Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Haha, so funny...... x:Dx sva z bratom dobila bumerang. :D Ga niti nisem pričakovala, nisem vedla, da je to ful popular..... ampak še kar ne moremo verjet, da je spet z nami.... xsrcx sem že pozabila, kok je zabavna..... xDDx se mi ne zdi ravno tipična levinja, tipične levinje nekako ne grejo z mano.... :inocent: je rekla, da ne ve, ob kateri uri je rojena, bo poslala mail mami..... x8Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Deli na socialnih omrežjih

u suboto sm se spet pozabu z neta izkolpit (9 ur) :!!: xzobkox

zadnje case DOGAJA z velko zacetnico! predvsem zdravljenje :inocent: :xx!: :vragec: :eek: x8Dx xsrcx x:px :vio: xzobkox

upam, da bo na koncu tudi tapravi efekt... :8):

A kdo VE, na koga se obrnt glede pravnih zadev izdaje knjig?

zanima me prenos pravic izdaje iz enega na drugo podjeteje, etc..?

pa ce kdo kej ve o tem al pa koga pozna k bi vedu (placam), naj mi sporoci na OS, please!

Jutrček!

pa je spet ponedeljek in delamo. ne vem no... jz sem kr vesela pondelkov... sicer je zgodi treba vstat, ampak kr gre... pa rada grem v službo. se ful bolš počutim, k kej koristnega počnem... pa se zamotim, da ne delam kšnih neumnosti. Dones bom mela post sem se odločila... me je včer zvečer lakota zagrabla...ne vem kaj nisem pojedla... x:Ix x:o)x

popldne mam šolo... grem mal pogledat... sam sem bla ful pridne včeri, sm se cel dan učila... zvečer sem pa enterprise gledala... x:)x x;)x

spet se mi je na bolš poslabšal

daaannnn....haj aiwa....ja, je kar fajn v službi migat, pa čeprav je kdaj ful stresno pa zagužvano. včeraj sem se ful nahodila, pa vse živo pospravila....spedenala, bi rekla marsa x:Dx ....danes pa eno odpuljeno darilo nabavit za frendico...je prav hec, moje najboljše frendice in frendi so vodnarji, pa ena bikica posebna...no, pa še kaj bi se našlo...

mejte se.... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jutro, thx za čestitke,sem že posredovala dalje... x:Xx

včasih se tako zabavam, ko gledam, kako mala vrti atija.. x:px ..sicer pa je to tako ali tako bila ljubezen na prvi pogled...še zdaj se spomnim, kako je vzdihoval, ko jo je prvič videl...joj, kako je lepa... x;)x in kako me gleda...malo morgen, saj vemo, da novorojenčki nič ne vidijo, on pa je še danes prepričan, da ONA je pa njega videla, znanstveni dokazi gor ali dol.. x:Dx

No, danes je gospod vstal pol ure prej, da je šel z njo kupit majhna darilca za valentinovo, za njene prijateljice... x:Dx ...sem se ful x:Dx , ko sem slišala, atika, bi ti.. x?x ..in on seveda bi in to z veseljem...

Ribica, fajn, da imaš obisk :palec: ...uživaj xsrcx

Mateja, good šola, po moje kr paše v vašo familjo.. :palec:

jaz pa se v r*t brcam, da se spravim po opravkih :o|o: ful so mi zoprne take birokratske zadeve.. :xx!:

mejte se xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

Selenček x:Xx xwizardx Naj ti steče x;)x

Astra, še od mene čestitke vaši najstnici x:Xx

Jaz sem pa ŠE VEDNO pokonci, v teh tednih sem si spet čist obrnila ritem naokol... Tako da bom danes potegnila čez dan, pa imam zvečer da pademv postlo... Grem na faks neko diplomsko gledat glede enga vprašalnika k mentorju, pol pa mogoče še na kak sprehod po Ljubljani, v kako trgovino kaj pošpegat x:)x

Naredite si lep dan xsrcx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Superca, Katja! :palec:

Jaz bi tud sla za en teden delat. x;)x xDDx

Recimo bi sla taxi vozit (je rekel instruktor, ti bi bila dbest taxist xDDx)...

Al kaj tacga, dinamicnega. :)

aiwa kaj se bunis, saj ti ni treba skoz poskakovat, pejt na sladoled. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ma ja no. v rit se morm brcnt... dons me neki razpoloženje daje.. sej še 15 min pa grem iz službe... pa si bom zmislila neki da me razveseli... no neki že mam v mislih.. x;)x x:Dx
spet se mi je na bolš poslabšal

Ja. xDDx

Sam saj si imel rojstni dan! :palec: x:Xx

A je bilo fino, ste fajn praznovali? :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:D hihi, kok je fajn mal preganjat ženske :D, uh... tale nova frizurca dela boga :D že dobil par objemčkov, tkole na faksu... :P pa eno nespodobno povabilo... hm :wOOt: x:Ix x;)x
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Superson(i)cna. :D

Dobr spi.

Kaj je jurko, se ti mescha spet mal? :P

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Kaj je jurko, se ti mescha spet mal? :P

ja lih en mal... ;) pa še luna bo v dvojčkih vsak čas... uh :D hihi, čist tumač zame :P kar gorim... hihi :P morem pogledat tvoj valentinov opis... da vidim kere so najbolš... :vragec:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>ja lih en mal... ;) pa še luna bo v dvojčkih vsak čas... uh :D hihi, čist tumač zame :P kar gorim... hihi :P morem pogledat tvoj valentinov opis... da vidim kere so najbolš...  :vragec:

Pa kje to piše? Mene firbc matra... x:Dx x:Ix xrolleyesx :eek:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

vse so dobre. x:px x:Dx x:o)x

Ejjj, folk, :mad2:, na drek sem stopila prejle, pa mal je manjkal, da se z ritjo ne priletela nanj :OO!: :sick: - sem se kar zadrajsala, tik na takem klancku je to bilo...

Kok sem bila besna!!!

Je pa ze sanirano. :D

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ha haaha ah ha, se vid da ej sonce...  x:Dx  x:Dx

Hej haj hoj!

Malo sem firbčen - menda praznuješ 19.2. rojstni dan. Ali je skrivnost, s čim je v zvezi to praznovanje, z datumom kakega rojstva ali čem drugim, kašnim drugačnim rojstvom ali kaj?

<{POST_SNAPBACK}>... drek ... z ritjo ...

Kok sem bila besna!!! Je pa ze sanirano.

Kaj je sanirano, bes? x:Dx

LP Piko

P.S. Enim je treba izreči pa še vse najgrogije... ali pa vse najorgije...

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

<{POST_SNAPBACK}>Super! A ne veš, da to silno srečo prinaša??? x:)x  x:)x  x:)x

Al pa da te tič pokaka , če ne, da šalco razbiješ x^x

Zato pa eni vseskoz kar svojega psa vodijo naokoli, za vsak slučaj, če bi se jim nasmehnila sreča... :vragec:

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

O Ruby Thanx, sem pomislila, mogoc pa kak cash prileti. :)

Al kaj fajnega... ;)

Piko - bes je bil hitro saniran, ker se mi pol prec vse duhovito zdi.... :palec: xDDx

*

x:Dx x:o)x

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...