kao ureja... (x;)x x:o)x - 'ribja posla' xDDx) in Mitja zdaj tam - kolk tega, onega, kaj, kako, kolk donacij je bilo...

In jaz - xrolleyesx a moram res zdaj to? :D in tko...

Se skor mal skregava, pravi poslji mi sponzorje od 19. itd.

In pol tam chekira, pol mi pa rece - a ves da mamo zgubo v prejsnjem letu? x:o)x

In jaz v tak smeh padem in nakar se zacneva oba totalno rezhat... x:o)x x:Ix x:Dx x;)x

Razlog za smeh? Izguba?

kdo se heca in norcuje in ne jemlje resno tule? :P

sam je res hecno...

Povrh vsega pa je to - dobro. x:o)x

Si mors mislit? xDDx

Picasso

x:Xx Kaj vse dogaja.

Pobožkote za Ruby, eh Rubis, što ne ubija to jača x:Xx

Jaz sem tudi malce :wacko: pa ni nič posebnega, kr neki, zdajle pa vidim, da je v bistvu Luna kriva. :angry: Bem mu. Pa zakaj takoj krivdo prevzamem nase, potem se pa itaq izkaže, da so drugi krivi ;). Tok dober k se lahko z Luno skregam %$&%& cccccc

Danes sem se napotila na tržnico, kot bi me s ketne spustil sem se zapodila, med kupe solate in pokupila vse kar sem videla. Ta radič, oni radič, motovilec, rukola...blabla.....vse kar so imeli.Spremenila se bom v travko!

No sicer je pa to zelo zdrav hobi. Potem pa sadje sekcija......

Skratka zdajle moram splanirati, kako bom vse tole skonzumirala.

Aja pa ubodla pirino potico, polnjeno z lešniki in jabolki, brez jajc in sladkorja. Odlično! Mesijo jo na neki ekološki kmetiji, prodajajo pa na tržnici v btc-ju.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>:eek:  :eek:  :eek:

Dobra ideja! Sem si jih tudi jaz pred kakšno urco potegnila iz interneta :inocent:

...rada bi še komad 'Zelene poljane s teboj' ansambel 12 nadstropje  in nek komad, ki ima v refrenu, eh, tako slabo se spomnim teksta :o|o: ..." KO sem se zavedal, da sem sam,.....ljubezen iz šolskih dni...." xsingx  xsingx  xsingx

A kdo pozna? xsrcx

Mal sem v nekem filingu preteklosti, brezkrbnih časov in prve ljubezni :OoO:  :inlove:

Poslušam stare plošče 45 od Kameleonov, še od mojih staršev :eek:

Sijaj izgubljene ljubavi.....

Ruby: Jp pesem poznam, na sinovem maturantskem plesu so zaigrali "Zbog jedne divne crne žene"...uh te pesmi nisem slišala 100 let...

Selene: me veseli, da je še nekdo, ki je skeptičen do amonijaka...pa je strah odveč!Moški v hiši sploh ne vedo, da sem ga nabavila- ženska previdnost pač, če bi bilo kaj narobe...

Kar nekaj vas je pisalo o muckih, ki sem in tja bruhajo..pa saj je to normalno.Kolegica, ki ima hišnega mucka, mu kupuje "mačjo travo", da jo lahko hodi grizljat( Marsa, fikus bi ostal nedotaknjen).Živali tako rešujejo svoje prebavne težave in namenoma grizejo travo.Poleti tudi našega psička včasih "pasem"...zaleti se v travo( vsaka ni dobra, pomoje išče tisto resasto pasjo travo) in jo grizlja kot ovca....no in kmalu nato tudi bruha...

Enja, xDDx, fiklus je bil Rubyn, jaz pa sam poznam zadevo 'bruhanje'... :)

Mimi si s tavzentrozo 'postreze' (*saj sem ze pravila, da jo je enkrat nasla na polici, zgrickala plastiko in jo raztresla po vsej kuhinji xDDx, da mi sploh ni bilo nic jasno, ko sem zjutraj stopila not, po vseh tleh kot da bi jo natancno in odmerjeno posejal - namrec tavzentrozo... x:Dx, sam da jaz najprej nisem vedela, kaj to sploh je, pa se tema je bila, zjutraj pozimi najbrz... haha, saj pravim, halo?? :D

tolk cajta je vrtincila tist po kuhinji pa grickala, da je vse nasejala :P)..

macka rabi grenkote.

Sicer pa one trave tud gricka...

Bruha pa od tocno dolocenih konzerv, ki si jaz neorganizirano in ribje ne zapomnim, katere da so zdaj ze to. :)

Fikus je pa cist bogi tamle, morda od pomanjkanja (moje) ljubezni in energije, ker ga ne maram prevec.

najrajs mam benjota, ki pa tudi... 'hira'... nic mu ne pase, kamor ga prestavim, je zlo mal placa, pa vse je na prepihu al pa cist of. :|||

... only strong can survive in tale benji je ze stokrat dokazal, da se ne da, saj je starejsi od tamalega in je torej dal ze vec selitev in vsega skozi. :)

Kljub veneri v biku in tolikim ribam sem off za roze... zal... :|||

Torej - nima mimi zveze... xDDx

Picasso

Ok, saj sem Mimi samo hotela opravičiti xDDx , pa vidim, da je tipična muca, kar potrebuje si sama izbori..Ja zanimivo, kako imajo živali izostren okus.Psu kupim Frolice v Avstriji in jih rad je, jih kupim pri nas( enaka vrečka) jih pa ne mara..prav tako je z njegovimi konzervami....pa saj pes ne ve, kje mu stvar nabavim..očitno je nekaj narobe pri hrani..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...